![]() |
Подскажите по турбине?
Всем доброго дня!Турбина приказала долго жить,подскажите стоит ли ее ремонтировать или не заморачиваться а искать новую(ну дорого блин)т.к.многие говорят что востановленные не ходят.Что скажут ПРАКТИКИ.:(
|
судя по отзывам из форумов, я бы для себя покупал новую турбину, по 600 Евро вроде встречал новые. Ремонт турбины - разве что для скорой перепродажи машины, чтобы не попасть самому на еще более дорогой ремонт машины в случае ее распада. Турбина - это не самое дорогое, и при поломке она может понести за собой еще более глобальные проблемы и затраты
По-настоящему дорогие турбины - у Фольксвагенов, например, с изменяемой геометрией. Добавлено через 31 минуту И еще хотел бы добавить совет нескольких человек, думаю что и его нужно соблюдать - турбина нуждается не только в охлаждении после езды, но и в прогревании хотябы 0,5-2 мин перед тем как ехать - взависимости от того как сильно остыл двигатель, насколько быстрое движение предполагается в ближайшие минуты |
Цитата:
Капитальный ремонт включает в себя полная разборка турбокомпрессора; очистка деталей турбокомпрессора; дефектовка и отбраковка комплектующих; капитальный ремонт картриджа; замена запчастей турбины (ротор, колесо компрессора, корпус турбины и т.д.); балансировка ротора на специальном балансировочном оборудовании; сборка картриджа; балансировка картриджа в сборе на рабочих оборотах до 15000об/минуту; тестирование турбины на стенде VSR MK3-06 (стенд для балансировки турбины в сборе) на рабочих оборотах до 250 000об/минуту, по окончании тестирования выдается распечатка с характеристиками и гарантийный талон; внешняя обработка турбокомпрессора; консультация по правильной установке и эксплуатации турбокомпрессора. Удобно, что возможен обмен на готовую турбину. |
sgas, А ссылочку, пожалуйста. Вдруг пригодится,думаю не только мне.А то в инете куча ссылок-голова кругом. А личный опыт и совет-сильная штука.
|
Цитата:
|
Лично я делал уже две турбины для себя и две для наших форумчан в Киеве в конторе "Турбоклассик" не реклама!!!
|
Цитата:
|
Отписал в личку.
|
а остальным почему только в личку
|
Цитата:
|
я собі поставив нову, знайшов лазейку по 460 євро на 1,9
|
Цитата:
|
ага, вона сама)))) хоть пощастило з ціною, сам у шоці))) не було прокладок у комплекті, подія трапилася на першотравневі свята, то дяка чоловіку що з турбіною так виручив, полетіла на трасі в 13-00, а в вечері в 20-00 вже новеньку в руках тримав, поїхав на перова за прокладками ,так різниця на комплкті в 15 євро((( прицінився на перова по турбіні, то також озвучили 6000-8000 грн)))ото таке...
|
Re: Подскажите по турбине?
От і в мене полетіла турбина((( Теж думаю-робити, чи нову купляти. Знайшов У Луцьку, якусь французьку за 340 дол. Кажуть нова. Що робити? І ще питання: чи є різнця між ними? Бо моніторю інет і бачу,що є турбіни СДТІ, а в мене пише лище ДІ.??
|
Цитата:
Цитата:
|
Спасибо всем...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Имею отношение к ремонту турбин (ремонт на базе завода ТКР), могу посодействовать, если есть вопросы, можно в личку или по тел.097-676-47-19 или 098-373-00-39.
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту ПРопонував ще тутешній дядько ремонт. Ціна майже та 4600. Але пересилання турбіни, грошей і т п. вийде ще більше... |
Цитата:
На мерсе будешь в кузовщину вкладывать не меньше) |
Laimen, Зрозуміло. Не гарячкуй,в житті,а особливо з машинами,всяке буває. Попався тобі виїжений варіант,це б/у-лотерея.Опель зовсім не погана марка!:)
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Laimen, не в марке речь,если купил труп то пока не поставишь на ноги будет денег просить,иначе никак увы.. |
Так дело в том, что машина то вроде не первая. Много чего было до этого Виваро. Но блин, ничем не радует машинка. Может пока.Может трупа взял... Радости только от цвета))) Так как мы с сыном байкеры и прозвище у нас Лимоны. А он, Виварик, лимонного цвета)))
А вообще, есть поговорка: что рано или поздно, все машины становьятся Опелями))) |
Цитата:
Добавлено через 55 секунд Цитата:
|
На днях на стартерном СТО ремонтировал стартер.
К стартеру мастера добирались, снимаючи патрубки и фишки с проводками, чтобы не мешало. При обратной сборке патрубок надува турбины (длинный с изгибом) как оказалось насадили но не затянули. За городом на трассе патрубок слетел. Машина шла только без прогазовки на малом ходу. Иначе дергала, циклично рычала и зарывалась носом. Назад на станцию в Киев отползал со скоростью максимум 40. Патрубок "мастера" одели затянули, нехотя извинились. Подскажите, успел я за эти 27 километров чему-то серьезно навредить или нет. Пока изменений не вижу. Спасибо. |
Цитата:
|
ага и мой головастый меня столько раз.....
|
Цитата:
|
Интересное видео по турбине, хорошо показан принцып её работы
|
подскажите - подтекание с улитки, обведенно на фото. ваши мнения. спасибо
http://s015.radikal.ru/i331/1503/a2/cea480ca060d.jpg |
Это трубка на слив? А патрубки в масле?
|
между улиткой и картриджем капли
|
Цитата:
|
Нужен совет кто че может подсказать пока не разобрали двигатель. Рено трафик 1,9 230 т пробег реальный. Жрет масло, пропала тяга, дымит не сильно сизоватым,иногда загорается спиралька,отвели картерные газы и при крутили бутылку за 20 км набежало грамм 70 . Были у двух мастеров в гаражах говорят турбина нормальная хотя как ее визуально можно определить? Сватают залегание колец и капиталку движка.
|
Ганс, Если гонит масло через патрубок вентиляции картера-или кольца залегли(закоксованы),или кольца своё отработали.Попробуй разкоксовку,после замер компрессии. Если не поможет -тогда только вскрывать.
|
Цитата:
Добавлено через 53 секунды Цитата:
|
Турбина говорит посвистывала давно, а как меряют компрессию и че за разкоксовка колец?
Добавлено через 28 минут Есть еще мнения и советы? |
Цитата:
|
мою сегодня приговорили....:dash2:на 3100, проверили на стенде- протекание масла, износ ротора.
|
Цитата:
|
нет не много, фото моей турбины выше, капало на катализатор. турбина стояла когда вкладыш провернуло, думаю недостаток масла тогда появился в результате ротор турбины начал износ, был непонятный шумок когда давал газку, но не сильно еще обращал внимание.... 400грамм на пару тыщ( может чуть больше)
|
Приветствую!Такой вопрос по турбине:наблюдаю некоторые изменения в звучании турбины,не совсем чистый свист,а с некоторым подвыванием.Проявляется уже около 1800 оборотов.В целом разгон и динамика хорошие.Что это-последний вой перед .... или норма?
|
Цитата:
|
У меня было звучание как будто перетянутый ремень грм...вой с таких оборотов, но и маслицо пускало
|
1) проверить герметичность патрубков...
2) если все норм, возможно уже пошел износ (дисбаланс), и в турбине уже начали затирать крыльчатки по курпусу. Снимите патрубок, и визуально посмотрите на крыло, попробуйте люфт, есть-ли касание к корпусу.... Ну или диагностика на СТО... |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 15 минут Цитата:
Добавлено через 19 минут Цитата:
|
Andrei3222322,
Я тоже могу помочь По ip Чтоб наверняка Тебе написали -создай тему, оплачивай и продвигай свой бизнес,вот еще раз такое увижу влеплю за попытку обойти правила без возврата на форум. Мы тут парни дружные и прямые, хитрить себе дороже. Будем считать усным. |
Цитата:
Но я не хотел рекламу сейчас сделать!Извиняюсь по этому поводу! про помоч я не говорил по поводу сделаю турбину и тд.а обьяснить как самому можно устранить проблему!Как то так. |
Коли собі міняв картридж, люди які займаються турбінами сказали відкрито, що всі запасні частини до турбін - китайські. В оригіналі можна купити тільки турбіну в зборі! Китайський картрідж ходить без проблем і коштував 1,5 роки тому 3500грн.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ось останній відгук про ремонт турбін, правда в Вінниці. Можеш з топікстартером поспілкуватись, якщо достукаєшся.
|
Цитата:
Робив, контак там залишив. можу дати номер якщо потрібно. |
Доброго вечора..От турбують мене звуки при 2000-2300 обертів коли стабільно їдеш є звуки наче щось щебече..коли газуєш тільки турбіна свистить а от коли завжди 2100-2300 то щось щебече..
Грм міняний разом з роліками і помпою,рем генератора теж |
Щебіт\Свист при 2000-2400 оборотах
Привіт. От турбують мене звуки при 2000-2300 обертів коли стабільно їдеш є звуки наче щось щебече..коли газуєш тільки турбіна свистить а от коли завжди 2100-2300 то щось щебече.
Воно щебече не залежно від швидкості і передачі..суто на тих оборотах. Міняв Грм + ролики + помпа + ремінь генератора..Щебіт був і до того. Вирізав каталізотор Щебат став менший троха. Машина розганяєть добре нема проблем.Егр чистив і воздухан теж.. Турбіна суха(вроді..) є трішки масла з верхньої трубки (подача).. Коли різко газуєш то чути свис турбіни так як має бути.Машина в мене тиждень до того справи з турбінами не мав.. Мав просто дизелька Добавлено через 4 минуты Двигун 1.9.100 2004 рік Добавлено через 6 минут file:///C:/Users/121212121212/Desktop/IMG_20171120_143530.jpg Добавлено через 26 минут file:///C:/Users/121212121212/Desktop/IMG_20171120_143523.jpg |
Re: Щебіт\Свист при 2000-2400 оборотах
Цитата:
Цитата:
..а простіше,катайся і включи голосніше магнітолу,як достає той щебіт..а то так половину авто розбереш і нічого не знайдеш.. |
Знайомий возить турбіни на реставрацію до Польщі .Там також обмінний фонд-привозить,оцінюють стару,дають нову. Якийсь вентилятора й завод.ціна максимум 150дол.Але роблять тільки фольци.
|
Привіт всім талась така проблема: при розгоні все гарно працює але як тільки сткидаю газ то чути такий "свист" ( як компресор качає і коли накачується виключається)
Потім при 1800-2400 об спокійно їхати і легесенько підгазовувати появляється щебіт...Динаміка наче норм,турбіна всередині суха(коли знімав каталізатор то бачив її всередині маю навіть відео...) Масла авто не бере проїхав 4000 тис ні грама не взяла.. заправляюсь на "формулі" є трішечки масла на верхньому патрубку масла на турбіні. Коли машина загружена щебіт сильніший..ГРМ міняв разом з помпою..Є ще підозра на підшипник кондиціонера але хз чи то він може бути . якось так....порадьте щось а то попереднє авто не мало турбіни і незнаю чи то так має бути чи ні... |
зніми ремінь навысного і прокотись.
да....не вдобно буде.... але так ти откинеш генератор, ГУР, кондей і купу роліків |
Цитата:
|
то ще до заміни ремня було... тай натяжку сильну не давали Ремінь можна було прокрутити на 90 градусів..
|
свист при скиданні газу може бути від турбіни, може актуатор підклинює..
|
Мені теж казали що може бути передув...але хз чи то від того клапана чи розходомір повітря може барахлить? він якийсь китайський фірми MAGNETI MARELLI..
Добавлено через 2 минуты Та походу в мене передув іде...звук такий як при скиданні газу на початку,тільки двигуном не теліпає. https://www.youtube.com/watch?v=VfdMyZrfLr4 Добавлено через 8 минут коли розгяняєшся різко і раптово скидаєш газ то звук як в субару ) |
треба дивитись.. на параметри в реальному часі, в той момент коли свистить..дивитись як скидається вакуум і як ходить актуатор
|
Цитата:
|
як вакуум скидається то вакууметром подивитись, комп покаже тиск наддуву і як він падає при скиданні газу, а як рухається актуатор на око видно. а може просто не правильно настрояний він?? можна попробувати відключити вакуум від турбіни, тоді напевне перепускний клапан буде постійно відкритий і не буде надуву турбіни, так можна перевірити чи точно вона. Звук мав би пропасти, але буде помилка по недодуву
|
Цитата:
Якщо чесно то поганенька порада )) всьому винен клапан турбіни..був великий передув,якби уваги не звертав то прийшла би їй хана передчасно.. |
Цитата:
перенадув був... Добавлено через 1 минуту Цитата:
Перенадув був...я вже інший замовив. Старий забитий сильно був його почистили,відрегулювали але всеодно некоректно працює |
Цитата:
|
Цитата:
|
і що при великому передуві помилок не було?
|
Цитата:
ні..тільки один раз в дорозі спіралька загорілась але за пару сек пропала. комп нічого не показав. |
якщо засвітилась спіраль то мала бути помилка.. чим робив діагностику?
|
Цитата:
|
Цитата:
За звичай, в 1,9, при перенадуві, авто входить в аварійний режим. Спіралька там.. Тупить... Сенсу нема? Таки є. При наймі потерти помилки. Щоб при наступій проблемі. Помилки які збереглись в памяті ЄБУ, не заважали діагносту. |
повністю згідний, у мене було таке коли загорялась спіраль і через пару секунд тухла, але проблема була не з наддувом.. а тут якось дивно
|
В мене був перенадув тому що коли підключили вакуомір (вроді він) до клапана турбіни то він зашкалював..+ був ржавий і забитив в середині,коли його почистили троха то вдалось трішки відрегулювати. коли поїздив то ці звуки пропали але невдовзі знову зявилились. То в ньому справа раз він нормально працює раз барахлить.Тай тяга збільшилась коли він запрацював нормально. ставив інший і все норм працює.
|
Цитата:
|
Цитата:
якоь так...по турбіні проблем ніяких нема люфту нема тай лопасті в нормальному стані і масла в ній нема ( коли каталізатор вирізав перевіряв можу відео кинути) http://i.piccy.info/i9/b8eddb1c0cef5...143530_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2017-12-29-08...44x240-r/i.gif |
Друже, так багато запитань тому шо пишеш якось сумбурно.
|
щось не зрозуміло.. по перше до клапана управління турбіною вакуум має бути таким як на вакуумному насосі, тобто десь -0.8-0.9 атм клапан скидає вакуум після себе. по друге після того як двигун заводиться на актуатор подається вакуум і клапан закривається і турбіна крутиться вихлопними газами, і якщо він скидав після 1800 об, то помилка мала б бути по недодуву а не передуву..
Добавлено через 3 минуты можливо проблема і була в ньому але сумніваюсь що то був передув турбіни.. Добавлено через 4 минуты який тиск показувало при 1800 об/хв?? не звернув уваги? |
Цитата:
я аж так глибоко в то не вдавався...мені основне що проблему вирішили біда була в ньому. Тай Егр в мене відключений може це щось додало хз..я не механік щоб давати якісь заключення Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
ну, що сказати поїхала і прекрасно:ok:
|
отож бо
накинулись на парня |
1.9 мотор. Турбина подхватывает после 2100-2200. Так и должно быть? После 3000 сдыхает мотор и такого разгона уже нет - только громче работает. С дизелями раньше не имел дела, поэтому могу сравнивать только с турбоинжектором бензиновым - там турбина чуть ли не с холостых раскручивалась когда педаль в пол. Тут же хоть в пол упри - вялый разгон до 2100 и потом подхват. Чтобы в городском трафике ехать первым приходится крутить мотор почти до 3000. Можно как-то заставить турбину дуть с меньших оборотов?
|
вона і так дує постійно.. більше 3000 нема чого крутити, всьо що він міг уже віддав до 3000 обертів.. а хочеться щоб їхав краще до дяді Володі (чи до кого ближче) і буде з низів їхати..
Добавлено через 2 минуты в лічку до нього, він підскаже по цьому все що треба. (може порекомендує когось ближче) а може хто є ближче і сам відкликнеться:friends: |
Цитата:
|
vectra20
|
Доброго утра всем. Вопрос по турбине Movano 1.9 двигатель F9Q 774. Датчиков управления турбиной никаких нет, только одна тонкая шлангочка с впусного коллектора на клапан турбины.
Сам вопрос. Какой принцип работы турбины. Шток на ней ходит очень туго и судя по том как автомобиль резво трогается - турбина постоянно включена |
вона завжди і включена...
|
Цитата:
|
Цитата:
та вона завжди дує...я як фішку ЕГР зняв то дуже гарно її чути стало...свистить як гопнік) тай динаміка з низів краща стала |
Итак знатоки, как понять что турбина дует? Говорят что патрубок от интеркулера должен раздуваться, мой не дуется, куда ещё смотреть?
|
можеш зняти патрубок від турби до інтеркулера і погазувати - відчуєш. Або патрубок від фільтра до турби - там розрідження має бути, ну або до фільтра з вулиці.
Якщо нема тиску/розрідження, то або шток на турбіні не працює і вихлопні йдуть в обхід крильчатки турби, або турбу заклинило. Якщо шток не ходить, то: - або сам клапан, який шток рухає, не тримає вакуум - або шток закис і не може рухатись - або вакууму (який рухає цей шток) взагалі в магістралі нема Якшо нема вакууму: - трансдюсер вакуум не тримає чомусь - дірка в вакуумній магістралі - на 1.9 забивається вихід з вакуумного насосу - вакуумний насос не створює вакуум (це і на гальма тоді впливає) Якшо трансдюсер не тримає: - пластинка в трансдюсері неплотно прилягає до штока і спускає вакуум - ЕБУ дає неправильну команду на трансдюсер і він спускає вакуум Якшо ЕБУ дає неправильну команду: - може датчик тиску неправильні покази дає (може забитись трубка на датчик тиску наприклад) - сам ЕБУ глючить якось так. Правда може щось забув |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
в тих пунктах по штоку малась на увазі вакуумна магістраль, а не магістраль вхідного повітря, шо в колектор йде. перевіряй пункти окрім тих, що стосуються грибка. |
Цитата:
|
А как теоретически можно отключить работу турбины? Вот я не понимаю по звукам и ощущением на каких оборотах идёт подхват, вот думаю если ее отключить то может легче будет понять
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
На D4BH другая система. |
Цитата:
А то что масло в клапане это не смертельно? Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
п.с. теоретично мастило може заважати пластинці вільно рухатись - це може вливати на динаміку руху, але це лише здогадки |
Подскажите по турбине.Течет масло с верхней трубки впускной.Что можна сделать или ремонтировать турбину?
|
Хто міняв турбіни?
Як стала їхати машина,розхід палива,динаміка? |
Цитата:
|
питання якесь не зовсім правильне... якщо у вас турбіна не робоча то звичайно різниця буде.. питання для чого її міняти?? погнала масло?? не дує?
Добавлено через 3 минуты а розхід залежитиме від того як давити на педальку))) |
Цитата:
|
чим більше крутити двигун тим більше повітря нагнітатиме турбіна, відповідно більше топлива може згоріти) все закономірно
|
Пробіг вже 330 000,масло літру на 5 000 км бере.
|
Цитата:
У мене нова турба,масла доливаю 0,5-0.7л на 10000км. |
Цитата:
|
заміна масла раз у 20 тис.??
|
Як зробити діагностику по турбіни,щоб знати чи заміна картриджу,чи щось інше?
|
Цитата:
|
Есть такой вопрос: при разгоне(ускорении) авто, и оборотах от 1000 до 2000, в момент когда двигатель набрал определенные обороты 1900-2000, слышен щелчок. Я так полагаю что это актюатор турбины. Тоесть резкий сброс вакуума что-ли... На тягу, езду вроде никак не влияет, просто лишний звук, который вроде как не должен присутствовать...
Может есть какие мысли, или у кого-то тоже было?? Это только в момент разгона, если разгон примерно от 2000 то такого эффекта нету. |
Підкажіть де нормально турбіни роблять?
|
ниде
|
Цитата:
Дітько ( А шо робити ? Самому клепати? |
Цитата:
Имеют также стенд котрый показывает дует не дует. Гонит или не гонит масло. Тел по запросу в личку.... дабы не сочли за бесплатную рекламу :meowth: |
Цитата:
|
Цитата:
|
blackstalker, знайомий возив в Rzeszów (Жешув) PL,у Львові багато кантор возять туди. Ще хвалять Мелітополь.
|
Теж чув нормальні відгуки за Мелітополь, тай ціна там повна капіталка до 4200 + їхня доставка і відправка.
Назбираю гроші тай відправлю туду..Ще поки масло не жре поїжджу. Добавлено через 10 минут Цитата:
|
Чи варто рухати механізм,якщо не турбує?
Один фахівець-аматор з технічним складом розуму,каже, що там все не складно,збираєш як розбирав.Головне геометрія корпусу,решта під заміну.Ресурс турбін 250-500 т.км.. Шукав турбу на Шевроле ...,ціна 950Є,питаю чому не ремонтуєте?, - посинів корпус,хана! Причина,залито фальсифіковане масло аляGM,машині дали по трасі. |
Цитата:
Та то так але я з тим не хочу жартувати. Краще дам фахівцю, а за той час поки її робити будуть стронгер вварю в баняк каталізатора,тай патрубки і інтеркулєр промити треба. Короч маю троха роботи |
Доброго дня.
Скажіть чи є геометрія в турбіні трафік 1.9/100/2004р ? Є сенс давати турбу в сервіс щоб там міняли картридж за 500 гривасів чи купити картридж і самому міняти ? Одні "фаховці" кажуть що там є геометрія інші кажуть що нема..типу ця турбіна проста як двері.. Підкажіть є чи немає.. Фото паршивенька але хоть якась інфа.. http://i.piccy.info/i9/63d1e2e87ae01...142551_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-02-11...00x450-r/i.gif Добавлено через 36 секунд Типу картридж запхав Тай їздиш собі. Добавлено через 11 минут 751768 1SWHJ 670751 Повний її номер |
нема там геометрії.. запхав і поїхав
Добавлено через 34 секунды головне поставити шток актуарора так само як був |
Мне меняли за 130$ с работай
|
з роботою у плані зняли з мотора зробили і поставили?? чи турбіну принесли в руках?
|
Хто чув за фірму E&E Turbo ? Дають 12 міс гарантії на картридж. Є сенс переплачувати за інші фірми якщо так з китайських запчастин збираються?
|
blackstalker, Всі ці гарантії до лампочки!!! Є умови гарантійного випадку,яких ти стопудово не дотримаєшся! Спеціалізоване,сертифіковане СТО, стендові заміри,на сертифікованих приладах і т.д. і т.п. Гарантія чисто рекламна!
|
Цитата:
Та це поняття. Просто чи фірма ця норм хочу взнати чи хтось з наших ставив її. На сайтах норм відгуки про неї але на інших авто. По трафіка відгуків не знаходив |
На скільки я обізнанний-ні один виробник турбокомпрессорів не продає картріджи під своїм брендом. Все,як кажуть,"робиться на малій арнаутській"-тоб то в китаї,а лейби вже вішають по заказу.
Наш одноклубник,Сергій з Лісічанська(як шо добре пам"ятаю) брав тут:https://www.olx.ua/obyavlenie/kartri...tml#c72d9f0fd4 Сам міняв, все добре-задоволений. |
[QUOTE=Darts-Trafik;435552]На скільки я обізнанний-ні один виробник турбокомпрессорів не продає картріджи під своїм брендом. Все,як кажуть,"робиться на малій арнаутській"-тоб то в китаї,а лейби вже вішають по заказу.
Наш одноклубник,Сергій з Лісічанська(як шо добре пам"ятаю) брав тут:https://www.olx.ua/obyavlenie/kartri...tml#c72d9f0fd4 Сам міняв, все добре-задоволений.[/QUOTE Так і є . Китайці все клепають |
Цитата:
|
Romaha55, в плане ....я снял турбу, принес,сделали...130 енотов.
остальные по ушам начали ездить.....типо замена втулок 2600....если крельчатки 3800 а вдруг замена всего кроме корпуса,то эээээто 5000 .. ответе мне за какой х... такие деньги ???? если меняют картридж как и все(китай) Добавлено через 2 минуты Devid, а если гавкница раньше,его столько же пендалями гонять???? |
Ясно. Думаю навіть якщо турбіна вмре через 20000 км. то той хто дав гарантію все одно знайде 100 причин вашої вини і на тому гарантія закінчиться.. то так як гарантія на форсунки..
|
Цитата:
|
Замовив я картридж фірми Е&Е турбо за 2500 + 200 гривасів за прокладки залізні дав.
Перечитав купу відгуків про фірму негативний не знайшов. Пишуть що досить хороша якість в них. Приїде поставлю Тай відпишусь як воно. Заодно планую повністю промити інтеркулєр і всі патрубки. І вварити стронгер в баняк каталізатора який я давно вирізав. Але незнаю чи є сенс проводити дану процедуру. |
blackstalker, Для чого стронгер?! Гроші на вітер! Тай такого розміру не найти,та й не кожний залізе туди!
|
тай смислу ніякого..
|
Я на Рено кенго соседу ставил такой картридж. Пока нормально, пол года прошло.
|
Цитата:
Ясно дякую. Думав що якщо його запіхнути то звук тихіший буде,але хз то то так. В мене на попередній машині коли забрав каталізатор і просто баняк лишив то гуркіт був сильний а потім поставив стронгер і стало тихенько... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Зате звучить як ! Стронгер... Круто !:D
|
Цитата:
|
Цитата:
Логічно...нафіг тоді ту ідею)) дам кавалок вібри Тай хватить) Добавлено через 2 минуты Такий листок з тим картриджа дали хтось шарить в цьому ? Верхня полоса то мабуть макс допуск чи ні? http://i.piccy.info/i9/2b711dec58262...2618_V_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-03-12...66x755-r/i.gif |
Мне пришёл с турбиной такой листок. Может они их сами от руки рисуют?
|
до дупи той листок
було авто , з поміняной турбой з Мелітополя вроде ж і солідна фірма. і графіка приложила....начебто на стенді ганяли а пришлось доводити до ума регуліровку з помощю сканера це було на 1_9 Трафіку |
Цитата:
То той клапан турбіни регулювали? Вакуум? Бо той листок тільки свідчить що вона збалансована і нема люфту крильчатки |
Цитата:
Да і процедуру без сканера як пишуть, можна проводить. Але зі сканером краще. |
якщо по книжці то без сканера.. за допомогою вакуума
|
Цитата:
Так і є. |
Цитата:
|
не спорю. тут уже кому як краще))
|
Такий картридж приїхав. Судячи з того що крильчатки шліфовані то його дійсно балансували.
http://i.piccy.info/i9/adda2cf16a47f...090340_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-07-11...00x450-r/i.gif http://i.piccy.info/i9/85862fad4647c...085921_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-07-11...00x450-r/i.gif http://i.piccy.info/i9/657b79b5496fd...085818_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-07-11...00x450-r/i.gif Також такі прокладки взяв http://i.piccy.info/i9/955eaaaa5ab59...772623_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-07-11...55x566-r/i.gif |
Хочу промити інтеркулєр і патрубки. Чим краще мити? Солярою,бензою чи калошею?
Десь читав що парою можна мити. І чи треба після промивки бензином чи солярою мити водою? І при заміні картриджа турбіни і миття патрубки на що ще звернути увагу? Думав ще ДМРВ промити заодно |
Цитата:
Цитата:
http://liqui-moly.com.ua/index.php?r...BC%D1%80%D0%B2 |
Отака така фігня малята...зняв і офігів
http://i.piccy.info/i9/749ff01c5e651...152455_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-10-17...00x450-r/i.gif http://i.piccy.info/i9/68154c34bead6...152449_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-10-17...00x450-r/i.gif Думаю не дуже критично..але хз.. Добавлено через 5 минут http://i.piccy.info/i9/a13617c0aa596...160732_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-10-17...50x800-r/i.gif http://i.piccy.info/i9/5f9ae46648309...124322_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-10-17...00x450-r/i.gif http://i.piccy.info/i9/b40847349d964...160757_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-10-17...00x450-r/i.gif http://i.piccy.info/i9/bdcf5e764d348...124330_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-07-10-17...50x800-r/i.gif |
очень интересно...
а вот подскажите, новая турбина должна свистеть ? а то чета подсвистывает до 1500 оборотов, а потом не слышно ее вообще. В 2200 толчек и полетели больше 3000 не раскручиваю мотор |
у мене також між 1500 і 1700 чути легкий свист але потім нормально.. думаю це нормально
|
А мені наоборот свист подобається )
|
Цитата:
А на этом 2.5 .... турбине не слышно..... |
Добрый день. Подскажите как самому снять турбину на мастер3 2.3 2012г?
Может есть где фото или видео? Или какие проблемы или нюансы? Или каков порядок работ? |
Цитата:
|
добрий вечір, брав б/у турбіну на віваро, люфту взагалі не було, але через пару тис почав масло жрать, диміти синім.... зняли, а там люфт у крильчаткі :dash2: мабуть поставили дешевий картридж? чи в чом може бути причина? зараз думаю свою восстановити..
|
Цитата:
ПС Поучительный видос о том, как устроена и как работает турбина. Может кому пригодится |
Цитата:
Что то совсем дорого. Я делаю у ребят, так у них столько не получается даже если родной только корпус остается и никаких китайских запчастей. |
Цитата:
|
на одних просто не пише що вони з китаю:lol:
|
Особисто я би радив самому перебрати якщо турбіна без геометрії, я брав картридж за 2.5 тис і сам перебирає, 15 тис і все супер
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 7 минут Цитата:
|
Друзі, підскажіть в Хмельницькому чи найближчих областях хороший сервіс по турбінах (цікавить діагностика, ремонт або заміна на іншу у разі потреби). Дякую!
|
Навпроти Тойота , роблять турбини
|
Цитата:
|
Всім вітання. Завелась під капотом жабка-квакушка... :)
Проявляється в насупному: при розгоні, тисну на газульку(їде і набирає оберти добре), і в момент коли двигун розкрутиться до обертів заданих педалькою, або якщо відпустити педаль, виразно чути "квввак" ! Якщо знову натиснути і відпустити знову "квввак"... ну і так постійно. Теоретично розумію що це внаслідок скидання вакууму, але цей звук не подобається :maybe: ... Ну і ще такий нюанс, в момент коли відбувається "квак" , це доля секунди, в авто відчувається деякий підхват. Ваші думки, пропозиції ?? |
вася...
щось подібне було в одного кліента після того як убрали систему егр всю....з охладітелем |
Цитата:
|
вернули всё назад те звлізо
і прошло |
В мене все є, нічого не знімав :maybe:.
Хіба вакуум і система впуску механічно зв'язані між собою? |
вася...
я тобі написав...було подібне квакання.. як воно було повязане - Х,З, пацани всунули назад залізо - прошло |
Купив Трафік 2015 (3 покоління). Проїхав 500 км, і почала свистіти турбіна. На сервісі сказали, що ще можна їздити, але готуватися до ремонту турбіни.
Можливо хтось має досвід ремонту турбіни в нових Трафіках? Хороші спеціалісти, ціна. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:01. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©