![]() |
Старі плівкові фотоапарати!
Шановні форумчани, може у когось з вас, чи ваших знайомих завалялись старі фотоапарати, на які ви вже давно не знімаєте і вони вам непотрібні - то чи не могли б ви поділитись такими зі мною за ... не ваш розсуд, чи подарувати щоб не нести на смітник! Цікавлять лише апарати і їх комплектуючі, спалахи, збільшувачі та ін. вітчизняного виробництва до 1990 року, у будь-якому стані і комплектації, а також пакувальні коробки до них і документація, паспорти, інструкції, чеки.
|
olexa, приносили на работу недавно советских времен в упаковке, и объектив к нему тоже в отдельной упаковке, и все помоему с паспортами, и коробки совдэповские таки классные. Просили помоему 400грн, я не знаю дорого это или нормально. Если интересно, то завтра могу попытаться узнать. Марку вотика не помню
|
olexa, если у тебя будут не нужные дубликаты, я с удовольствием прийму в дар.
Мне для декора. |
olexa, Есть фотоувеличитель Нева -4м, широкоформатный, выпуск конец 70-х, практически новый, пару раз фотки печатал.Оригинальная упаковка - картонная коробка.
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
На даний момент найбільший інтерес маю до ф/а Смена 19 і Смена 135, яких не вистачає до повного ряду Смен. |
olexa, на днях поеду заберу из старого гаража
|
У темі 5 долучень
olexa, есть отакое: Фотоаппарат ФЭД микрон и фотовспышка к нему(забыл как называется). Всё вроде рабочее. Если нужно, то пусть лучше где в музее, чем у меня в гараже. Чехол от фотоаппарата уже портится начал
http://www.photohistory.ru/1207248177571935.html |
olexa, Есть увеличитель УПА 5М, фотик Вилия С, правда всё без доков и упаковки. А фотиком Киев 4 сынуля фоткает с удовольствием. Вычитал- на стандартной фотоплёнке разрешение 52 мегапикселя. Ни один цифровик и в подмётки не годится!
|
У темі 1 долучень
olexa, Вот такой фотик.
|
Gena-street, mehanik, в очередь. Я первый сбагриваю.
|
Цитата:
|
Беза, :pТак давай мы тебе всё свезём, а ты уже дальше!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
olexa, мафон лучше шаровой доставкой когда в Од. будешь.
Тем более мне Стас прислал такой же, вроде. Фотики мне надо как элемент декора, не более. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго вечора! Хочу подякувати Геннадію Gena-street, за фот і спалах! Вже отримав і дуже задоволений, - такого спалаху не мав, до сьогоднішнього вечора. Завтра спробую протестувати. Ще раз, дякую!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:47. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©