![]() |
Встановлення пластикових вікон на балконі
У темі 4 долучень
Це стосується більше всього походу Стьопи, хочу йому показати як засклили балкон, на рахунок чого ми з ним говорили, все забував скинути фото.
|
Nazar, рассказывай всем ?
На сегодня стеклят все и вся ! Балкончик прикольный. |
abez, та не має, що розказувати, хотів замовити в Стьопи вікна я йому пояснював як там бути стало питання на рахунок встановлення вікон півколом а не прямо. Вот і хотів йому показати, що я мав на увазі як це мало бути.
Балкончик вже не балкончик, двері і вікно до нього знялось і вибилось кусок стіни, тепер це продовження кімнати стало. Так добавилось 8 метрів житлової площі. |
Цитата:
|
alexusaty, зовні не можна так як порушується дизайн фасаду це заборонено, нас зразу попередили про це. В середині це все буде утеплено, на підлозі і стелі пінопласт так як сусіди зверху і знизу також будуть склити, а цегляна стінка пінопласт+відбивач тепла, так як на ньму стоїть три батареї, десь на 20 ребер в сумі.
|
Цитата:
По дружески посоветую вместо пенопласта взять кой какой другой утеплитель. Видел некую субстанцию, зелёного цвета. Напоминающюю нечто похожее на валенки. Тоже продаётса квадратами как пенопласт. Или взять утеплитель которым обкладывают камины. :) |
Цитата:
|
Цитата:
Больше на стекловату, тока спресованую. Беза, обясни... :) |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Такий як на фото мав на увазі? |
Цитата:
Это тоненькое, и похоже на полиетилен с пупыришками. Похожее ложат под ламинат. Я говорил про штуку, которая толщиной примерно как и пенопласт 5-ка. Тоесть толщина его 5 сантиметроа. Плотная и твёрдая слегка. Чуть эластичней простого пенопласта. :) Режетса также как и пенопласт, но его можно и растармошить. Похоже на пресованую стекловату.:) На стены крепитса как и пенопласт, с помощью клея и спец-дюбелей. Потом как простой пенопласт, наноситса сетка, затягиваетса смесью. Потом крась или наноси декор. |
Цитата:
|
Цитата:
Как правильно было замеченно утеплять надо снаружи, что бы вынести точку росы из помещения. То, о чем говорит Чижик, просто пресованная вата. Существует, такой утеплитель - изолон, из которого делают туристические маты, с еще более низкой теплопроводностью Ох с установкой подоконника повеселитесь на такую конструкцию.Я сталкивался с такой конструкцией, только вместо 6-ти одиночных, я воткнул 3 двойные рамы |
Беза, А его можно под гипс?
|
Цитата:
А БТИ такое прибавление жилплощади как оценило? |
А фіг його знає як воно оцінило, ніяк не оцінило, а як повино оцінити?
Якось не має такої проблеми з ними. В квартирі де зараз живу балкон склений і зроблений під житловий років 20 і нормально, а на цій квартирі крім того, що балкон прибавлений так і одна вана збільшена на 2 метри, і стіни, і двері переносились це походу також перепланіровка і на неї треба мати документи чи ні? якось не заморочуюсь на рахунок цього. |
Цитата:
P.S. Я сам такой - много лет назад, за счет лоджии, добавил несколько квадратных метров... и не узаконил. И "не заморочуюсь"! |
Ок дякую за інфу.
Продавати не збираюсь, а там життя покаже. |
Цитата:
|
Цитата:
Дешевле сделать перепланировку. Заплатить штраф! Нарисовать новый план по уже сделаной планировке жилья. Чем рисовать новый план. И потом делать перепланировку. Без штрафа... Проверено на себе, и двох квартирах. :cool: |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:23. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©