Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Кузов та салон (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Оптична проблема лобового скла. (https://busovod.ua/showthread.php?t=17215)

Gazda 10.10.2015 08:31

Оптична проблема лобового скла.

Доброго дня.
Поміняв я лобове скло, було китайське то вирішив поставити SPLINTEX.Поїздив пару днів і віддчув дискомфорт на очі особливо після 1 жовтня як почали сві з фарами ввімкнутими їздити.Ніяк не міг сообразити що до чого а поки не помітив що бачу світло від фар зустрічних машин в подвоєному вигляді, таке враження що легковушка метрів за 150-200 виглядає як фура з верхніми фарами.Пои наближенні то верхнє відображення поступово опускається до низу, зауважив що і вуличні ліхтарі також дають таку картинку.
Поїхав на фірму де встановлювали скло, кажуть що такого не може бути, вже і вечером як було темно приїздив до них, то вроді згодились що то шось не так і переставили мені друге скло але також SPLINTEX бо іншого не було а китайське я сам нехотів ставити.Але і на новому склі також поисутній цей оптичний дефект, міняти скло на фірмі на іншого виробника відмовились...Підкажіть чи мав хто подібну проблему чи то я собі сам пригоди на одне місце (очі) шукаю?
Додам, ходив до офтальмолога, з очима все в порядку.

Вова4ка 10.10.2015 08:59

Re: Оптична проблема лобового скла.

Gazda, Почему китайское не хочешь ставить?

Беза 10.10.2015 09:22

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 340468)
міняти скло на фірмі на іншого виробника відмовились...

надеюсь чек взял? Пресуй. Хотя наверно надо было новое еще до установки протестить.

Gazda 10.10.2015 18:02

Цитата:

Допис від Вова4ка (Допис 340472)
Gazda, Почему китайское не хочешь ставить?

Китайське затирається швидко, сколи від найменших камінчиків появляються.

Добавлено через 8 минут
Цитата:

Допис від Беза (Допис 340475)
надеюсь чек взял? Пресуй. Хотя наверно надо было новое еще до установки протестить.

А як його до встановлення протестити?Маю підозру що дефект пропадає при зміні кута нахилу лобового скла, а вручну хрен той кут вгадаєш. Ще зауважив що коли дивлюсь через оригінальні окуляри POLAROID то картинка ідеальна, ніяких подвоєнь.
Чек маю, тож надіюсь що доб'юсь справедливого результату, єдине що неохота кожен раз скло зрізати і нове вклеювати.

olexa 10.10.2015 18:16

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 340533)
Китайське затирається швидко, сколи від найменших камінчиків появляються.

Це правда, є така халепа, але не у всіх. Я собі турецьке ставив, також за два рази, але подібного ефекту нема, хоча з офтальмологами дружу уже років з 15. Один сказав, Михалич, тобі 98% зробили всього, що роблять у нашій сфері!
Цитата:

Ще зауважив що коли дивлюсь через оригінальні окуляри POLAROID то картинка ідеальна

Ну то й не вередуй, їздь у них!

Gazda 10.10.2015 18:27

Цитата:

Допис від olexa (Допис 340535)
Це правда, є така халепа, але не у всіх. Я собі турецьке ставив, також за два рази, але подібного ефекту нема, хоча з офтальмологами дружу уже років з 15. Один сказав, Михалич, тобі 98% зробили всього, що роблять у нашій сфері!

Ну то й не вередуй, їздь у них!

Шо, вночі і в окулярах?:D

olexa 10.10.2015 18:29

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 340538)
Шо, вночі і в окулярах?

Yes!!! Я завжди у них, і нічого - все в нормі! Чи окуляри сонцезахисні?

Вова4ка 10.10.2015 18:42

Цитата:

Допис від olexa (Допис 340540)
Чи окуляри сонцезахисні?

Саме так.

olexa 10.10.2015 18:43

Ну тоді не наю, у мене хамелеони...

wasya 10.10.2015 18:59

а друга людина,коли поряд їде,або за кермом, в Вашому авто теж такий єфект бачить?(роздвоєння)...якщо так,то скло брак ,якщо ні тоді у Вас можливі спечифічні проблеми з зором...тим більше окуляри знімають цей дефект. офтальмолого перевірив Вам зір на якість в % відношенні,а різні спец.дефекти сумніваюсь..

Gazda 10.10.2015 20:04

Цитата:

Допис від wasya (Допис 340547)
а друга людина,коли поряд їде,або за кермом, в Вашому авто теж такий єфект бачить?(роздвоєння)...якщо так,то скло брак ,якщо ні тоді у Вас можливі спечифічні проблеми з зором...тим більше окуляри знімають цей дефект. офтальмолого перевірив Вам зір на якість в % відношенні,а різні спец.дефекти сумніваюсь..

Цей ефект-дефект бачать усі хто дивиться через лобове скло не залежно чи з водійського чи з пасажирського місця.
Окуляри сонцезахисні.

Cheatatel 10.10.2015 20:07

Я теж собі ставляв новий сплінтекс. Але в мене такого ефекту немає. Півтора року - політ нормальний.

Tkach73 10.10.2015 20:15

У меня такой эффект был от тонировочной плёнки на лобовике. Днём глаза аж выедало от ряби какой-то, а ночью фары троились от встречных машин! Оборвал плёнку, всё стало отлично.

Bober 10.10.2015 21:00

Цитата:

зауважив що коли дивлюсь через оригінальні окуляри POLAROID

А панель часом не на вощена сіліконом ?

Gazda 12.10.2015 12:58

Цитата:

Допис від Bober (Допис 340571)
А панель часом не на вощена сіліконом ?

Ні, панель просто чиста від пилюки але поліролем не натерта.

Gazda 13.10.2015 20:23

Сьогодні зустрічався з директором фірми яка ставила скло, спочатку категорично відмовлявся переставляти на інше, але після палкої і переконливої промови мого товариша-юриста взявши до уваги перспективи майбутніх судових тяжб згодився встановити PILKINGTON за ту саму ціну.Єдина умова що до встановлення я маю візуально оглянути скло і дати добро на вклейку.
Чекаю тепер на доставку з Києва бо скло дороге і в наявності у Львові нема.

Alekss II 12.11.2015 07:03

Ну и чем история закончилась ?

Gazda 12.11.2015 16:25

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 348907)
Ну и чем история закончилась ?

Перепрошую, закрутився...:out:
Поставив PILKINGTON, скло дуже якісне, я задоволений.Ефекту подвоєння нема зовсім, для очей дуже приємне.
Ще заплатив хлопцям за перестановку, міг і не платити, але чисто по людськи доплатив 400грн. тим більше що саме скло на 920грн. дорожче від SPLINTEX.
Моє саме перше скло SPLINTEX яке я забракував не відправили постачальнику а поставили на машину яка працює на якісь фірмі, чув краєм вуха розмову серед хлопців-монтажників що вже приїзжав до них той дядько жалітись, шкода що не застав я того моменту, ну нафіга то г...о тулити комусь? Хіба з розрахунку що хтось далеко в районі живе або машина на продаж, хоча є і такі люди що проблему бачать але не знають що з тим робити і так і мордуют свої очі.
Ця історія зі склом відбулась на фірмі "АННА" що на Стрийській у Львові, буде хто міняти там скло дивіться уважно що ставите.

Rulik 12.11.2015 19:58

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 348993)
SPLINTEX

навіщо руское купуєш? http://autopik-glass.ru/produkciya/vendors/splintex/

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 348993)
на фірмі "АННА" що на Стрийській у Львові

:mail1: ,вони найдорожчі,але в наявності.
Шукав для колеги автоскло,бусовод дав посилання,представництво у Львові і абсолютно інші гроші.
До речі,в мене лобовуха має мікро сколи і в знайомого Туарег,новий з салону,за пару місяців теж сама фігня.Виробляють з ла...ла

Alekss II 12.11.2015 20:36

А сколько за стекло отдали? e нас на Лоске один китай... их что в прадо, что в бусики тулят..

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:36.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©