![]() |
Оптична проблема лобового скла.
Доброго дня.
Поміняв я лобове скло, було китайське то вирішив поставити SPLINTEX.Поїздив пару днів і віддчув дискомфорт на очі особливо після 1 жовтня як почали сві з фарами ввімкнутими їздити.Ніяк не міг сообразити що до чого а поки не помітив що бачу світло від фар зустрічних машин в подвоєному вигляді, таке враження що легковушка метрів за 150-200 виглядає як фура з верхніми фарами.Пои наближенні то верхнє відображення поступово опускається до низу, зауважив що і вуличні ліхтарі також дають таку картинку. Поїхав на фірму де встановлювали скло, кажуть що такого не може бути, вже і вечером як було темно приїздив до них, то вроді згодились що то шось не так і переставили мені друге скло але також SPLINTEX бо іншого не було а китайське я сам нехотів ставити.Але і на новому склі також поисутній цей оптичний дефект, міняти скло на фірмі на іншого виробника відмовились...Підкажіть чи мав хто подібну проблему чи то я собі сам пригоди на одне місце (очі) шукаю? Додам, ходив до офтальмолога, з очима все в порядку. |
Re: Оптична проблема лобового скла.
Gazda, Почему китайское не хочешь ставить?
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
Чек маю, тож надіюсь що доб'юсь справедливого результату, єдине що неохота кожен раз скло зрізати і нове вклеювати. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну тоді не наю, у мене хамелеони...
|
а друга людина,коли поряд їде,або за кермом, в Вашому авто теж такий єфект бачить?(роздвоєння)...якщо так,то скло брак ,якщо ні тоді у Вас можливі спечифічні проблеми з зором...тим більше окуляри знімають цей дефект. офтальмолого перевірив Вам зір на якість в % відношенні,а різні спец.дефекти сумніваюсь..
|
Цитата:
Окуляри сонцезахисні. |
Я теж собі ставляв новий сплінтекс. Але в мене такого ефекту немає. Півтора року - політ нормальний.
|
У меня такой эффект был от тонировочной плёнки на лобовике. Днём глаза аж выедало от ряби какой-то, а ночью фары троились от встречных машин! Оборвал плёнку, всё стало отлично.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Сьогодні зустрічався з директором фірми яка ставила скло, спочатку категорично відмовлявся переставляти на інше, але після палкої і переконливої промови мого товариша-юриста взявши до уваги перспективи майбутніх судових тяжб згодився встановити PILKINGTON за ту саму ціну.Єдина умова що до встановлення я маю візуально оглянути скло і дати добро на вклейку.
Чекаю тепер на доставку з Києва бо скло дороге і в наявності у Львові нема. |
Ну и чем история закончилась ?
|
Цитата:
Поставив PILKINGTON, скло дуже якісне, я задоволений.Ефекту подвоєння нема зовсім, для очей дуже приємне. Ще заплатив хлопцям за перестановку, міг і не платити, але чисто по людськи доплатив 400грн. тим більше що саме скло на 920грн. дорожче від SPLINTEX. Моє саме перше скло SPLINTEX яке я забракував не відправили постачальнику а поставили на машину яка працює на якісь фірмі, чув краєм вуха розмову серед хлопців-монтажників що вже приїзжав до них той дядько жалітись, шкода що не застав я того моменту, ну нафіга то г...о тулити комусь? Хіба з розрахунку що хтось далеко в районі живе або машина на продаж, хоча є і такі люди що проблему бачать але не знають що з тим робити і так і мордуют свої очі. Ця історія зі склом відбулась на фірмі "АННА" що на Стрийській у Львові, буде хто міняти там скло дивіться уважно що ставите. |
Цитата:
Цитата:
Шукав для колеги автоскло,бусовод дав посилання,представництво у Львові і абсолютно інші гроші. До речі,в мене лобовуха має мікро сколи і в знайомого Туарег,новий з салону,за пару місяців теж сама фігня.Виробляють з ла...ла |
А сколько за стекло отдали? e нас на Лоске один китай... их что в прадо, что в бусики тулят..
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:36. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©