![]() |
Нужны ремни безопасности третьего ряда и один второго
А запродайте мне ремни безопасности на третий ряд?
два боковых со всеми креплениями если они делятся? Можно и левый ремень второго ряда Трафик из профиля |
Re: Нужны ремни безопасности третьего ряда и один второго
С позволения автора подмажусь (да бы не плодить тем).... тоже нужен комплект :) в личку предлагайте :)
|
А такие не интересны?Нужно заправить только сами ремни,натяжители всё работают.
http://kramatorsk.don.olx.ua/obyavle...k-IDbW04x.html |
Цитата:
Продавець відписав, що на дубль не підходять, собі хотів купити, а для другого, третього ряду так. Вони рідко бувають, так що не тяніть. Я на дубль-кабіну не можу знайти. |
Вже купив в сусідній темі, дякую
|
У темі 1 долучень
есть 2 ремня с катушками,задние от мазды..могу продать если надо,цену не знаю,сами предложите. на фото:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 3 долучень
DRB,есть родные на 3-й ряд.Сколько даешь за них?
|
а навіщо на третьому ряду подвійний замок?
Цікаво аж. взагалі ремні мені віддали по 200 грн. на третій ряд ще 2 штуки потрібно буде. За якою ціною віддасте? Кріплення бачу якраз те що треба для третього ряду. |
Цитата:
|
Це Вам так здається що не потрібні. Малих дітей всі мої знайомі возять в кріслах дитячих.
Я правда не знаю як з цим курсом долара буде далі, але в мене основний кілометраж завжди був за кордоном. Там взагалі навіть без варіантів. І в мене до речі зазвичай при подорожах всі користуються пасами безпеки. Та й взагалі. Вони просто мусять бути. Користуватись ними чи ні - справа кожного персональна. Кожен сам повинен вибрати - мати додатковий шанс на виживання у випадку ДТП чи ні, і не лише від водія (від мене) залежить це. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну я пас. Так як по 200 грн реально на розборці взяв саме такий як у Вас на фото, а 20 доларів це взагалі-то 600 гривень, навіть 700 вже.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
так номер то й не треба шукати - сусідня тема - телефонуйте й купуйте. (в нього точно в наявності ще були)
На цій сторінці він свій номер декілька разів продублював. https://busovod.ua/showthread.php?t=14796&page=24 Добавлено через 4 минуты Просто для орієнтиру на ціну Б/у ременів, ви б спочатку взнавали скільки коштує новий ( з замком до речі а не просто ремінь). Новий ціна 25 доларів ось тут наприклад http://bus-com.net/p31912646-remen-b...ochechnyj.html ну не може коштувати нова запчастина як б/у. Плюс б/у ремені - неходовий товар чомусь у нас. Подивіться на бердичів-стайл, ніхто їх не ставить в авто |
та не спорьте,берите у меня по 200грн.,без кредита..:lol:
Цитата:
|
Цитата:
Начеб то питання про ремінці для трафообразних стояла. Так що не "гони"! ;) Коди права сторона Коди ліва сторона Тут можна взнать ціни на нові деталі рено 8200696531 РЕМІНЬ БЕЗПЕКИ 5477.83грн. 8200696529 РЕМІНЬ БЕЗПЕКИ 5470.6 грн. :D До речі. Зверни ще й увагу, на ремні що запропонував Саня. В тих ременях вже є кронштейни для кріплення в верхній точці. В "нових" Сумських, того кріплення нема, це ще добавочний гіморой.Та й потрібно, знову же. Уточнить довжину тих ременів. В розкрученому стані, вона повина бути десь 2м 70 см. Щось у мене підозра, що ремінці ВАЗовської пятірки, будуть закороті для бусика. І уточни в продавця. По Трафіковським ременям.Часом він Тобі не передні ремені, помилково відправляє? Якщо задні. То дуже чудово. Якщо з водійського салону, то: 1.Вони будуть короткі. 2. Маємо проблему з кронштейном, про який говорилось раніше. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:28. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©