![]() |
Re: Встречи Киев.
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Позапланово поїхали два чоловіка з облаштованим Круїзом. Один із яких позаланово чіпований. Другий після попередніх вдвідин хвальоного "майстра" з реношного, залишившийся з порванним рульовим шлейфом та відкинутою фішкою в яку втулена обманка (опір) аірбега. Відвідавший, після цього офіціалів які не роздуплили це питання.;) Один чоловік з позаплановао втуленим блоком ДХО. Один, доводячий постійно автівку до совєршенства. Один викинувший коробку робот, і перевстановленим П.О. Але на жаль з неактивованим відображенням функціі КК на приборці. Карочє. Все позапланово. :) Цитата:
|
Цитата:
|
Сегодня в Буче кто-то прицеп двуосный таскал. Не наш?
|
[QUOTE=olexa;348034]А в абсолютних одиницях, це скільки?
Проверил недавно по полному баку - 8,8 в смешаном режиме. |
Цитата:
|
Цитата:
А взагалі то тут тема, про Київські зустрічі, а не про розхід пального. ;) |
Оппа, а почему я встречу позаплановую пропустил?
|
Цитата:
З збіговиська розїхались два окруїзених, один з яких ще й чіпАнутий. ;) |
Цитата:
|
давай біля ашана ,в конці місяця поговоримо....
або перезвони |
Цитата:
|
Да меня ничего и не напрягает. просто интересно. Если на расход не повлияет, то почему бы и нет.
|
Цитата:
Всє на встрєчу о 19.00, біля Ашану на Берковцях, 26. 11. 2015року. В останній четверг цього місяцю!! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Всем доброго вечера. А можно приехать на встречу не на бусе? Планирую покупать бусик и накопилось много вопросов и в живую поглядеть и пощупать охота.
|
Цитата:
Ти вже не перший такий. Спочатку походять навколо, надивляця. А потім вже приїздять на своїх автівках. :) |
Спасибо... Как я понял встречи проходят на стоянке возле Ашана на Берковцах, а вот по каким дням и во сколько пока не разобрался.
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:33. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©