![]() |
Re: Катализатор на 1.9 dci
Цитата:
|
nekolay, Зате баняк на місті і не пустий.
|
з таким успіхом можна було і не мити.. можна було обмежитись самими дирками
|
Цитата:
|
Цитата:
Запчастини зі шротів для наших бусиків тягає. Кат витрушений вже більше двох років. Півроку тому, порекомендував йому щей ЕГР заглушить. Заглушив! Так і катається. Мо щось знає? ;) |
Сергій, а з приводу моїх питань ?
|
Цитата:
Гугл показує. Кат 1,9 в розрізаному баняку - https://busovod.ua/imgproxy.php?i=ht...b2da6f800d.jpg фото було вище. Ні нічого не варювали на заміну. Тупо витрусили. |
а ну але ж він з двома вигинами. Тут я так розумію один із них відрізали, а не розрізати корпус вдовж.
|
Цитата:
|
ну и я сегодня свой разрезал
извлеку его помаленьку да сдам как стеклотару. сначала думал про завихритель всякий умный,типа чтоб подпор на турбину был, но пообщавшись с умными людьми понял,что все это хрень для спорта. хотел вварить три-5 тарелок конусных с увеличением диаметра от входа для завихрения. По расчетам там на 5 диапазонов работы двигателя, но плюнул. Неосознанно дорого выйдет и геморно короче наметил даже сверлить по площади тоже что и вход http://images.vfl.ru/ii/1507048665/d...18844790_m.jpg http://images.vfl.ru/ii/1507048664/0...18844788_m.jpg не таки выбью и заварю |
просто выбьете, или все таки подобие строенгера делать будете?
|
чертежи в гараже забыл
рисовал,считал и всё такое но бред..... верю вектра20 (в телефоне этот расчет помножили на 0) пусть будет пустой если б было готовое решение по завихрителям,то купил бы.А так слишком короткий этот корпус,чтоб грамотно в нем что то кроме этого камня втулить. Ну это моё ИМХО. По науке там надо увеличивать отверстие каждой конусной тарелки через половину площади входного отверстия. Плюс ко всему между тарелками еще расстояние в половину делить в направлении выхода. Тогда получится разделить тахометр на 5 диапазонов работы мотора. Если учесть что отсечка на 4000, а холостой около 700, то имеем 2700 поделенные на 5. Дискретность в 500+ оборотов достаточна думаю(хотя наверно и КПП можно к этому приплести. Они же есть 5 и есть 6 ст) |
Цитата:
— Или хотя бы соседей. |
Цитата:
Я перетинав партнером з вибитим каталізатором раз 20 кордон. Ніхто навіть не дивився туда..наїздив біля 4000 по польщі і ніразу поліцаї не пиняли... |
Цитата:
Ось і з"явилась відповідь. ;) Цитата:
|
В вівторок позбувся каталізатора...Просто витягли і заварили банку.Машина стала краще їхати,почав чути приємний свист турбіни,гучність така як була..нічого не тарабанить..Перед тим було таке враження наче "душиться" турбіна
На рахунок диму нічого не змінилось коли сильно газуєш то звісно є дим. От тільки турбують мене звуки при 2000-2300 обертів коли стабільно їдеш є звуки наче щось щебече..коли газуєш тільки турбіна свистить а от коли завжди 2100-2300 то щось щебече |
Цитата:
|
Цитата:
|
щебетати почав після того як вирізали каталізатор?
|
Ні ще до того було. .. Я спочатку думав що то турбіні кирдик але коли зняв каталізатор то вона наче нормально виглядає тай масла немає в ній..
Я ще схиляюсь до думки що то може бути підшипник на кондиціонері,бо коли Грм міняв то він був троха підуставший... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:20. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©