Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Єлектрообладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Разные вопросы по электрике(глюки, перегорание предохранителей) Трафик\Виваро. (https://busovod.ua/showthread.php?t=9295)

Вик123 17.02.2018 22:06

Re: Разные вопросы по электрике(глюки, перегорание предохранителей) Трафик\Виваро.

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 429189)
заліз би знизу попробував масу подивитись,

Тож маса на мотор, електрика має працювати від маси, шо біля акума.

Romaha55 18.02.2018 10:45

Re: Разные вопросы по электрике(глюки, перегорание предохранителей) Трафик\Виваро.

замок є лише в передній дверці.. а про масу то якщо б добрався до одної то перевірив би її.. а то таке враження що авто без акумулятора зараз..

Беза 18.02.2018 13:18

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 429242)
замок є лише в передній дверці

а как так? Или в других просто поломаны?

Romaha55 18.02.2018 13:37

та ні.. просто лиш у одній дверці водія і все... решта всі дверки без замків під ключ..

Беза 18.02.2018 13:43

И это у всех так? А как в грузовой отсек попадать?

Romaha55 18.02.2018 14:44

з пульта

Беза 18.02.2018 16:04

А в данной ситуации?

Romaha55 18.02.2018 18:37

навіть не знаю.. точніше знаю але зима, і лягати зараз під нього не айс..

Darts-Trafik 18.02.2018 18:59

Цитата:

Допис від Беза (Допис 429256)
И это у всех так

У мене було два.У водійській і в распашонці,але в розпашній не працював. На його місто вставив камеру,тепер лише один замок.

sergeyss9 18.02.2018 19:52

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 429242)
замок є лише в передній дверці.. а про масу то якщо б добрався до одної то перевірив би її.. а то таке враження що авто без акумулятора зараз..

Як варіант підрізати резиновий ущільнювач і чимось надавити на скло , щоб трохи просіло . Далі сталистою тонкою проволокою ловити ручку відкриття дверей навпроти .Геморой ще той , але на іншій машині проконало . Всеж таки ущільнювач дешевший за скло .

Беза 18.02.2018 20:01

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 429294)
підрізати резиновий ущільнювач

Да ну ладно. С улицы нижний уплотнитель если поддеть , то его можно вытащить и в образовавшуюся щель можно засунуть крючок и им потянуть за тяги, только такое можно сделать не на всех авто. Есть авто в которых система тяг отсутствует. Другой вопрос почему не открывается ключом? Тяжка с цилиндра соскочила или там электропривод?

Romaha55 18.02.2018 20:24

я за 5 років ніразу не відкривав ключом, так що сказати чому не можу.. хоч думаю відкриття ключом повинно бути можливим механічно. Як же тоді відкрити коли акумулятор сів??

Добавлено через 3 минуты
саме цікаво те що вечором коли приїхав додому, після того як заглушив авто ще два рази включав зажигання, щоб перевірити чи є контакт, і все було нормально.. закрив авто з пульта, а зранку глухо..авто не рухалось, але контакт пропав..

sergeyss9 18.02.2018 20:41

У темі 1 долучень
Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 429297)
я за 5 років ніразу не відкривав ключом, так що сказати чому не можу.. хоч думаю відкриття ключом повинно бути можливим механічно. Як же тоді відкрити коли акумулятор сів??

Механічно ключом двері повинні відкриватись навіть без акумулятора ,в тебе там щось не так .
В мене теж одна личинка в водійських дверях - перевірено неоднократно при знятті батарейки на зарядку .

Цитата:

Допис від Беза (Допис 429295)
Есть авто в которых система тяг отсутствует. Другой вопрос почему не открывается ключом? Тяжка с цилиндра соскочила или там электропривод?

Все там є , але простіше тягнути за ручку відкриття пасажирських дверей .

Долучення 56292

vectra20 18.02.2018 20:56

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 429297)

Добавлено через 3 минуты
саме цікаво те що вечором коли приїхав додому, після того як заглушив авто ще два рази включав зажигання, щоб перевірити чи є контакт, і все було нормально.. закрив авто з пульта, а зранку глухо..авто не рухалось, але контакт пропав..

читаю....
а шо порадити....даже і не знаю...
представив в себе цю сітуацію
чесно говоря шось без вандалізма нічого не придумуеться

Добавлено через 1 минуту
а до предохранітеля давно лазив, той що біля акума?

Беза 18.02.2018 21:01

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 429305)
шось без вандалізма нічого не придумуеться

да пусть кто-то снимет карту и сфотает систему тяг, тогда понятно куда крючок совать. Ну и про нижний оконный уплотнитель снаружи не забываем. Я в своей жизни раз 10 так открывал

vectra20 18.02.2018 21:18

там опа

Piric 18.02.2018 21:35

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 429189)
ні. розпашонка

Добавлено через 1 минуту
ще якби сніг не топився і не болото то заліз би знизу попробував масу подивитись, а то враження що то вона.. а так вода всюди..

Я бы начинал с этого , ну а потом уже тяги ,уплотнители , отжим двери и т. д.

vectra20 18.02.2018 21:42

еслі ніяк...
то вже проще знічтожити задню ручку

Турыст 18.02.2018 21:46

Була така ситуація в мене на старому Віто. Тяги з замків познімав. Сів акумулятор. Машина закрита. Склопідїомники були там кітайськи. Але. Зі сторони водія всякими засобами припустив вікно. Щілина була десь 3 мм. Потім сталевим дротом тягнувся до ручки двері пасажира. Перший раз відкриває замок, другий двері. Навпаки заважає кермо.

Romaha55 18.02.2018 22:29

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 429305)
а до предохранітеля давно лазив, той що біля акума?

та в тому то і проблема.. почалось все у п"ятницю і якраз якщо порухати у підкапотному реле і запобіжники то контакт появляється, але до капоту не достану.. подумав таке якщо зняти защиту мотору і чимось довгим дотягнутись в район коробки з реле.. може появиться контакт і відкрию.. але на тиждень їду по роботі, і вже хіба у п"ятницю.. Поки що всім спасибі, як вирішу то напишу як і що, може комусь пригодиться.. а якщо акум розрядився то можна підлізти до стартера і накинути з іншого акумулятора + а мінус на кузов і відкрити центральний замок.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:54.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©