![]() |
Re: Продам сидения
Цитата:
Багато трафоводів хотіли б замінити свою незручну для пасажирів спарку, в якій не регулюється спинка. Май це на увазі. |
У темі 10 долучень
В продажі передні сидіння від нового Н1. Сидіння потрібно віддати в хімчистку, а водійське потребує невеликого ремонту обшивки. Обидво сидіння мають салазки та регульовані спинки. В двойки середня частина складається столиком. Ширина двойки 85см, водійского 55см. Цінник: 150$ двойка та 50$ водійське.
|
Стьопа, так як ми сьогодні говорили. Заберу пасажирське, воно супер. Тут ще мені збоку підказують, що воно досить зручне. Завтра наберу.По поводу попереднього бронювання, я знімаю його, так як бронюю це сидіння.
|
Да двушка хороша! интересно на предыдущую версию бусов встанет?
|
Цитата:
|
Беза, не, не станет-пошире они. И отверстия не совпадают. Я уже примерялся.
|
Ты хочешь сказать что новый Н шире нашего?
|
Цитата:
|
У темі 4 долучень
Сидіння водія після хімчистки та дрібного ремонту все ще шукає нового господаря.
|
Степан, Суперовские!!! Как новое!!!
Добавлено через 2 минуты Степан, Когда Трафики Виварики, сюда начнешь "тягать", я думаю спрос будет... |
У темі 5 долучень
В продажі пара поворотних сидінь. Сидіння мають салазки, розвертаються на 360 градусів, мають по два підлокотники та відкидну спинку.
Ціна 200$/пару. |
Эх, с таким курсом ..... :(
|
У темі 5 долучень
В продажі пара сидінь з підлокотниками. Водійське після реставрації. Пасажирське обладнане бардачком. цінник 1400грн/пару.
|
Цитата:
|
У темі 6 долучень
Лови всі розміра ( ширина, довжина)
|
Степан, Степан, Добрый день!
Интересуют сиденья водитель пассажир. Готов забрать. Как можно с Вами связаться? мои контакты 0675374026 Спасибо! |
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 7 долучень
В продажі одинарні гнізда зі Старекса. Сидіння на салазках та розвертаються на 360 градусів, а також мають відкидну спинку та по два підлокотники. Стан дуже добрий. Ціна 200$/пару.
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:20. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©