![]() |
Re: Выбор БУСА
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Треба: 1 Відвалившимся потолком отримать по кумполу. Ну хоча б відкленїна тканина потерла по голові та поматиляла перед носом. 2. В момент різкого гальмування, з подивом виявити польот пасажирів по салону вмісті з сідухами та вирваними з днища ледь прихваченими гайками, салазками прикрученими саморізами. 3. З великим подивом через пару років виявити що повилазила ржа на кузові, і заглянувши під карти виявити там "обезшумку" - скловату, яка тягне в себе вологу. Десь так. ;) |
Присматриваюсь к бусу. Никогда раньше не владел такой машиной. Требования - вместимость, комфортабельность, кондиционер, для небольшой семьи и выездов на природу, из грузов - рыболовное снаряжение или несколько мешков картошки на зиму.
В Т5 смутила стоимость владения и некоторые нюансы конкретно взятого экземпляра. Посмотрел на Трафик - очень понравился! 6 год, 1.9, 100, коротыш, распашонка. Сориентируйте по стоимости владения такой машиной. По цене ничего необычного, цена по рынку, до торга еще дело не дошло, равно как и до диагностики на сервисе. Больше волнует, смогу ли я со своим скромным доходом содержать такую автивку. До этого была ВАЗ 2108 и 11183. |
Цитата:
|
Цитата:
|
На Ваше "але" найдеться наше "но"
Цитата:
2. що в батька що в мене всьо приварено, хіба викручувати купу дебелих болтів (і цей комент після того як в когось щонайменше раз другий ряд складався:no-no:) 3. в батька ржавчина не повилазила навіть не зважаючи на то що машина майже ніколи не миється, в гаражі не буває щей стоїть під горіхом... а обезшумки в жодній з двох не виявлено...:maybe2: PS Ви не подумайте, я аж ніяким чином не пропагую і не рекламую бердичів-стайл, оскільки роблять вони абияк в плані зовнішності і юзабельності (ну хто тулить другий ряд з машини, яка вся влізе в кузов?) але як на мій особистий досвід то нічого таого кримінального ...:maybe2: ну і думка як завжди одна - хочеш зробити добре - зроби сам:meowth::beer: |
Цитата:
хочется кондиционера, комфорта |
Цитата:
А як не зовсім добре вийде. То можеш спокійно себе обматюкати як язик повернеться. :maybe2: |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
а далі залежно від персональних вподобань. я можу підказати хіба стосовно "пиріжків" і віто (оскільки з іншим не стикався) але нормальний віто коштує далеко не 10куо, щей в обслузі доволі недешевий... |
PavelV, с каких это про на мерсе можна пробить всю историю ? А намалевать сервиску не проблема. У меня вито 2002 пот техпаспорту хороших дорог тоже видет очень мало и шо с того ездит, номальная ходовка до сотни выхаживает с учетом что я товар вожу а вот кузов гниет не по детски , но то их болезнь плюс у меня походу англичанен был ьак что такие дела
|
Bircha, так її не пробивали... то просто знайомий який приганяв був в Германії казав є така то й така машина, належить такій то фірмі, присилав фотки і т.д., а тоді вже купувавоформляв, тому й сенсу зкручувати не було тому що бачили всьо як є ще коли належав дойчляндцям... так і вибрали... звідти й знаємо що перші 4 роки життя Вітик прожив в Дрездені в ролі малопересувного рекламного транспорту (вранці виїхав, вивантажили стойки рекламні з сонячними батареями ввечері завезли назад)...
2002го в 639-му кузові? в 638-му ходовка моцніше... Цитата:
:beer: |
Цитата:
|
Цитата:
Кангу/Добло/Берлінго. |
Цитата:
Кенгурятки і Партімоти доволі поширені, відносно надійні і відносно недорогі, як авто так і в обслузі...як варіант ще Конект .але там відгуки двоякі... головне не трапити на вбиту і не купувати жовту:) а за 10к можна взяти дуже непоганого Кенгуря чи Партімота в Б9 кузові Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Цитата:
пример:https://auto.ria.com/auto_volkswagen..._16280392.html https://auto.ria.com/auto_volkswagen..._16237066.html |
alabaster, я продаю хюндай,если ентересно пиши в личку
|
Цитата:
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:11. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©