Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання та тюнінг (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=111)
-   -   Выбор БУСА (https://busovod.ua/showthread.php?t=7857)

kruk 28.09.2015 18:25

Re: Выбор БУСА

Цитата:

Допис від PavelV (Допис 338582)
ходовка в нього слаба... батькові приганяв хороший знайомий під замовлення, приїхав з пробігом біля 60 к (чесним, навіть вся історія є де їздив і в якій фірмі що робив), не пройшло й 90 тиків у нас і в усмерть вмерли й витекли 3 з 4 амів...

99% дело в скрученном пробеге.

PavelV 28.09.2015 20:14

Цитата:

Допис від kruk (Допис 338620)
99% дело в скрученном пробеге

я би теж так подумав, якби не було всієї документованої історії з дня першої покупки в Германії і до дня пригону автівки батькові... швидше "файні" ...кхм..."дороги" українського села де Вітик проводить 99% часу..не те що мій Пижик місто-траса і лиш іноді в село акуратненько заїзжа...

shuma34 28.09.2015 20:36

Цитата:

Допис від PavelV (Допис 338582)
а шо вам так бердичівські переробки не вгодили?

Щоб не задавать такі питання.
Треба:
1 Відвалившимся потолком отримать по кумполу. Ну хоча б відкленїна тканина потерла по голові та поматиляла перед носом.
2. В момент різкого гальмування, з подивом виявити польот пасажирів по салону вмісті з сідухами та вирваними з днища ледь прихваченими гайками, салазками прикрученими саморізами.
3. З великим подивом через пару років виявити що повилазила ржа на кузові, і заглянувши під карти виявити там "обезшумку" - скловату, яка тягне в себе вологу.

Десь так. ;)

alabaster 28.09.2015 21:32

Присматриваюсь к бусу. Никогда раньше не владел такой машиной. Требования - вместимость, комфортабельность, кондиционер, для небольшой семьи и выездов на природу, из грузов - рыболовное снаряжение или несколько мешков картошки на зиму.

В Т5 смутила стоимость владения и некоторые нюансы конкретно взятого экземпляра.

Посмотрел на Трафик - очень понравился! 6 год, 1.9, 100, коротыш, распашонка.

Сориентируйте по стоимости владения такой машиной. По цене ничего необычного, цена по рынку, до торга еще дело не дошло, равно как и до диагностики на сервисе. Больше волнует, смогу ли я со своим скромным доходом содержать такую автивку. До этого была ВАЗ 2108 и 11183.

sgas 28.09.2015 21:45

Цитата:

Допис від alabaster (Допис 338683)
смогу ли я со своим скромным доходом содержать такую автивку

По нынешнему курсу дороговато содержать любую иномарку.

DenVivaro 28.09.2015 21:47

Цитата:

Посмотрел на Трафик - очень понравился! 6 год, 1.9, 100, коротыш, распашонка.

Сориентируйте по стоимости владения такой машиной. По цене ничего необычного, цена по рынку, до торга еще дело не дошло, равно как и до диагностики на сервисе. Больше волнует, смогу ли я со своим скромным доходом содержать такую автивку.

тут скорее как повезет, бывает как начнет ломаться одно за другим

PavelV 28.09.2015 21:52

На Ваше "але" найдеться наше "но"
Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 338668)
1 Відвалившимся потолком отримать по кумполу. Ну хоча б відкленїна тканина потерла по голові та поматиляла перед носом.
2. В момент різкого гальмування, з подивом виявити польот пасажирів по салону вмісті з сідухами та вирваними з днища ледь прихваченими гайками, салазками прикрученими саморізами.
3. З великим подивом через пару років виявити що повилазила ржа на кузові, і заглянувши під карти виявити там "обезшумку" - скловату, яка тягне в себе вологу.

1. за 6 років на Вітику відклеївся обшивки тільки один кутик обшивки на задній дверці..і то в тому багажнику навіть худоба їздила...
2. що в батька що в мене всьо приварено, хіба викручувати купу дебелих болтів (і цей комент після того як в когось щонайменше раз другий ряд складався:no-no:)
3. в батька ржавчина не повилазила навіть не зважаючи на то що машина майже ніколи не миється, в гаражі не буває щей стоїть під горіхом... а обезшумки в жодній з двох не виявлено...:maybe2:

PS Ви не подумайте, я аж ніяким чином не пропагую і не рекламую бердичів-стайл, оскільки роблять вони абияк в плані зовнішності і юзабельності (ну хто тулить другий ряд з машини, яка вся влізе в кузов?) але як на мій особистий досвід то нічого таого кримінального ...:maybe2:
ну і думка як завжди одна - хочеш зробити добре - зроби сам:meowth::beer:

alabaster 28.09.2015 22:15

Цитата:

Допис від sgas (Допис 338690)
По нынешнему курсу дороговато содержать любую иномарку.

да и ВАЗ тоже недешево, прошли времена когда запчасти были рупь ведро

хочется кондиционера, комфорта

shuma34 28.09.2015 22:28

Цитата:

Допис від PavelV (Допис 338695)
хочеш зробити добре - зроби сам

Та да.
А як не зовсім добре вийде. То можеш спокійно себе обматюкати як язик повернеться. :maybe2:

PavelV 28.09.2015 23:21

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 338702)
А як не зовсім добре вийде.

головне перед тим тяпнути правильну дозу "Бандерівської Западенки" - щоб руки вже не трусились але ще не косили:lol:

Цитата:

комфортабельность, кондиционер, для небольшой семьи и выездов на природу, из грузов - рыболовное снаряжение или несколько мешков картошки на зиму.

якщо родина й правда невелика а грузи - риболовне спорядження, то можливо цілком зійде щось менших габаритів - там і ціна трохи менша, і розхід... як на мене немає особливого сенсу купувати дебелого буса якщо їде зазвичай 3-4 чоловік і іноді сотня-друга кг вантажу

alabaster 29.09.2015 08:14

Цитата:

Допис від PavelV (Допис 338706)
якщо родина й правда невелика а грузи - риболовне спорядження, то можливо цілком зійде щось менших габаритів - там і ціна трохи менша, і розхід... як на мене немає особливого сенсу купувати дебелого буса якщо їде зазвичай 3-4 чоловік і іноді сотня-друга кг вантажу

логічно. на які моделі звернути увагу? бюджет - до 10к

PavelV 29.09.2015 08:24

Цитата:

Допис від alabaster (Допис 338712)
на які моделі звернути увагу?

ну то вже залежно скільки чоловік і вантажів має приймати на борт...
а далі залежно від персональних вподобань. я можу підказати хіба стосовно "пиріжків" і віто (оскільки з іншим не стикався) але нормальний віто коштує далеко не 10куо, щей в обслузі доволі недешевий...

Bircha 29.09.2015 09:45

PavelV, с каких это про на мерсе можна пробить всю историю ? А намалевать сервиску не проблема. У меня вито 2002 пот техпаспорту хороших дорог тоже видет очень мало и шо с того ездит, номальная ходовка до сотни выхаживает с учетом что я товар вожу а вот кузов гниет не по детски , но то их болезнь плюс у меня походу англичанен был ьак что такие дела

PavelV 29.09.2015 10:03

Bircha, так її не пробивали... то просто знайомий який приганяв був в Германії казав є така то й така машина, належить такій то фірмі, присилав фотки і т.д., а тоді вже купувавоформляв, тому й сенсу зкручувати не було тому що бачили всьо як є ще коли належав дойчляндцям... так і вибрали... звідти й знаємо що перші 4 роки життя Вітик прожив в Дрездені в ролі малопересувного рекламного транспорту (вранці виїхав, вивантажили стойки рекламні з сонячними батареями ввечері завезли назад)...

2002го в 639-му кузові? в 638-му ходовка моцніше...
Цитата:

Допис від Bircha (Допис 338716)
номальная ходовка до сотни выхаживает

ну дик уже більше 150... майже 60 в Германії і більше 90 в нас
:beer:

wasya 29.09.2015 12:51

Цитата:

смогу ли я со своим скромным доходом содержать такую автивку

я пока содержу1,5 года,а доход(зарплата) ,что только на солярку до работы хватает доехать:(...слава Богу ,пока ничего серьезного не ламалось.главное не убитую взять.

vitos svp 29.09.2015 15:46

Цитата:

Допис від alabaster (Допис 338712)
логічно. на які моделі звернути увагу? бюджет - до 10к

Він тобі на каблучки намікає! Як альтернатива пузотеркам! Якщо не займаєшся вантажо/пасажироперевізками, то шо треба!
Кангу/Добло/Берлінго.

PavelV 29.09.2015 15:56

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 338767)
Кангу/Добло/Берлінго

Добло не особливо надійний, про незгаданий Кадді я взагалі мовчу - ціна космос а після 250-300тик двигун в смітник...
Кенгурятки і Партімоти доволі поширені, відносно надійні і відносно недорогі, як авто так і в обслузі...як варіант ще Конект .але там відгуки двоякі...
головне не трапити на вбиту і не купувати жовту:)
а за 10к можна взяти дуже непоганого Кенгуря чи Партімота в Б9 кузові

Добавлено через 4 минуты
Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 338767)
альтернатива пузотеркам

я щось їх останнім часом взагалі не признаю особливо, хоч і маю у власності... більшість часу (не рахуючи громадський транспорт) переміщаюсь на Партнері, Віто і Трафіку (так склалось вже), то за цей час виробилось якесь таке дивне враження коли сиджу в пузотерці ніби сиджу на асфальті, а в деяких особливо низьких таке дивне враження ніби ноги й 5-та точка знаходяться нижче асфальту:out:

Rulik 29.09.2015 16:53

Цитата:

Допис від PavelV (Допис 338771)
про незгаданий Кадді я взагалі мовчу - ціна космос а після 250-300тик двигун в смітник...

С этого места поподробней,какой мотор в утиль,Кадди 1.9?,есть пример пробега в 800т.км.,сделали капиталку,дальше в путь.За 10т.у.е,можна взять достойного немца свежих годов!
пример:https://auto.ria.com/auto_volkswagen..._16280392.html
https://auto.ria.com/auto_volkswagen..._16237066.html

Паша 29.09.2015 17:03

alabaster, я продаю хюндай,если ентересно пиши в личку

PavelV 29.09.2015 17:22

Цитата:

Допис від Rulik (Допис 338780)
С этого места поподробней,какой мотор в утиль

точно не стверджуватиму, можливо 1.6 і 1.7, можливо то про еСДіАйки... але таку інфу чув не раз і не з одного джерела...
Цитата:

Допис від Rulik (Допис 338780)
За 10т.у.е,можна взять достойного немца свежих годов!

та я в курсі... було б свого часу 10 чи хоча б 8.5 куо сам взяв би Каддіка, бо саме його хотів...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:11.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©