Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ищу трафик виваро примастар (https://busovod.ua/showthread.php?t=17150)

Bober 13.10.2015 15:22

Re: ищу трафик виваро примастар

Цитата:

Допис від Fly Wind (Допис 341263)
по Прилукам відбій. Умань поза зоною. шукаємо далі...

Що по Прилукам ? Росказуй тут всі свої. Умань мабуть завдатків на хапався і сімку в мусор.

али 13.10.2015 15:25

что уже не едет?

Fly Wind 13.10.2015 15:26

Я дав відбій бо і салон робити і незрозуміло що з ремонтом і Вас тут почитав. Шукаю далі.

Добавлено через 1 минуту
І чеинігівська об ява додала роздумів. Бо він казав що капіталку тільки зробив а судячи з тої обьяви це не так.

али 13.10.2015 15:33

дай ссылку на автобазаре только на прилуки

не надо было спешить.....

Fly Wind 13.10.2015 15:38

132 пост вторая ссылка

Bober 13.10.2015 15:45

:stop:Еще одно,не забывай про бюджет на авто,смотрю он не большой,тут особо носом не по крутишь,девственную машину найти почти не реально.:krutoy:

Freedom 13.10.2015 16:08

Fly Wind, дзвонив я до чоргого опеля, 1,5 року тут, в нього по дорученю, каже машинка не потребує капвкладень, все поміняно, не димить і не бере, кажу завтра приїду дивитись, а він ну наберет а там видно буде, а це мені не подобається я допустимо поїду, буду в умані а він мені начне баки заливати, або скаже що вже є клієнт дає завдаток, чи просто впаден на мороз, короче треба обережно прощупати цю машину і було б добре щоб на неї глянув хтось з бусоводів умані, не конче трафо вод, зробити розвідку боєм, а там видно буде

Fly Wind 13.10.2015 16:29

завтра отбой дал.

у меня пока три критерия: короткий, до 7 года, кондей.
если все 3 совпали тогда следующие 3: техсостояние, сидухи с ремнями, есп.

Добавлено через 9 минут
Цитата:

Допис від Freedom (Допис 341275)
Fly Wind, дзвонив я до чоргого опеля, 1,5 року тут, в нього по дорученю, каже машинка не потребує капвкладень, все поміняно, не димить і не бере, кажу завтра приїду дивитись, а він ну наберет а там видно буде, а це мені не подобається я допустимо поїду, буду в умані а він мені начне баки заливати, або скаже що вже є клієнт дає завдаток, чи просто впаден на мороз, короче треба обережно прощупати цю машину і було б добре щоб на неї глянув хтось з бусоводів умані, не конче трафо вод, зробити розвідку боєм, а там видно буде

так я так само дзвонив. кажу дай вінкода а він каже хіба ввечорі бо авто дома я на роботі. кажу ок приїде людина поїдете на сто каже ок. ну от людина дзвонить а там поза зоною.

Добавлено через 17 минут
додзвонився каже вчора зразу й продав місцевим

Добавлено через 34 минуты
Игорь перезвонил, бусовод с Умани, он вчера был на смене не мог глянуть ссылку и авто, счас глянул говорит надо было брать :out::tnp: он его знает там все норм. Хотя так сразу срываться не проверив тоже не вариант.

Bober 13.10.2015 17:53

Цитата:

Допис від Fly Wind (Допис 341279)
Игорь перезвонил, бусовод с Умани, он вчера был на смене не мог глянуть ссылку и авто, счас глянул говорит надо было брать он его знает там все норм. Хотя так сразу срываться не проверив тоже не вариант.

Якщо ти прочьорний Віваро,тільки з ним розмовляв машина ще є і все працює даже ЕСП якого не має,питаю де його глянути,він відповув в Умані,питаю можна в любий час,говорить так,питаю куда підїхать я з Умані,відповів що він не дома,а авто в гаражі.Розвод !!!

M@RseL 13.10.2015 17:55

https://auto.ria.com/auto_renault_tr..._16338506.html

Добавлено через 46 секунд
Цитата:

Допис від Bober (Допис 341297)
Якщо ти прочьорний Віваро,тільки з ним розмовляв машина ще є і все працює даже ЕСП якого не має,питаю де його глянути,він відповув в Умані,питаю можна в любий час,говорить так,питаю куда підїхать я з Умані,відповів що він не дома,а авто в гаражі.Розвод !!!

:lol::lol: оце народ уже дуріє..

Fly Wind 13.10.2015 18:14

Цитата:

оце детектив блін. тоді треба приїхати та дати в табло

Добавлено через 2 минуты
Цитата:

Допис від M@RseL (Допис 341298)

тут найбільш невдала модифікація грузопаса та кондея нема але так нічого. але вже вирішили що ну його нафік грузопас. буду мабуть шукати голий груз з доками паса та сам тулити туди салон

Добавлено через 8 минут
https://auto.ria.com/auto_opel_vivar..._16343469.html ось грузпас ніби краще

Ключик 13.10.2015 18:37

Цитата:

Якщо ти прочьорний Віваро,тільки з ним розмовляв машина ще є і все працює даже ЕСП якого не має,питаю де його глянути,він відповув в Умані,питаю можна в любий час,говорить так,питаю куда підїхать я з Умані,відповів що він не дома,а авто в гаражі.Розвод

Ви нічого не путаєте? Те авто, що в обяві, я його знаю, знаю власника (наглядно), в одній компанії спілкувались. Я дозвонився до власника авто, а верніше він до мене, так як побачив, що я до нього звонив і він мені сказав, що авто продане.

Bober 13.10.2015 18:49

Цитата:

Допис від Игорь (100) (Допис 341325)
Ви нічого не путаєте? Те авто, що в обяві, я його знаю, знаю власника (наглядно), в одній компанії спілкувались. Я дозвонився до власника авто, а верніше він до мене, так як побачив, що я до нього звонив і він мені сказав, що авто продане.

тел.(068)9383866 сказав що зараз не дома в ранці можна подивитись.Забув добавити,спитав реєстрацію бо номера замальовані,каже що знята з обліку.

Fly Wind 13.10.2015 19:42

https://auto.ria.com/auto_renault_tr..._16352756.html критикуйте

али 13.10.2015 19:52

Ну не весь электопакет....экрана с магнитолой нет, значит и температуры воздуха за бортом нет...

Добавлено через 52 секунды
Бортовой комп....тоже думаю.....что нет...кнопка есп вроде как есть....

Добавлено через 2 минуты
Наклейки....вроде забугорские....может и не стуканутый..... Салон.......работы куча....проверяй, проси Харьков

Bircha 13.10.2015 19:55

Цитата:

Допис від Fly Wind (Допис 341356)
критикуйте

Нету пепельниц

DenVivaro 13.10.2015 19:58

вы прям хотите за 8тыс.дол чтобы был полный фарш и идеальное состояние машины :) В то время как новая почти пустая стоит от 30 тыс.дол

Fly Wind 13.10.2015 20:02

Цитата:

Допис від али (Допис 341361)
Ну не весь электопакет....экрана с магнитолой нет, значит и температуры воздуха за бортом нет...

сказал родную могут вернуть магнитолу

Добавлено через 52 секунды
Бортовой комп....тоже думаю.....что нет...кнопка есп вроде как есть....

есп есть комп хз

Добавлено через 2 минуты
Наклейки....вроде забугорские....может и не стуканутый..... Салон.......работы куча....проверяй, проси Харьков

наклейки да дают шанс шо не билась

Харьков уже прошу

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Bircha (Допис 341365)
Нету пепельниц

не курю. жду вин в смс шоб на рено пробить пробег

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від DenVivaro (Допис 341366)
вы прям хотите за 8тыс.дол чтобы был полный фарш и идеальное состояние машины :) В то время как новая почти пустая стоит от 30 тыс.дол

шара размера не имеет. а цена новой это капец

али 13.10.2015 20:07

Выглядит не плохо.... Теперь забей на салон.....( потом постепенно сделаешь так как хочется, чуть что подскажем....сделаешь под себя) теперь главное мотор....турбина, работа кондера...

Fly Wind 13.10.2015 20:11

я уже забил на салон. буду везти с Европы и ставить потом. вроде бюджет штука.

Добавлено через 1 минуту
нашел чувака сегодня, он продал на днях салон за 1300 евро с кондеем даже вторым. и отдельно ориг стекла все по кругу тоже недорого. а у разборок прайс 2-3 штуки на такое.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:27.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©