Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун та паливне обладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=90)
-   -   Клапан управления турбиной(трансдюсер). (https://busovod.ua/showthread.php?t=16831)

Вик123 06.11.2019 08:42

Re: Клапан управления турбиной(трансдюсер).

Цитата:

Допис від blackstalker (Допис 454688)
саме неправильно виставлений шток аккуатора...

ТИ ж наче його ругулював?

Romaha55 06.11.2019 09:57

треба знати чи це передув, чи недодув турбіни...

blackstalker 06.11.2019 15:32

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 454693)
ТИ ж наче його ругулював?

Ні . Тільки трандюсер крутив, я пробував його крутити але вернув на місце. Я купив машину то він був зле регульований...завтра діагностика все покаже

Deefrag 06.11.2019 18:21

Ребята, подскажите а сколько бар должна дуть турбина на холостых и при 4к оборотах?
двиг 1.9 f9q

АНДРЕЙ Сумчанин 13.01.2020 08:28

Пропала тяга на турбине. Машина еле ползла, но когда раскручиваю мотор до 2200-2400 резкий прорыв и поехала. Перед тем как начались эти выпендрежки стал замечать что турбина не так как обычно разгоняет машину, как-то вяловато стало, а потом и вобще два раза было что всякая тяга пропадала.
Сразу к Димончику за советом, сказал что либо ДМРВ, либо трансдюссер. Съездил на диагностику, выбило ошибку по трансдюссеру. Заказал новый на Автомеханике за 880 грн. Жду. Поменяю - посмотрю что будет

Romaha55 13.01.2020 08:51

трандюсер можна було перевірити просто з"єднавши трубочки напряму.. якщо поїхало авто нормально то значить він... опір можна було б поміряти... а то міняти все підряд дорого..

АНДРЕЙ Сумчанин 13.01.2020 08:56

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 456052)
трандюсер можна було перевірити просто з"єднавши трубочки напряму.. якщо поїхало авто нормально то значить він... опір можна було б поміряти... а то міняти все підряд дорого..

Я не дуже розбираюся в цих питаннях, що з чим зєднувати і як, тому звертаюся до людей які на цьому розуміються і кажуть що робити. Дімончік сказав спочатку на шнурок і дивись на шо матюхається. Вибило помилку по трансдюссеру, електрик мені все показав чітко.
По воздухоміру показав що всі параметри в нормі, він в порядку. А трансдюссер вже віджив своє

victor4 13.01.2020 15:21

Цитата:

Допис від АНДРЕЙ Сумчанин (Допис 456050)
Съездил на диагностику...

..и где делали ?

Romaha55 13.01.2020 15:58

а якщо не він то що тоді??

blackstalker 14.01.2020 11:40

Могло просто забити трубку на вакуумному насосі...в мене забило і передув був,і через незнання купив новий трандюсер,а річ була в трубці

АНДРЕЙ Сумчанин 14.01.2020 13:23

У темі 2 долучень
Поміняв трансдюссер.
Проїхався - турбіна по іншому працює, свистить краще, підхват різкіший, на 1800 об хватає краще і розгін на 5й та 6й передачах динамічний.
Розкрив старий трансдюссер, а він з чорним поролоном і ржавими контактами.

АНДРЕЙ Сумчанин 14.01.2020 13:25

Цитата:

Допис від victor4 (Допис 456068)
..и где делали ?

Виктор на СТО, конечная остановка Героев Крут (бывшая Черепина), там вывеска Автоэлектрик

IesuiT 14.01.2020 21:46

Это не контакт, это ни о чем.
Поролон конечно же стоило бы промыть в мыльной воде хорошенько, а затем, для интереса, разобрать сам клапан. Перекрываем оба штуцера, хорошенько удерживаем корпус и дуем компрессором в металлический шток-трубку. Он разлетается на несколько частей - только лови. Корпус со штуцерами и камерой, перепускную тарелку с отверстиями и катушку втягивающую с этим самым корродировавшим штоком. Тарелка скорей всего будет в таком же состоянии как контакты. Ее чистить мелким наждаком до блеска. Если катушка в порядке, то чистка фильтра и катушки могут вернуть работу клапана в нормальное русло. Но, поменять тоже можно - надежней.

Еще слыхал варианты - "специалисты" вешали этот клапан вниз фильтром, потому он так и засирался. Фильтром только вверх.

АНДРЕЙ Сумчанин 20.01.2020 19:29

Цитата:

Допис від АНДРЕЙ Сумчанин (Допис 456050)
Пропала тяга на турбине. Машина еле ползла, но когда раскручиваю мотор до 2200-2400 резкий прорыв и поехала. Перед тем как начались эти выпендрежки стал замечать что турбина не так как обычно разгоняет машину, как-то вяловато стало, а потом и вобще два раза было что всякая тяга пропадала.
Сразу к Димончику за советом, сказал что либо ДМРВ, либо трансдюссер. Съездил на диагностику, выбило ошибку по трансдюссеру. Заказал новый на Автомеханике за 880 грн. Жду. Поменяю - посмотрю что будет

Болячка вернулась. День покатался нормально все было после замены трансдюссера. Сегодня еду, стал на светофоре, начинаю трогаться- и ползем:drag:

Romaha55 21.01.2020 11:56

Я про це і писав вище... так можна все поміняти...

Piric 22.01.2020 20:51

У темі 1 долучень
Умирает клапан или что то с проводкой ?
Глюк был в дороге , единоразовый , пропала тяга , высветило ошибку , после перезапуска двигателя ошибка пропала и появилась тяга .

Romaha55 23.01.2020 08:00

мозги обрізали бо був передув, я так розумію.. причин багато може бути... клапан управління турбіни приклинив (а може його крутив хтось?) актуатор турбіни приклинює, датчик наддува вийо.. :maybe: у мене таке було пару раз, але від того, що я покрутив трандюссер... потім вернув назад і все пройшло..

Piric 23.01.2020 08:39

Крутив, але давно ,і тоді з тягою проблем наче не було .
https://busovod.ua/showpost.php?p=430451&postcount=13
Щас якщо провіряю тестером то електроклапан звонится накоротко , але можливо так і має бути , потрібно шукати інфу .

Romaha55 23.01.2020 12:50

на 1.9 опір 16 ом.. на старому 2.5 такий самий.. так, що коли дзвониться то вже він своє віджив..

Viktor47 14.04.2020 01:45

заміряю опір клапана, показує обрив. Може хто підкаже через що таке сталося.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:26.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©