![]() |
Re: чи є хтось зу Львова
Через тиждень планую бути у ваших краях! Буду приблизно до 10 січня.
З покупкою буса вирішив почекати до весни, але хочеться випробувати. Вирішено на Новорічні свята помінятись машинами з братом. Тож, якщо побачите білого Віваро з зеленими написами на борту, на Житомирських номерах - не ображайте!:aiwan-hi: |
А я десь в вівторок прискачу до Львова потягом. Потім до батьків, потім знов до Львова в консульство. Потім знов до батьків. Потім через Львів на авто до Первомайська. Мій нумер тел є в темі про допомогу. О679?7?!!!
|
ВОЛЬДЕМАР,Тебе треба зустріти,відвезти до батьків,чи...?
|
Та я в принципі ше не забув як на маршрутках їздити. Дякую. А от кави жахнути, то я залюбки.
|
Бусовод і маршрутка,речі несумісні.Від мене жд вокзал,10км.,живу біля автовокзалу,ранком їду на роботу через Шувар в центр.Так що не стидайся.
Якби,Я був в твоему місті,теж на маршрутку?:no-no: |
Та встидатися тут нема чого. Просто приїду Хундаєм десь ближче до обіду. Та й торби не буде великої. Трохи буде незручно. Та й на АC2 мені тре. А там в сторону Рави.
Шось придумаєм. |
АС2:oh:,в обід вигрузка в цьому районі,наберемся,тел.кину в лс.
|
ОК. Тел прилетів.
|
Львовских прошу помочь. Нашел себе перегородку дубль кабины во Львове, не знаю как доставить, может кто ездит в наши края или знакомые.
|
Якшо в кого є бажання, можна зустрітися на чай-каву, буду дуже радий.
|
Цитата:
Віктор. Ти потягом чи автівкою? Далі будеш пересуватись, чи у Львові залишаєшся? Ну і привіт Лвівянам! |
Сергій, автівкою то важко назвати, так, засіб пересування:-)
Планів поки що не маю великих, поки що роздивляємся у місті. |
Вик123, Так вот вы где!!!:vo:
|
Ага:-)
|
Цитата:
Можеш гайнуть до Трускавця. Василь Тебе думаю прийме гостинно. А Там і Борислав поруч зі Стьопиною новою альтанкою та гостинним господарем.( До речі в Стьопи сьогодні день народження). Поруч ще й Східниця. Карпати трохи побачиш. І ще. Будеш повертатись. Не забудься мене біля Києва набрати. Спробуй тільки проскочить! |
Дякую Володі Gazda за знайомство, приємне спілкування та смачну каву:beer:
|
Завжди раді гарним людям!
Віктор, я на зв'язку як і домовлялись. Христос Рождається!Славімо Христа! |
А де хвотки з "Криївки"? :)
На приклад. :) http://s019.radikal.ru/i637/1503/09/6d71a08a40ec.jpg Спеціатєльно таку рожу скорчив. Для колориту.:D |
Народу всюди купа, були у "Копальні кави", "Криївку" відклали на потім, тра пароль спершу вивчити, та може і такий бути путинх
|
Gazda, мабуть треба ''язика'' взяти, б знати напевно:-)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:09. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©