![]() |
Re: Взаимопомощь
Вечером сегодня гляну на диски! :)
|
Огромная благодарность Studentу в просмотре дисков.Диски уже приобретены и приехали в Одессу.Завтра уже будут на машине.
|
Horton, очікуємо фоток на авто
|
ВЕЛИКА ПОДЯКА Володі(vectra20) і Сергію(shuma 34).
З їх допомогою в моїй авто нарешті з'явилося світло заднього ходу, авто перестало смикатися (перероблено з робота). І майже встановлено круіз контроль. ДЯКУЮ!!! |
Спасибо Игорю Беза за помощь :beer:
|
Цитата:
3.DEF: Органы управления на рулевом колесе. Данная неисправность может появиться при повреждении проводки, окислении контактов. (Мегановські ноти для аналогічного ЕБУ) Добавлено через 42 минуты Завтра. Буду в Парафієвці, Ічнянського району,Чернігівської обл. З собою беру діаностичний сканер кан кліп, пару заготовок двохкнопочних ключикв, які можу привязать до трафообразних,чи до кенгухи, приблуду для заливки тюнінгової прошивки для дорестайлових трафообразних бусиків. На встановлення круїзу, мабуть часу не буде. Парафіївка панове. ;) |
Цитата:
За день, біля сільської лавки, зустрів аж одного трахліка. Як шуліка з чистого неба злетів на власника того буса. Навіть не дивлячись на номери автівки. Так мені нудно без справ там було. Виявляється за 250 км від дому. зустрів земляка з Вишневого. Чудєс ніяких не витворял. Нууу. Людина на досузі зняла клєму з акума. Гамнітола після цього відмовлялась радувать власника всякими звуками. Я був розочарований таким поворотом собитій. Тицьнув на деякі кнопки. Чувак уїхав під гупання динаміків слухаючи діпурплє. Ну і з моім номером тіліпону, нацарапаним на якійсь бумажкі. Головне було бачить щасливі вирази облич власника буса і пасажирів. Проїзошло чудо. :) |
Цитата:
|
shuma34, Визитки давно пора сделать, шоб люди на тебя бумагу не изводили! )))
|
Цитата:
але тоді шарм общенія з шумой пропадає |
Цитата:
А так я просто звіздобол любітєль, в якого дещо виходить. Во. Вєрно :) Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
так що Сєрий,думаю,пора тобі переходить в вищу лігу і друкувти візитівки;) ...а то на хліб не заробиш з тим "любітелем", а так на "Бандерівську" з чорною ікрою можеш "глаз положить" :) |
Посетил славный город Ирпень, а точнее ул.Пушкинскую.
Спасибо vectra20 за потухшие красные смайлики на приборке. |
:beer:
|
Цитата:
|
Спасибо Вектре и Скиву за консультации.
|
Буду 22.04.16 везти собаководов в Киев на выставку собак, маршрут" Мелитополь-Днепропетровс- Красноград-Полтава-Киев" может кому что по пути передать не габаритное.
|
Передай привет Полтаве и Киеву из Краснограда)))
|
моральный или материальный?:D
А я мимо тебя буду ехать? |
Моральный конечно! Можешь вообще воздушный поцелуй передать)))
Обязательно будешь мимо меня ехать, не дальше метров 200. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:15. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©