![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
Я на БРСМе один раз заправился, и сказал что это последний раз. АНП и то нам ного лучше
|
Їхав в бухарест,заправився на Євро нафті то машина дуже тупо їхала,розхід був 7.5-8 при 80-110. Їхав другий раз то залив на Формулі тепер Глуско розхід 7.2 і їхала жвавіше
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту И жошще работала |
А кто на КЛО VENTUS заправляет,как?
|
Цитата:
|
АНП И АМИС хорошие
|
складається враження, що дві заправки однієї марки то різне пальне..одні хвалять і тільки на ньому і їздять, а інші на такій же заправці другий раз не заправляються..
|
Цитата:
А вот после слива в емкости заправки могут происходить чудеса которые зависят только от руководителя конкретной заправки. |
И как работает эта программа? проблемы были какие-то?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Сергей кот, ты никак не угомонтшься?
|
Цитата:
Всё для людей )) |
Цитата:
Предлагаю вариант Комерческая тема Жду решение |
Цитата:
|
Зеленоглазое такси :ah:
|
У темі 1 долучень
Ну не хотите как хотите)) ..особо ничё не ракламирую)....
а газ падает что не радует)).. и вчера вернулся из киева - задолбали глубокие нежданчики посреди отличного асфальта на первой полосе, ночинается местами после лубнов и продолжается после пирятина... но всё равно дорога отдых)) а на херсон поеду завтра через мелитополь... убедили)) |
Всім привіт. Що там у вас зараз за тенденції щодо цін на пальне? Просто інтересно. Бо тут за останній місяць ціни попадали на 1 злотий приблизно і продовжують потроху. Коли я приїхав до Польщі(3 роки тому) ціна на бензин була приблизно 4 злотих за літр, потім потроху підвищувалась і місяця 2 тому була десь 5,10. Сьогодні бензин бачив 4,10 а ДП 4,30. Люди кажуть, що на АЗС "ноунейм" бензин по 3,80, просто я там не буваю. PS ціни в злотих ясно, курс до гривні вчора був 6,4 - рах...йте самі кому інтересно.
Ще PS))) Дизельне у мене на роботі(автоперевезення) шеф продавав для своїх працівників по 3,5, зараз не знаю, бо я не купую - то для звичайних дизелів і "кому не шкода". |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:05. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©