Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Топливо, цены, АЗС (https://busovod.ua/showthread.php?t=5378)

vitos svp 13.10.2018 06:24

Re: Топливо, цены, АЗС

А я думаю з якого квитків на потяг з Київа нема!
Не забувайте, що під час коливання курсу/ціни на нафту, в ціну збільшують ризики на ці коливання.
Шоб не продати паливо дешевше ніж придбати!

Добавлено через 5 минут
Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 440244)
нафта дуже виросла в ціні... ну і звичайно нагрітись ніхто не відміняв..

Нагрітися це шо ти маєш на увазі?
Ти пропонуєш продавити паливо без прибутку?

olexa 13.10.2018 09:08

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 440514)
Ти пропонуєш продавити паливо без прибутку?

Звісно, що так ніхто не працюватиме, однак рентабельність повинна мати якесь обгрунтування, а не від журавля у руці чи синиці у небі. А у наших нафтоторговців кишені бездонні, горлянка безмежна і і совість без кордонів...

Rulik 13.10.2018 09:19

Послухайте і робіть висновки...
https://www.facebook.com/oilnews1/vi.../?q=busowod.ua
https://www.facebook.com/10001367470.../?q=busowod.ua

MANяк 14.10.2018 09:09

Когда нефть стремительно дешевела, все озадачивались вопросом почему не дешевеет топливо. И тогда наши нефтедельцы втирали нам что цена нефти в стоимости топлива практически не играет роли так как составляет около 5% от цены конечного продукта. Остальные 95% это логистика и переработка.
Теперь оказывается стоимость нефти напрямую и сильно влияет на цену топлива. Где правда?

Gena-street 14.10.2018 09:11

Они что-то новое сказали?

MANяк 14.10.2018 09:19

Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 440531)
Они что-то новое сказали?

В том то и дело что нет. Ничего не изменилось, по крайней мере к лучшему...

Gena-street 14.10.2018 09:36

И вот я здесь. Жду вас.)))

Вик123 14.10.2018 12:26

Цитата:

Допис від MANяк (Допис 440533)
Ничего не изменилось

Это потому, что у тебя нет своей сети АЗС))

vitos svp 14.10.2018 13:42

Може проблема не в тому шо ціна на паливо підвищюється, а тому шо ми працюємо неефективно і доходи не збільшуються на рівні з інфляцією!
Ті з нас хто власний бізнес має, ціни не збільшює? Так давайте всіх дільцями паршивими будемо називати і себе у тому числі!
Я наприклад почав сплачувати податків набагато більше ніж раніше! ПДВ хрен вже намутиш! З обналом жопа! Це добре чи погано?

MANяк 14.10.2018 14:05

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 440538)
Може проблема не в тому шо ціна на паливо підвищюється, а тому шо ми працюємо неефективно і доходи не збільшуються на рівні з інфляцією!

В нашей стране повышение пенсий на 500 грн. влечет за собой неизбежное повышение цен. Не говоря уже о минимальной зарплате и прочих доходах населения. Рост покупательской способности тут же компенсируется ростом цены на все. Наши бизнесмены очень чутко на это реагируют. Соотношение не изменяется.
Это если ты имел ввиду "мы - народ Украины".
Если же ты хотел сказать "мы - отдельно взятые индивидуумы", то да, повышение личного дохода относительно общего уровня вполне себе эффективная мера:vo:

жужик 14.10.2018 15:58

Всі ви все правильно кажите і всі правильно думають , а чомуж наше керівництво країни так не думає і не каже ???? Бо це їм ( бізнесюкам) невигідно , ні кому не потрібно законопослушні громадяни в країні , тому ,що такими неможливо керувати , так вони і придумують закони які вас давлять у всьому , щоб ви їх порушували це навіть торкається правил дорожнього руху і тоді всі ви стаєте керовані вас використовують як і мене. І дивлюсь , коли читаю ваші смскі всі все понімають , зробить нічого неможуть як так сам неможу зрозуміти , виходить що люди наші розумні .тільки др влади таких ніхто недопустить.

Каспер 16.10.2018 19:45

Цитата:

Допис від Rulik (Допис 440521)

А які висновки? Все дуже просто:
0,80$ бензин купується у Лукашенка + 40% на транспортування, ПДВ, акциз, податки. От і маємо 0,8+40%=1,12*28,2=31,284.
І ще, не забувайте звідки у Лукашенка БУВ дешевий бензин, який, до речі, ерефія недавно заборонила перепродувати третім країнам.

Piric 23.10.2018 07:53

Як українські АЗС нахабно «розводять» водіїв Или на какой заправке ДТ качественнее!

plut4 23.10.2018 11:48

Вот подумываю перейти на газ,не подскажите во сколько примерно может обойтись это удовольствие? или пока я все оформлю он в цене будет как самолет и овчинка выделки не стоит?

olexa 23.10.2018 11:48

Цитата:

Допис від Piric (Допис 440789)
Як українські АЗС нахабно «розводять» водіїв Или на какой заправке ДТ качественнее!

Так ото ж, а ви тут: Я на ВОГ заправляюсь, Я на ОККО, Я на Шелл, Я там ше десь... там круто, хоча й дорого, а хто заправляє дешеве - той ЛОХ і гробить паливну і двигун! Ось вам те, про що я вже дуже давно писав - всі вони ллють із однієї соски.

Шкодник 23.10.2018 13:01

Цитата:

Допис від Piric (Допис 440789)

Блохер решил поумничать и водил попресовать)))
Интересно с какого перепуга вывод что если на машине наклейка вася то она пренадлежит васе?

olexa 23.10.2018 17:02

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 440800)
с какого перепуга вывод что если на машине наклейка вася то она пренадлежит васе?

Володя, а ти по паспорту теж Володимир? З якого переляку? Це ж твоя "наклейка", і шо, я не повинен їй вірити? Не думаю, що вася, петя і та ін. просто так ліплять наклейки ВОГ, ШЕЛЛ, ОККО... Та ще й на 20-ти кубівник.

blackstalker 23.10.2018 17:59

Цитата:

Допис від olexa (Допис 440811)
Володя, а ти по паспорту теж Володимир? З якого переляку? Це ж твоя "наклейка", і шо, я не повинен їй вірити? Не думаю, що вася, петя і та ін. просто так ліплять наклейки ВОГ, ШЕЛЛ, ОККО... Та ще й на 20-ти кубівник.

Мені теж розказували що в Надвірні заправлюяться і бензовози Окко і Вог з одної труби,думав що розводять тепер починаю вірити...Соляру беруть однакову тільки барвники і присадки інші.
Ще мужик розказував що на Шел дорогу соляру з Польщі возять

Bober 23.10.2018 17:59

Цитата:

Допис від plut4 (Допис 440797)
Вот подумываю перейти на газ,не подскажите во сколько примерно может обойтись это удовольствие? или пока я все оформлю он в цене будет как самолет и овчинка выделки не стоит?

Щось мені підказує ,що ти на цьому форумі з корисной цілі та почнеш щось пропонувати .:stop:

Шкодник 23.10.2018 20:22

Цитата:

Допис від olexa (Допис 440811)

За рекламу бабки платят вобщето.
Не думаю что все бочки с наклейками собственность бренда.
С вого наклейками я видел и на брсм и на ноунейм, что скорее всего означает что просто заказали бензовоз у часника или фирмы.

Добавлено через 2 минуты
Тут форумчанин предлагает ссылку на приложение дающее скидку в сети окко
Нюансов незнаю, на свой розсуд
Если кому интересно востановлю удаленую сыль

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:05.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©