Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Вибір та відгуки Опель Віваро,Рено Трафік (https://busovod.ua/showthread.php?t=9014)

SUVOROV 10.12.2011 10:25

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 96776)
Да ну тебя.

Тебе:p:p:p, давай по правде? Ты же, у себя не пробовал?

Чижик 10.12.2011 10:26

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 96778)

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::c ool::cool:

Чижик 10.12.2011 10:27

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 96778)

Как я мог не пробывать? Если я СНИМАЛ ВЕСЬ ПЛАСТИК по правому борту для покраски! :cool:
Ты читаеш или...?

SUVOROV 10.12.2011 10:31

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 96779)
Почти.

Это, называется, не трожь его, и проблем, не будет! Видел много Трафов, без молдингов! Наверное, тупо отпадают... Догадываюсь, сколько стоит, кусочек такого "говна"... Многим, проще, ездить без них...

SUVOROV 10.12.2011 10:36

Чижик, Виталя? От давай, начнем сейчас спорить, кто из нас круче попал?
Практически, готов, поспорить что на всех Трафах, молдинги ерзаются! Завтра, сниму видео, с правой стороны!:p

Чижик 10.12.2011 10:47

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 96783)
Чижик, Виталя? От давай, начнем сейчас спорить, кто из нас круче попал?
Практически, готов, поспорить что на всех Трафах, молдинги ерзаются! Завтра, сниму видео, с правой стороны!:p

Снимай хоть Санта-Барбару про это! Мне срать. :p
А штоб они у тебя не ёрзали? Сделать так как мне Голландцы. Приепаш их насквозь саморезами.:cool:

SUVOROV 10.12.2011 11:04

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 96784)
Сделать так как мне Голландцы. Приепаш их насквозь саморезами

ШО??? В Голландии такой колхоз практикуется? Я уж лучше, по весне резиновыми прокладками изнутри полечу! Я, не голландец!:p

olexa 10.12.2011 13:12

Все нормально, дві сторінки у вас йорзає;), я тільки шо ходив повз дві машини і тільки одна пластмаска йорзала. Хазяїн сказав, що самостійно спробував її зняти, а ставити назад довелося їхати до майстрів. Ще раз кажу у мене нічого не йорзає і вам того бажаю:cool:. Як дитсадок: я нічого не торкався воно само впало(про портрет, який висів на стіні у 3 м від підлоги).:p Голландці та й інші буржуї точно не церемоняться з вантажними бусами: відпало - саморізом, шурупом, болтом, цвяхом і поїхали не х... дурно сидіти.

Беза 10.12.2011 15:35

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 96739)
Я так понял четырехприводная машина вообще очень опасная вещь? Будет и кому носить и передок? :o

В Ниве на льду при скорости от 50, жопа начинает обгонять морду, поэтому всегда приходиться подруливать и если резко дернуть рулем, то можно реально улететь

Nazar 10.12.2011 21:38

SUVOROV, я просто в шоці з твоїх повідомлень. Враження, що ти завтра її пожениш на базар і продаш.
Я як купив з машини не нарадуюсь, ходова задовільняє, за 40 тис. (шарові і наконечники хіба поміняв), комфорт супер, швидкість і розгін кланий, розхід також не може не радувати, дороги тримається гарно і привід передній це плюс, пластмаски по кузуву не шатаються (доречі одна така пластмаска 150 доларів), а в тебе таке враження зовсім протилежні враження від машини.:eek:

alexusaty 11.12.2011 00:00

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 96782)
Догадываюсь, сколько стоит, кусочек такого "говна"

ну да, если вспомнить что Виталя себе одну поперечную пластмасску салонную за 1000 грн. покупал.

Чижик 11.12.2011 08:41

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 96863)
ну да, если вспомнить что Виталя себе одну поперечную пластмасску салонную за 1000 грн. покупал.

БРЕХНЯ! Не было такого!
Поперечина + стойки + решотки в задние стойки + ещё мелочь...= 1000 грн.:p

alexusaty 11.12.2011 13:17

Чижик, значит я неправильно тебя понял, сорри

Vetal 11.12.2011 19:44

Всем доброго времени суток. Я очень сильно заболел Горбатеньким. Хочу длинную базу груз/пас. Я так понял, что надо брать машину до 2007 года.
1. Хватит ли на длинную базу 1,9 или нужно 2,5?
2. Мотор я так понял желательно 100 DCI или не обязательно?
3. Есть ли у кого-то выходы где взять живую машинку?
4. Сколько стоит ремонт топливной на такой машинке?
Заранее всем спасибо!

olexa 11.12.2011 21:20

Цитата:

Допис від Vetal (Допис 96901)
Всем доброго времени суток. Я очень сильно заболел Горбатеньким. Хочу длинную базу груз/пас. Я так понял, что надо брать машину до 2007 года.
1. Хватит ли на длинную базу 1,9 или нужно 2,5?
2. Мотор я так понял желательно 100 DCI или не обязательно?
3. Есть ли у кого-то выходы где взять живую машинку?
4. Сколько стоит ремонт топливной на такой машинке?
Заранее всем спасибо!

Доброго, доброго! Вітаю Ваш вибір з деякими зауженнями.:rolleyes: "Горбатенького" краще називати "Головастиком" - звучить благозвучніше :D, тим більше на ньому ж їздити доведеться. Брати машину треба наймолодшу, яку дозволять кошти, а не надіятись на дешевизну ремонту старовини.
1.На довгу базу достатньо двигуна у 100 к.с. і більше, а об'єм не має значення 1,9, 2,0 чи 2,5.
2.Не обов'язково, крім бензинового, звичайно(там витрати сягають 13 л/100 км бензину).
3.Можна спитати, але для цього треба більше інформації і Ваших побажань.
4.Це риторичне питання, а яку відповідь хочете почути?

Vetal 12.12.2011 08:20

Цитата:

Допис від olexa (Допис 96906)
4.Це риторичне питання, а яку відповідь хочете почути?

Да просто меня многие мастера отговаривают, мол форсунки часто не выкручиваются, топливная капризная и дорогая в ремонте. И это мне говорят на фирменном дизельном сервисе "Bosch" мои хорошие знакомые.
Что для нашей соляры лучше Huyndai или T4. По-поводу Т4 - машина хорошая и выносливая с простым турбодизилем как и Хюндай, но Т4 - прошлый век, а Хюндик - не нравиться.

Беза 12.12.2011 11:44

Vetal, А ты новый купи, любой, там на ближайшие 2 года никаких проблем

olexa 12.12.2011 11:51

Цитата:

Допис від Vetal (Допис 96918)
Да просто меня многие мастера отговаривают, мол форсунки часто не выкручиваются, топливная капризная и дорогая в ремонте. И это мне говорят на фирменном дизельном сервисе "Bosch" мои хорошие знакомые.
Что для нашей соляры лучше Huyndai или T4. По-поводу Т4 - машина хорошая и выносливая с простым турбодизилем как и Хюндай, но Т4 - прошлый век, а Хюндик - не нравиться.

Скільки раз збираєтесь викручувати-закручувати? Це ж не кермо, не колеса. Якщо так будете передугадувати можливість і ціну ремонту, - то не сюди треба писати, а в інститут теорії імовірності, і тоді на машині не треба їздити - хай стоїть, тоді не зламається і т.д.:D

Беза 12.12.2011 12:02

Цитата:

Допис від olexa (Допис 96927)
Скільки раз збираєтесь викручувати-закручувати? Це ж не кермо, не колеса. Якщо так будете передугадувати можливість і ціну ремонту, - то не сюди треба писати, а в інститут теорії імовірності, і тоді на машині не треба їздити - хай стоїть, тоді не зламається і т.д.:D

Вот такой же у Стаса бус покупал, чуть ли не месяц мозги компосировал. Я думаю он нам его и подпортил

olexa 12.12.2011 14:56

Бусу скільки років? Від мене жодна машина не їхала без проблем, - ну не хотять у чужі руки. Мерса продав, так на слідуючий день у нового хазяїна, замкнув вимикач вентилятора і розрядив аккум в "0". Я про таке й гадки немав впродовж трьох років. Але "приговорили" і він заспоївся. Зараз служить вірою і правдою. А друга, з початку, 21063, так взагалі після оглядин відмовилась заводитись. Ось і думай, що машини не відчувають любові, турботи і ласки. Всіх любив і лілеяв, немов живих істот - то вони мені і служили вірно.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:02.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©