![]() |
Цитата:
|
Цитата:
За бугром до робочих машин набагато простіше ставлення. Ви не бачили ніколи крафтера з забитим посеред панелі шурупом для вішання якоїсь фігні. Або виламано кусок панелі намагаючись зняти кріплення прикручене. Ще в мене було Віто де на кришці бардачка було три великі дирки, зняли шось шо там висіло, а дирки лишились, а в інакшому Віто букси були вгнуті всередину(ой скільки шпакльовки пішло на них), а зато мотор в ньому був ідеал просто. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну я то думаю что при переделке арка спрячется и там всё равно вмятая она или нет, поравте меня если я неправ.
А ремонт двигателя и коробки подороже будет. Кстати сколько ремонт в среднем обойдётся (последней)??? |
Dvakyma, http://www.busovod.com/forum/showthr...5950#post95950
вот лучше на это глянте. Ясное дело, что вмятая арка не криминал, хуже рихтованная ляда или сдвижная дверь.Не приятно тоже крашенные не в тон детали |
Цитата:
В нас правда того не розуміють, є такі клієнти які, дивляться 90% кузов, а решта то салон, на мотор пофіг. В суботу приїхали 2 з Києва, подивились зовнішній стан(хотя він бомбовий як для буса), ну чота він їм не сподобався, а вот мотор навіть не відкрили капот, і завести я завів хіба щоб з подвіря виїхати. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну я про ті ж самі яйця тільки в профіль. Хочемо комп замінити своїми мацалками! Я, по натурі, дуже дотошний, але щиро був здивований, коли на Рено сервісі сказали, що при заміні гуми на зимову треба буде прописати її в компі:confused:!
|
Цитата:
|
В мене ще є система антизаносу. Так от, в'їхав у калюжу і буксонув, і тут таке почалось..... АБС заблилала, антизанос також, а потім запанікував весь і написав стоп-сервіс. Не заглох, але перестав реагувати на газ, я ледь заднім ходом вибрався. Заглушив, потім завівся і потихеньку рушив, калюжу прогрібся, а на рівному за 100 м все нормалізувалось, як і не було.
|
То в нього режим батискафа увiмкнувся - приготувався вже пiрнати.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Но для уверености спрошу у знакомого при случае. Он на официальном сервисе Рено работает. З.Ы. Знаю про то што если менять размернорность? То надо прописывать в компе. Но штоб зиму на лето или лето на зиму... У меня лето 215/65, зима 195/65, и я нихрена не переправляю. АБС работает нормально. Антибукса нема. |
Цитата:
|
Цитата:
|
|
Антибукс, або система АБД(ABD) - це і є автоматичне блокування диференціала. В мене на Віто була, то клас! - будь що, повз як танк, коліс не видно і включався коли одне з ведучих коліс прослизалось. А зараз на Ніссані антизанос, так от він якось не так працює, думаю, тут система визначає швидкість усіх чотирьох коліс і якось ії вирівнює. До того ж, я його(антизанос) можу увімкнути примусово, кнопкою, а АБД - не міг. Може хто більше знає - поділіться.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:56. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©