Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Хочу купить Reno или Opel в длинной базе (https://busovod.ua/showthread.php?t=8928)

olexa 04.12.2011 15:22

Цитата:

Допис від Беза (Допис 95933)
olexa, Имел ввиду, что только стекло с дворниками, и все.
Был у нас тут Виталик, вот он тягал 1.5 в бусе и 1.5 в прицепе, вот это убить, а при нормальном раскладе бус тяжелее убить

Так і я про те ж, яким вантажем можна так покоцати колісну арку, як на фото? Або яким треба бути хазяїном, щоб таке допустити?

Nazar 04.12.2011 15:40

Цитата:

Допис від olexa (Допис 95938)
Так і я про те ж, яким вантажем можна так покоцати колісну арку, як на фото? Або яким треба бути хазяїном, щоб таке допустити?

Так це спокійно якимись ящиками.
За бугром до робочих машин набагато простіше ставлення. Ви не бачили ніколи крафтера з забитим посеред панелі шурупом для вішання якоїсь фігні. Або виламано кусок панелі намагаючись зняти кріплення прикручене. Ще в мене було Віто де на кришці бардачка було три великі дирки, зняли шось шо там висіло, а дирки лишились, а в інакшому Віто букси були вгнуті всередину(ой скільки шпакльовки пішло на них), а зато мотор в ньому був ідеал просто.

Dvakyma 04.12.2011 16:47

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 95939)
зато мотор в ньому був ідеал просто.

Так на что ориентироваться на мотор или кузов я вооюще запутался :confused:

Беза 04.12.2011 17:14

Цитата:

Допис від Dvakyma (Допис 95946)
Так на что ориентироваться на мотор или кузов я вооюще запутался :confused:

Вы-то как сами думаете?

Dvakyma 04.12.2011 17:32

Ну я то думаю что при переделке арка спрячется и там всё равно вмятая она или нет, поравте меня если я неправ.
А ремонт двигателя и коробки подороже будет. Кстати сколько ремонт в среднем обойдётся (последней)???

Беза 04.12.2011 17:45

Dvakyma, http://www.busovod.com/forum/showthr...5950#post95950
вот лучше на это глянте.
Ясное дело, что вмятая арка не криминал, хуже рихтованная ляда или сдвижная дверь.Не приятно тоже крашенные не в тон детали

Nazar 04.12.2011 19:12

Цитата:

Допис від Dvakyma (Допис 95946)
Так на что ориентироваться на мотор или кузов я вооюще запутался

Так звичайно головне в машині це мотор, коробка і ходова, пізінше іде кузов і всякі примбамбаси.
В нас правда того не розуміють, є такі клієнти які, дивляться 90% кузов, а решта то салон, на мотор пофіг.
В суботу приїхали 2 з Києва, подивились зовнішній стан(хотя він бомбовий як для буса), ну чота він їм не сподобався, а вот мотор навіть не відкрили капот, і завести я завів хіба щоб з подвіря виїхати.

olexa 04.12.2011 19:31

Цитата:

Допис від Dvakyma (Допис 95953)
Ну я то думаю что при переделке арка спрячется и там всё равно вмятая она или нет, поравте меня если я неправ.
А ремонт двигателя и коробки подороже будет. Кстати сколько ремонт в среднем обойдётся (последней)???

Правий на всі 200%. Мало того, що ремонт двигуна, коробки буде дорогим, так ще і не найдеш нормального майстра щоб те зробити. З кузовами більш-менш простіше, бо досвід є величезний, з діда прадіда старі лахи відновлювали, а от з компами, лямбдами і т.п. - тут проблем море. Ну не дружать вони зі слов'янськими головами хоч вмри.

alexusaty 04.12.2011 21:45

Цитата:

Допис від olexa (Допис 95985)
Ну не дружать вони зі слов'янськими головами хоч вмри

Гадаю що навпаки це слов'янськи голови не дружать з тими моторами. Ми хоч ти вбий прагнемо щось вiдключити, заглушити - мов воно й без цього робить...

olexa 04.12.2011 22:03

Ну я про ті ж самі яйця тільки в профіль. Хочемо комп замінити своїми мацалками! Я, по натурі, дуже дотошний, але щиро був здивований, коли на Рено сервісі сказали, що при заміні гуми на зимову треба буде прописати її в компі:confused:!

alexusaty 04.12.2011 22:05

Цитата:

Допис від olexa (Допис 96036)
при заміні гуми на зимову треба буде прописати її в компі

ну так воно й е! Там дуже складна система АВS i якщо щось не так даеться команда "панiка".

olexa 04.12.2011 22:11

В мене ще є система антизаносу. Так от, в'їхав у калюжу і буксонув, і тут таке почалось..... АБС заблилала, антизанос також, а потім запанікував весь і написав стоп-сервіс. Не заглох, але перестав реагувати на газ, я ледь заднім ходом вибрався. Заглушив, потім завівся і потихеньку рушив, калюжу прогрібся, а на рівному за 100 м все нормалізувалось, як і не було.

alexusaty 04.12.2011 22:15

То в нього режим батискафа увiмкнувся - приготувався вже пiрнати.

Беза 04.12.2011 22:23

Цитата:

Допис від olexa (Допис 96042)
Так от, в'їхав у калюжу і буксонув, і тут таке почалось..... АБС заблилала, антизанос також, а потім запанікував весь і написав стоп-сервіс. Не заглох, але перестав реагувати на газ,

Интересно, от Суворова мы услышим нечто подобное?(простите меня)

olexa 04.12.2011 22:25

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 96047)
То в нього режим батискафа увiмкнувся - приготувався вже пiрнати.

:D:D:D Треба буде спробувати глибше, може краще піде, а то там усього см 50 було:p!

Чижик 05.12.2011 07:13

Цитата:

Допис від olexa (Допис 96036)
Ну я про ті ж самі яйця тільки в профіль. Хочемо комп замінити своїми мацалками! Я, по натурі, дуже дотошний, але щиро був здивований, коли на Рено сервісі сказали, що при заміні гуми на зимову треба буде прописати її в компі:confused:!

Бредятина какаятто... :confused::confused::confused:
Но для уверености спрошу у знакомого при случае. Он на официальном сервисе Рено работает.

З.Ы. Знаю про то што если менять размернорность? То надо прописывать в компе. Но штоб зиму на лето или лето на зиму...
У меня лето 215/65, зима 195/65, и я нихрена не переправляю. АБС работает нормально. Антибукса нема.

olexa 05.12.2011 08:45

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 96067)
Бредятина какаятто... :confused::confused::confused:
Но для уверености спрошу у знакомого при случае. Он на официальном сервисе Рено работает.

З.Ы. Знаю про то што если менять размернорность? То надо прописывать в компе. Но штоб зиму на лето или лето на зиму...
У меня лето 215/65, зима 195/65, и я нихрена не переправляю. АБС работает нормально. Антибукса нема.

То ж то й воно, що ці розміри якраз і треба перепрописувати, а робити чи ні - то особиста справа кожного. А у мене ж, уточню, мова взагалі йшла про заміну коліс з дисками 17" на колеса 16" так, щоб не зменшити кліренс авто.

SUVOROV 05.12.2011 11:52

Цитата:

Допис від Беза (Допис 96052)
Интересно, от Суворова мы услышим нечто подобное?

Что именно ты бы хотел услышать? Тут в Днепре, пару недель назад лужа одна замерзла... Бедному бусику моему не повезло, я на этом участке дороге естественно хорошенько наступил, ничего не произошло! Ничего не заглючило! Не могу понять пока, как работает антибукс? На гололеде, колеса буксуют, и лампочка на щитке горит. Подозреваю, что оно, просто дифференциал в коробке как то блокирует...

Dvakyma 05.12.2011 12:07

Ребят вот ещё нарыл
http://auto.ria.ua/auto_opel_vivaro_pass_6144898.html
http://avtobazar.ua/renault-trafic-1...1439756-1.html

olexa 05.12.2011 12:15

Антибукс, або система АБД(ABD) - це і є автоматичне блокування диференціала. В мене на Віто була, то клас! - будь що, повз як танк, коліс не видно і включався коли одне з ведучих коліс прослизалось. А зараз на Ніссані антизанос, так от він якось не так працює, думаю, тут система визначає швидкість усіх чотирьох коліс і якось ії вирівнює. До того ж, я його(антизанос) можу увімкнути примусово, кнопкою, а АБД - не міг. Може хто більше знає - поділіться.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:56.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©