![]() |
Міжболтове то, болти всі стали супер, але всередині дира замала і диск не сідає до кінця на свої місце.
|
Nazar, Может толковый токарь все исправит? Если, не за дорого конечно...
|
Та я манав с тим бавитись, привезуть щось інакше тоді.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Фільтра мені вийшли по цінам:
115 - повітряний 160 - топливний пурфлюкс. 160 - масляний пурфлюкс. Масла пішло 8 літрів. Заливав ELF 10W-40, по 35 грн за літр. Цитата:
|
Цитата:
|
Та ні по щупу нормально і по компу також. Може там вийшло 7.8 чи 7.9 вже так сильно не вдивлявся в каністру що там лишилось.
|
до замены масла какой уровень по компу был?
|
три поділки з шести. Пощупу не знаю, не дивився.
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Чижик, вот такі коврики. вони трохи бруднуваті тому на фото вийшли зашуркані, насправді майже нульцеві, але на халяву і зашуркані би пішли :p
Результат того всього, що собі познімав сьогодні температура, але це того варте. Тільки 5 коліс з дисками з другої машини майже нових, і два нових комплекти нобору ключів, чого варті, не говоря про лієчку для масла і попільничку. Бокову планку з сувних дверей чорну хотів собі поставити але в мене довга, а ці короткі. Слухай в чому причина, що пічка не включається на перших двох положеннях переключателя? читав колись, що може бути в датчику, але не зрозумів в якому. Думав собі поміняти поки є ше друга машина. |
Цитата:
На рисунке под номером 3 http://www.elcats.ru/opel/ImageHandl...5-d230d6ccd4c9 |
Блін до нього так легко не доберешся.
|
Цитата:
|
А слабо за 3 часа всю панель снять?У меня на хундае не работала печка на 3 или 4 оборотах .Я поменял на печке хренатень не знаю как ее назвать , я ее . поменял все начало работать а думал на включатель оборотов печки.
|
Цитата:
А сниманием панели нас не напугать. Там нет ничё сложного.:) |
Цитата:
|
Поскорей выздоравливай .
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:17. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©