![]() |
Re: Короновирус. Новая болячка
Цитата:
|
Цитата:
|
На теперішній момент заїхати в Польщу можна тільки з умовою о праці(або освядченєм од працьодавці о намірі затруднити) + безвіз(прокатує на 90 відсотків), віза робоча (видається на підставі отого освядченя), або віза учбова(видається на підставі довідки з учбового закладу). Тільки ці 3 варіанти. Нагадую, що тема про коронавірус.
|
Цитата:
|
Цитата:
Восени прогнозують нову хвилю, так що чекати ще довго |
Ізраїль відмінив масочний режим, бо вони майже всі вже привиті. Подивимось.
|
Цитата:
Ну, запрошення на роботу (оте " освядченіє од працьодавці о намірі затруднити") можна і трошки купити ... |
Можна. Але можна і "бан" отримати од прикордонників. Зараз більше перевіряють.
|
Цитата:
Цитата Зазначається, що маски залишаться обов’язковими у будинках для літніх людей, лікарнях й для невакцинованих та хворих на COVID-19. Не стосуватиметься скасування заборони й пасажирів авіарейсів та людей, які прямують до місця карантину. |
Кто кололся пфайзером, после укола всегда рука так сильно болит в месте укола ?
|
Кому як. Мені майже не боліло, а дружині дві доби нило.
|
Мені після першого нічого, після другого годин 15-20 нило.
|
Ну что сказать, я чуть не сдох
|
Ігоре, лікуйся! Ставай на ноги!
|
Мы с женой оба подхватили, она первая, 2 прививки модерны, был только сильный насмор и чих(с двух ноздней так лилось, я такого не видел ещё) неделю. Потом я, 2 прививки короновакса, у меня по хуже. Температура до 39, сильный сухой кашель. Таблетка Гофена сбивала до 37, через 6 часов 39, и так неделю трахался. Сейчас уколами температуру побороли, остался только сильный кашель, лечу. Да забыл кислород(сатурация) у нас обоих был в норме и легкие чистые. Модерна рулит, короновакс похуже(имхо). Не болейте!
|
Вколовся пфайзером, перша доза, 2 дні трохи нила рука. А так без симптомів.
|
Я перехворів, вважаю, ще в легкій формі - темперетури майже не було ( 37,1 ), сатурація в нормі, на кисні не сидів, кашель не діставав (хоча в мене хронічний бронхіт), але ... я три дні сидів не обезболюючих ! При тому, що до цього за все життя я їх випив, може, таблетки дві. Так хріново мені, мабуть, ще не було, причому, що вдень, що вночі ... А в дружини температура валила 39 .
Добавлено через 1 минуту Да, і хто перехворів - добивайтесь довідки про позитивний тест ! Бо зараз давати її не хочуть (принаймі, в нас), а вона має силу "зеленого" сертифіката навіть в червоній зоні ! |
М'арк, Довідку про одужання можна згенерувати у Дії
|
Цитата:
|
Цитата:
Багато людей взагалі по 5 раз приходили щоб отримати довідку про повну вакцинацію ! При онлайн записі до лікаря талончики на однаковий час можуть отримати декілька людей одночасно . В електронній базі повний бардак - воно й не дивно що Дія не підтягує дані . |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:15. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©