![]() |
Re: снятие форсунок
Гарна реклама. Але фактично дуже закисші шорсунки не дістає він. Якщо дати більший тиск, то форсунку розриває, і потім тісамі яйця лиш у профіль. Ціна цього девайсу задорого. Колись зробив на нього замовлення. то мені зразу сказали що дуже закислі форсунки він не потягне, ну і треба ресівер мінімум 200 літрів, дуже великий розгід повітря. Але в цілому апарат норм, якби не ціна
|
Я не сильно спеціаліст по витягуванню форсунок, але стопудово, ритмічний удар буде працювати краще, ніж прикладене зусилля.
|
Цитата:
а то это пока просто дешовая реклама дорогого прибора.... я не просто так задаю вопрос я их - форс 2,0 снял далеко не одну и не пять тысяч шт.... |
У пневматичного зйомника і справді майже 100% шанси витягнути форсунку непошкодженою. Але, при цьому ще треба враховувати скільки на зняття 1-ї форсунки піде днів і десятків/сотень кубів стисненого повітря, ну або десятків квтгодин ЕЕ. Вартість такого потужного компресора і його ресурс(вартість ремонту) теж треба враховувати.
|
на рахунок форсунок які добре закисли шансів витягнути її цілою однаково мало як у пневмо так і у гідрозйомника. у 2.0 дизелів пневмоінструмент день стукав, нічого не рушилось, дали більший тиск, відірвало верх форсунки. Єдине що у ньому дійсно класне це те що не потрібно упорів, накрутив і тягнеш. на 90% авто цього достатньо
|
Доброго дня всiм.
Пiкажiть будь ласка номер каталожний ,або хоч би розмiр гумового кiльця на ковпачок обратки(почала сопливити одна форса)Зняти не можу помiряти,бо тодi залишусь без колес. Дяка. |
Цитата:
Питання навіть не про "зніме". А у кого є обладнання, щоб вирізати форсунку прямо на машині. Бо все одно порветься. А знімати головку вийде дико дорого. Бо доведеться виривати всі форсунки. В Черкасах є СТО, де можуть вирізати форсунку на машині. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:15. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©