![]() |
Re: 25.06-28.06 Лебедівка кемпінг (Одеська область) є бажаючі? День конституції
Цитата:
https://busovod.ua/showthread.php?t=16736&page=3 |
http://s11.radikal.ru/i183/1606/fe/c4924a9b10da.jpg[/URL][/IMG]
Добавлено через 1 минуту http://i062.radikal.ru/1606/39/10667339a949.jpg[/URL][/IMG] |
ай молодцы, а почему в море не купаетесь?
|
Ух ты, а там ещё и морЭ оказывается есть! ;) :D
|
Цитата:
Тато: "Ось синку море, воно велике!" Син: "Тату, а де море??" Тато: "Ходімо ближче!" Підйшли до моря, стоять в 2 метрах. Син: "Тату, а де море??" Тато: "Ось синку, ось!"-заводить його у море по коліно, показує на воду -"Ось воно." Син: "Тату, а де море??" зайшли вже по пояс... Син: "Тату, а де море??" Тато не витримує, бере малого за патли і носом його у воду, на 5 секунд. Малий вилазить і питає: "Тату, а що це було???" "Море синку, море!!" Син: Де? |
Море бімба... погода супер, холодне пиво - ще краще.. Компанія ЗАШИБІСЬ.
місце - клас. Прохолода в тіні (всього було напевне +25-30 в тіні :)))) ) Велосипеди брали не дарма.. Людей на пляжі небагато. Вода - клас. Єдине піску багато хвилі підіймали то мутненька. Пляж правда трохи зменшився - море наступає. Дорогу від повороту зробили майже всю. два кусочки лише не дуже хороших. Ну і як завжди відразу після дощу дуже слизько. Але відпочили суперово. |
DRB, дякую за відгуг. Якщо ближче до Одесси нічого не вподобаєм, то мабуть поїду до Лебедівки. 4-го буду на узбережжі.
|
DRB, клас. Отримувати задоволення від такого відпочинку теж треба вміти. Судячи з усього, ви його отримали. МОЛОДЦІ!!!
|
ага... я ще було думав що будуть моменти якісь на кшталт хто що готує і т.д...
але вийшло так що те чого я не люблю - стояти біля казанка - захватили на себе троє інших. Шашлик смажив я, Алі порпався біля своєї чудо-пательні... і дуже добре те, що лише перший день хтось від когось чогось чекав (сісти поїсти, накрити на стіл, йти до моря... ) Наступного дня кожен займався чим хотів і чим міг (правда Олексію Юрі і Ромі треба сказати дякую - бо біля казанка треба довше за все стояти). Я правда уху так і не скуштував, зате на ранок неділі хто хотів - йшов на море, хто хотів - в Лебедівку на велосипедах, хтось курив кальянчик, хтось просто спав і т.д.... але якщо їхати трохи надовше, то звісно треба ділитись як мінімум мужчинам по днях, а то з однієї сторони було незручно що біля казана мене не було, з іншої я й не заважав :)))) |
Уху я съел)))))
Добавлено через 1 минуту И меня кстати не было....кроме приезда в первый день(((( |
Цитата:
а чого це ви понакладували оберемків дров під ато?що це там зібрались робить? |
Цитата:
|
(DRB, то ти москітки на вікна передніх дверей примостирив?
|
Цитата:
взяв магнітну стрічку і нею. але стрічки треба було трохи більше брати. При такій жарі було доволі комфортно, але ще одне вікно не завадило б мати відкритим |
Добрий вечір з Лебедівського кемпінгу. Влаштувались, розбили лагер, скупались, вечеряємо. Вечір гарний, легкий вітерець. Комарів поки немає. Все супер, дякую хлопцям за наводку. Фотки великі не грузяться, слабенький зв'язок.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 12 долучень
Роблю фото-звіт по відпочинку в Лебедівці. Незабутніх шість днів пролетіли як один.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©