![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
Цитата:
|
Насправді причина не в перекинутись. При наливанні пального в деякі види пластику може виникнути статичний струм і є шанс виникнення іскри. Навіть просто коли паливо в каністрі знаходиться не призначеній для палива пластиковій може бути іскра.
Давненько навіть на ютубі бачив демонстрацію. |
Цитата:
|
Цитата:
А в нас же заправляють (хочуть) деколи в харчову а то й взагалі в пляшки 5 літрів з води. |
думаю якщо у вас буде пластикова тара спеціально під пальне і сертифікат до неї то на любій заправці вам у неї налиють пальне.. у країнах європи просто уже давно вони є і законодавство напевне передбачає заправку у таку тару..
|
тара,то фігня...було б що наливати в неї при таких цінах..
|
ага))) мені і бака стає з головою)))
|
Скажу только, что здесь(Вроцлав) я только один раз видел где-то в продаже металлическую канистру, всё завалено пластиковыми разного литража.
|
Цитата:
|
Телефонируйте.
|
У темі 1 долучень
Пока обсужлаем,правила заправки на АЗС,тем временем еще +50коп. к цене ДТ.
А как все хорошо начиналось |
ого)))) коли то було...
|
Цитата:
Добавлено через 5 минут Козаки, з цими питаннями потрібно брати вище, я писав талмути написані ще на зорі совєтів і ніхто туди не вносив поправок. От і виходить, що автомобілі з пластиковими баками заправляються без ніяких обмежень, а каністра то вже зась, бо чорним по білому написано... І при перевіці інспектори з ТБ та інші контролюючі органи, керуються тими талмутами. |
просто каністру вони бачать а бак ні))))))))
|
|
Еще +50. Разница в цене между WOG в Украине и BP в Польше составляет всего 3 гривны. Разница в качестве - пропасть.
|
Свежий тест АЗС в г.Ровно https://www.youtube.com/watch?v=RElBkbcvmrc&t=9s
|
|
заправляюсь в основному на ОККО,звичайним дизелем,в бак нічого не долвав ніколи(гєлі ітн.),але з настанням цих морозів,перейшов на більш дороге паливо PULS(-40),після цього як у нас весь сервіс рено забитий автівками на заміну паливного фільтра...звичайний дизель при -20 запарафінив на багатьох авто фільтра...
вчора,вночі їхав зі Львова,було -23..в баку було залито 10л.звич.дизеля і 10л Пульса,нормально доїхав..хоча по дорозі бачив декілька замерзших авто.. на на нашому СТО порекомендували до дизеля трохи бенз.додати:maybe:..я не спец.,в цьому,але думаю двигуну буде не дуже добре..краще дорожч. паливо залити,думаю.. чому написав про пульс,бо десь читав,що він також не дуже для двиг.,якщо до того використовуав звич.дизель..типу має більше миючих присадок і весь "мусор" змиває і може забити форсунки...наскільки це відповідає дійсності? |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:47. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©