![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
Romaha55, люди всегда сетуют на внешние факторы. Я помню когда был курс 8, было тоже много противников высокой цены на топливо. Ни при каком курсе люди не будут довольны ценой на ту или иную вещь.
|
і то правда.. але як би воно не було при курсі по 8 у процентному відношенні до зарплати заправка була дешевшою.. звичайно суб"єктивна сторона завжди буде)) типу от би по 5 копійок за літр)) або по 3 копійки)))
|
Тоді варто вспомнити яка ціна у гривні була на паливо і перевести до долара
|
та не питання.. лиш не забути потім прикинути свою з.п. до долара тоді і тепер..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
от свіжий місцевий приклад..дизель виріс в ціні на 2-3грн,,маршрутки з вчорашнього дня підняли ціну відразу на 50%..з 11грн до 17грн..отака у нас економіка ((( |
Цитата:
|
згідний про ціну на 100%. тоді у мене зарплата була біля700 зелених, тобто я міг купити десь 700 літрів пального.. тепер дизель на вог 29 грн 1зелений а з.п. 400... не важко здогадатись коли я міг заправитись більше..
|
Цитата:
|
Вик123, наприкінці 13 року барель нафти коштував 115$, а зараз 68.
|
Каспер, так, логічно, дорога нафта-дороге паливо.
|
та щоб ми тут не рахували..на все ціни вже давно європейські,на дещо ще вишчі...а зарплата мізер
|
а саме гірше то що ми і дальше котимось туди
|
Цитата:
|
Газ пока рулит:krutoy::p ! Тфу-тфу-тфу,что б не сглазить:notworthy:.
|
У темі 1 долучень
Смішно та грішно:yes3:
|
а якщо ще два три місяці почекати то взагалі буде безцінне))))
|
Цитата:
Аргументи прості:на певному літражі проїджаю менший кілометраж по одному й тому ж маршруті.Також маю смуток через вигляд паливного фільтра.Тому.ИМХО,зробив висновок,що все завозиться з однієї бочки.В даний момент експериментую з євродизелем БРСМ. |
Re: Качество топлива на АЗС
За останні 2 роки відчув значне погіршення якості палива з боку ОККО.
Аргументи прості:на певному літражі проїджаю менший кілометраж по одному й тому ж маршруті.Також маю смуток через вигляд паливного фільтра.Тому.ИМХО,зробив висновок,що все завозиться з однієї бочки.В даний момент експериментую з євродизелем БРСМ. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:45. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©