![]() |
Re: Выбор зимней резины.
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
С-шка - це дебелі шини з більшим пробігом у порівнянні з звичайними, але інши характеристики вже гірші. За запас по міцності треба чимось платити. В принципі непоганий варіант для наших бусів SUV-шини 102 класу! І асортимент не поганий і характеристики на рівні, звісно в залежності від конкретної моделі. |
У темі 2 долучень
Цитата:
Можливо залежить від експлуатації, зберігання чи партії виготовлення… |
Цитата:
Якщо це про Преміорі, то фотки тріщин в пості 1407. В мене теж на 2 шинах тріщини є ( вже ці шини зняті з машини), а на 2-х інших поки що тільки зовсім дрібненькі. Все їздило на одній машині. |
Сегодня переобулся на ROSAVA Snowgard 215/65R16 98T, с пересылкой 6402 грн за 4 шины. Очень бюджетно. Балансировалась хорошо, макс. грузик 45г. Качнул 2.8кгс и пол дня ездил по брусчатке, после "С"ки очень мягкая. На асфальте воет, от 40 до 60км/ч и после 100. при 90км/ ч воет не громко, по крайней мере тише чем матадор и тигр(словаки)
Вожу зад и пару тушек свиных, сколько проходит не известно. |
Хтось має досвід експлуатації наварки на трафік,віваро?
|
Купи краще Росаву/Китай.
|
Цитата:
Кітай - :stop::negative::duren:- потім не питай де пенсія в батьків?:meowth: |
Нормальний китай за свої гроші не гірше Росави.
|
Цитата:
Росава(Premiory) зараз це і є той самий Китай. Добавлено через 4 минуты Цитата:
Навіть набагато більше. GTRadial по якості наближається до Brigestone. Перевірено на вантажній R22.5. Sailun і DoubleCoin не гірше будь-якого европейського виробника. |
Готуй сані літом...
Потихеньку починаю оглядати асортимент зимових шин. Мій 616 ханкук вже не молодий - 8 років, протектор на одній парі вже 5мм, тому хочу придбати нову пару шин на передок свого легковика. Можливо придбаю пару таких самих шин, але хочеться спробувати щось інше. Буде трохи тексту та багато запитань. Зараз зими теплі, снігу майже немає, шин з європейським малюнком протектором має бути цілком достатньо. Іноді ж добряче насипе снігу, для комунальників це повна несподіванка )) Дороги у дворах та провулках не чищені, здеденілі колії та горки, тут перевагу вже мають скандинавськи шини. Потім два тижня дощів та мокрого снігу, каша на дорозі, всі переваги скандинавок закінчуються. Особливо це відчувається при потеплінні, чим більше плюсова температура, тим більше "пливуть" скандинавські шини. Тому питання наступне: брати шину з європейським малюнком протектора чи скандинавську? Що буде більш універсальним зараз для нашого клімату? Шипи не розглядаю ) На ринку багато з'явилось шин китайського виробництва за доступною ціною. Зрозуміло, що по якості вони відрізняються від шин преміального сегменту, але чи гірше вони шин другого ешелону (сава, матадор, барум та ін)? Багато чув позитивних відгуків по китайцям, зараз рівень якості в них виріс. Чи є досвід у форумчан по використанню китайських зимових шин? Розглядаю серед варіантів також китайську гуму Kapsen (Habilead) RW501 або AW33. одна з направленим протектором, інша асиметрична. "Асиметрія" більш універсальна та збалансована шина, але направлена краще відводить воду з плями контакту та краще тримає дорогу. Що порадите обрати в цьому випадку? як варіант також розглядаю шину з європейським малюнком Ханкук W462 Winter i*cept RS3, що в тестах показала себе однією з найкращих серед "європи", на рівні Бріджстоуна LM005. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Колись на асиметричному новому Мішелін Пілот Прімасі, при русі по кривій досить великого радіусу на швидкості біля 120, влітку, на геть сухій дорозі, відчував як гума задньої осі сунулуся вбік. |
Цитата:
поки схиляюсь до китайської шини з направленим протектором скандинавського типу Kapsen (Habilead) RW501 https://image.made-in-china.com/202f...res-RW501.webp малюнок копія Bridgestone DM-V1, але гумова суміш звісно відрізняється. передивився багато інформації по цій моделі, відгукі позитивні, особливо враховуючи ціну. розумію, що строк служби їх буде меньший, але має на 3-4 зимових сезона мені вистачити. я взимку мало пересуваюсь на автівці, 5км до роботи та 5км з роботи |
Цитата:
Малюнок ніби і правильний, але центральна частина протектора( а це 20%) майже не чіпляється за сніг/кашу/болото. Я б для себе, для ведучої осі, поглибив би ламелі, через одну. |
Цитата:
наскільки я зрозумів, у центральній частині інше призначення - курсова стійкість. є ще один варіант більш зубастої шини з "правильним" протектором, але вона мені меньше подобається https://master-shina.com.ua/images/_...sen_AW33_0.jpg |
Цитата:
І не забувайте про ще один важливий момент. Зимову гуму в народі ще називають "липучкою", за оті дрібнісінькі надрізи. Вони дуже важливі при русі в ожеледь чи ожеледицю. І чи правильно прорахували цю нарізку, і головне, чи правильний склад гуми для реально працюючої "липучки" зробили китайці це велике питання. У них головна задача щоб товар просто гарно виглядав. ПС. На ОЛКС багато брендової гуми з Європи, по цінам на рівні нової китайської, або дешевше. Недавно купив родичу 4 шт 205/55/R16 Semperit в стані нової, знос 0,3-0,5 мм, 1400 грн. за колесо. |
Цитата:
|
Відповідь: Re: Выбор зимней резины.
Цитата:
Весною я йому поставив Ітегру, теж добра! фулда літня на трафіку - говніще, дотираю цього сезону і куплю ітегру! Зимова залишилась в окупації, на сталевих дисках. два зимових сезона під час війни відїздив на літній гумі, скільки тої зими було. |
Re: Відповідь: Re: Выбор зимней резины.
Цитата:
- ціна, - стійкість до ударів, - підтримка вітчизняного виробника. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:36. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©