![]() |
Re: Про дороги
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Від Харківської до цирка в Дніпрі 5 год 40 хв. чистого ходу без напрягу. через Полтаву, Красноград. Згідно нафігатора різниця в часі з шляхом через Кобелякськи хамирі 8 хв. В кілометрах не міряв! Горбата ділянка 50 км між Красноградом і Харківською трасою, але без ям! Скільки там здали тої бетонки 30 км, а все їнше колія на ачфальті і фура на фурі! Так що твоя заява що дорога через Кобеляки найкращій варіант не відповідає дійсності! Від Запоріжжя до Степногорська на правій полосі є ділянки де асфальт не покладено штук п'ять! Розмітка відсутня, вночі трохи напрягає! Якби ще зробили ділянку Запоріжжя-Голубівка, то і через Запоріжжя/Дніпро їхати не треба було б!:vo: |
Цитата:
Ладно я никого ни в чем не переубеждаю у каждого правда своя только нинужно заявлять с той позиции что все вы гандоны один я воздушный шарик.сорри удачи на дорогах |
Цитата:
Цитата:
Я їзжу, там де зручніше, а не там де економніше! До Київа вже років 20 так їзжу, правда не часто! Свого часу і через Александрію пробував, і через Кременчук, цього року на Кобеляки з Кам'янського навіть вздовж Дніпра поперся:oh:, коли на Суми їхав! Я написав - чистого ходу! Через Кобеляки нафігатор показував на 8 хв. швидше! Круїз 115 км/год, на обгонах трошки більше! від траси до краснограда 90..115 км/год. Я не гоняю! В тебе уява занадто велика!!! |
Панове, що там на мосту, через ліман, перед Одесою? Ще роблять, пробки присутні?
|
Цитата:
С пол месяца назад возвращался с отдыха пробка 40 мин. , товарищ в тот же день но с утра 2,5 часа в пробке . |
Ехал 3и часа назад, через мост не пускают, отправляют через Курган. 2часа плюс к дороге.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Кто что может сказать про направление Киев Кривой Рог ?
|
Могу только сказать кривой рог николаев. Там уже боооомммммбббббаааааа :)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А хто що підкаже по двом маршрутам? Київ - Авдіївка і Київ - Новотроїцьке (Волноваський р-н)? Поки точно не знаю в який напрямок потрібно буде їхати коли сплануються дати, тому поки цікавлять обидва
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:26. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©