![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
Цитата:
Можу сказати впевнено - взагалі на всі мережі щоб загусла соляра - то реально рідкість. Бо ніхто ніколи не пише "Ура! в мене не запарафінилась соляра!" Пишуть в інтернеті лише коли є проблеми І знову ж таки - ніхто не буде на весь інтернет писати - "заправився в селі Великі Кущі в полі з бочки і соляра загусла", бо обісруть з ніг до голови. Писати будуть теж тільки за великі мережі. А проблеми дуже рідко бувають, в основному причина - козел директор АЗС, який не додав коли йому казали хімії в той дизель що залишився (а раптом пронесе). На ноунейм заправках може бути все що хочеш, а на Вог, Окко, Кло, Укрнафта(і т.д. з цієї групи) займатись такою фігньою не будуть - репутація дорожча. Як он минулого року одна азс з великих мереж провтикала але постаралась виправити ситуацію клієнтам, інша мережа 3 роки тому також провтикала (автомобілі в Києві всі зупинялись як тільки проїхали трохи від АЗС в хороший мороз), але почали рухатись з компенсаціями лише коли водіїв стало багато зі скаргами, а до того морозились. Років 7 тому знаю ситуацію де обісралась третя мережа. тут причину знаю - реально директор АЗС продав бочку хімії замість того щоб бубухнути її в резервуар. Три моменти знаю і всі три з різних великих мереж. І це швидше виключення ніж правило. От щоб не попадати в такі виключення стараюсь заливатись просто антигелем, нікому не вірю. |
Цитата:
|
ну на таких заправках просто рідко коли можна попасти на погане пальне.. просто якщо уже і на них масово почнеться така історія із замерзанням пального чи поганою якістю, то тоді краще заправлятись на укрнафті і доливати присадки чи антигелі... дешевше получиться..
|
[QUOTE=Romaha55;427168]ну на таких заправках просто рідко коли можна попасти на погане пальне.. просто якщо уже і на них масово почнеться така історія із замерзанням пального чи поганою якістю, то тоді краще заправлятись на укрнафті і доливати присадки чи антигелі... дешевше получиться..
На Укр нафті розхід більший....)) |
Я на Авиасе уже 4 год направляюсь и нечего не добавляю и не разу за всё время , слава Богу , не замерзает. По поводу Вога, унас в районе и соседнем есть Воговские заправки, но бензин и газ на них завозит бывший хозяин этих заправок. Короче, вся атрибутика и всё что связано с Вогом всё действует, только топливо полное какиё!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
И такое бывает . "Скажите у вас солярка зимняя ?" :D:D:D https://www.youtube.com/watch?v=8dkZS9N8U0s
|
і так друзі нині проїжджаючи попри заправку ВОГ подивився на стеллу а там 29.95 :dash2: якщо так і далі буде то до лютого будем мати під 50..
|
Цитата:
|
нафта подорожала, євро тоже підскочило.. а акциз на пальне прив"язаний до євро..
|
Цитата:
|
Цитата:
А их топливо дорожает синхронно с нашим и белорруским. И снова плюс 50 коп на дизель. |
Так ничего удивительного... посмотрите на курс евро... ежедневно +30...40 копеек.
От того и рост цен на горючку и все остальное. |
Цитата:
|
Конечно цена на топливо может измениться,вирасти ещё на гвивну две)))
|
Причём только вверх
|
Вова я хотель сказать что цена за баррель растет, хоть раша и под санкциями
|
Цитата:
Учитуя сколько сланцевых скважин накрутили маятник может некисло качнутся в другую сторону.. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:16. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©