Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Вітання та знайомства (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=102)
-   -   Андрей, выбираю микроавтобус, Киев (https://busovod.ua/showthread.php?t=8280)

ВАХА 18.11.2012 21:21

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 140062)
Просто я люблю машины, ковыряться в них

:):)Интересная любовь;)
А никто не слышал о новых моделях бусиков,окромя Форд Турнео?Может чё нить намечается?

alexusaty 18.11.2012 23:25

Цитата:

Допис від e38tsd (Допис 140019)
как то по подробней с цитатой

Ну реально Виталик большой энтузиаст в плане автомобилей. С удовольствием роется в них и лечит такие неисправности, которые профессиональные автомеханики вылечить не могли. И самое главное - открыто делится своим достаточно богатым опытом. Никому в помощи не отказывает. Вот поэтому и самородок!

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 140062)
работа хорошая, руки всегда в тепле

А вот про работу твою я что-то пропустил в жизни. Кем работаешь-то?

Чижик 18.11.2012 23:52

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 140100)
Ну реально Виталик большой энтузиаст в плане автомобилей. С удовольствием роется в них и лечит такие неисправности, которые профессиональные автомеханики вылечить не могли. И самое главное - открыто делится своим достаточно богатым опытом. Никому в помощи не отказывает. Вот поэтому и самородок!

Спасибо на добром слове. :)
Цитата:

Работаю тем, за что денежку плотят. Постоянного места работы как бы нет.
Сегодня мебель, завтра ремонт, через неделю гайки в гараже кручю, потом ещё чего... :) Универсальный солдат так сказать. :cool:

Dvakyma 19.11.2012 08:03

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 140105)
Сегодня мебель, завтра ремонт, через неделю гайки в гараже кручю, потом ещё чего...

Главное чтобы руки в тепле!!!

кабан 19.11.2012 12:05

Цитата:

гинекологом

Dvakyma 19.11.2012 12:32

Цитата:

Допис від кабан (Допис 140131)
гинекологом

было еже:):p:p

kirill 19.11.2012 13:05

по хёнде кроме расхода в другом полностью выше французов,сейчас катаюсь на H 1 2005 года,решил взять H 1 от 2008 года,поехал в луцк со спецом,искали и не нашли,думаю возьму тогда что то из француза раз их так хвалят,нашли 2007 год оригинал груз пас, 2.5,загнали на подъёмник вроде всё ок,вообщем взял,катаюсь неделю,расход в 6-7 литров враньё,9-9.5,держу обороты в диапозоне 3500(всегда так езжу),на хёнде у меня 10.5,,торохтит больше пласмаса дешовая,повылазило кучу мелких проблем,вообщем покатался три дня отдал знакомым перекупам.опять ищу H 1 от 2008 года!!

sgas 19.11.2012 14:05

Цитата:

Допис від kirill (Допис 140135)
держу обороты в диапозоне 3500

Это круто при таких оборотах по городу все 13 л. будет. Больше 2500 по городу никогда не крутил.

Ключик 19.11.2012 14:47

Цитата:

Допис від sgas (Допис 140136)
держу обороты в диапозоне 3500

а ,начорта, так розкручувати двигун? Чи Ви пілот літака?

kirill 19.11.2012 18:30

Цитата:

Допис від Игорь (100) (Допис 140137)
а ,начорта, так розкручувати двигун? Чи Ви пілот літака?

привычка с бензина,и так мне больше нравится,расход не важен!
просто реально надоело читать эти сказки про супер французов,супер динамику и расходом по 6 литров,и всякая похвала этих торохтушек,только потом кучу проблем у всех,но всё равно советуют их брать,хоть человек и не хочет даже тема вито или хёнде,а вы придлогаете француза,это чтоб у всем гемора побольше было в жизни или как.Вообщем форум превратился в похвалу француза,а дальше в его СУПЕР дорогой ремонт

olexa 19.11.2012 18:56

Цитата:

Допис від kirill (Допис 140169)
привычка с бензина,и так мне больше нравится,расход не важен!
просто реально надоело читать эти сказки про супер французов,супер динамику и расходом по 6 литров,и всякая похвала этих торохтушек,только потом кучу проблем у всех,но всё равно советуют их брать,хоть человек и не хочет даже тема вито или хёнде,а вы придлогаете француза,это чтоб у всем гемора побольше было в жизни или как.Вообщем форум превратился в похвалу француза,а дальше в его СУПЕР дорогой ремонт

Вибач, але хто тобі настрій спортив?:confused: Якийсь знервований!:p Я на дорозі від таких, або тікаю, або відстаю!:mad: Це ж треба додуматись 3500 крутити дизельного двигуна і жалітись на витрату палива!:confused: Їздитимеш так, - то й про ремонт сам скоро напишеш і у тому ж тоні!:p Дорого бл..., часто бл..., складно бл... і т.д. Сьогдні треба було крутнути 3000 і то шкода було слухати оте "торохкотіння", по-твоему, а по-моєму ревіння. Як так їздити? Пересів з бензинового і голову там забув! Вибач, коли образив!

kirill 19.11.2012 19:22

Цитата:

Допис від olexa (Допис 140178)
Вибач, але хто тобі настрій спортив?:confused: Якийсь знервований!:p Я на дорозі від таких, або тікаю, або відстаю!:mad: Це ж треба додуматись 3500 крутити дизельного двигуна і жалітись на витрату палива!:confused: Їздитимеш так, - то й про ремонт сам скоро напишеш і у тому ж тоні!:p Дорого бл..., часто бл..., складно бл... і т.д. Сьогдні треба було крутнути 3000 і то шкода було слухати оте "торохкотіння", по-твоему, а по-моєму ревіння. Як так їздити? Пересів з бензинового і голову там забув! Вибач, коли образив!

Друже всё окей надо ремонт зделаем:D,а вообще машину больше двух лет не держу,думаю не чего с ней и не будет!просто когда то нравилось почитать этот форум много чего интересного было,а теперь один и тот же человек(к примеру)создаёт тему помогите с тем и с тем и с тем как всё решить?а в другой та бери такую машину как у меня,и таких тут процентов 80%!

Чижик 19.11.2012 19:42

Цитата:

Допис від kirill (Допис 140180)
Друже всё окей надо ремонт зделаем:D,а вообще машину больше двух лет не держу,думаю не чего с ней и не будет!просто когда то нравилось почитать этот форум много чего интересного было,а теперь один и тот же человек(к примеру)создаёт тему помогите с тем и с тем и с тем как всё решить?а в другой та бери такую машину как у меня,и таких тут процентов 80%!

А, ну да! Все покупайте Ксара Пикассо! :p:D:D:D

З.Ы. А то что советуют... То человеку в большей части случаев побоку! Он купит то что ему понравится.;)

olexa 19.11.2012 19:45

Цитата:

Допис від kirill (Допис 140180)

Так треба ж розуміти, що всі ми різні, у нас різні виміри "что такое хорошо и что такое плохо". Я тупо ганяв пять років вітчизніний заднєпривідний автопром, хоча мав можливість взяти іномарку. Довід був: -"а як зламається, що тоді?, а так у будь-якоми гаражі за пляшку зроблять". І зрозумів, шо я був лохом, лише тоді коли, закривши вуха від усіх "розумників" - взяв і купив, диковиного тоді, Скудо. І, як прозрів, чесне піонерське! Відстані стали вдвічі, втричі менші, механіки з друзів стали далекими знайомими. А щодо форуму з проблемами по авто, то тих, що пишуть про проблеми у сотні, якщо не у тисячі разів менше ніж тих що просто їздять і радіють машині. А переважна більшість власників "горбатиків" взагалі не знають ні про які форуми, ні Рено, ні бусовод ні таке інше... А їх кількість зараз значно переважає інші буси. Якщо не віриш, можеш просто перерахувати їх всіх за одну поїздку. Я так зробив Біла Церква - Київ ~ 80 км траси*/45 хв четвер, робочий день 11,15 - 12,00 Т/В/П - 34, Ф/Т4,5 - 18, Віто/638/639 - 11, Хундаї/всі - 6, Хайси - 2. Може щось і пропустив, а може не там рахував. І ще помітив, що любов до "горбатиків" притамана в основному українцям. За все літо бачив лише одного росіянина і одного білоруса. От цікаво, чому так?

ВАХА 19.11.2012 20:00

olexa, истину глаголишь!

Ключик 20.11.2012 07:52

Цитата:

Допис від olexa (Допис 140183)
За все літо бачив лише одного росіянина і одного білоруса. От цікаво, чому так?

д. Саша, не там їздите, в них теж їх хватає.

Цитата:

Допис від olexa (Допис 140178)
супер динамику

динаміка не погана, але після Subaru Legasu про неї можна сказати, що її взагалі не має:D

olexa 20.11.2012 09:30

Цитата:

Допис від Игорь (100) (Допис 140236)
д. Саша, не там їздите, в них теж їх хватає.

Ну, коли Б.Церква - Ульянівка - Голованівськ - Миколаїв - Херсон - Залізний порт, а це частина дороги на Крим, цього року чотири рази, і не там?:( То де ж тоді вони позаховувались?:D Я з не кажу, що їх взагалі нема, але дуже, значно, сильно менше!:p Ігор, так і не вдається вирватись В Умань, на жаль.:(

Ключик 20.11.2012 11:21

в цьому році на ,Азовському морі, їх було вдосталь (особливо білорусів)
Цитата:

Допис від olexa (Допис 140248)
Ігор, так і не вдається вирватись В Умань, на жаль

нічого, взимку теж цікаво, я зараз теж пішов на роботу (за 2 неділі - перший вихідний)

alexusaty 20.11.2012 21:01

Цитата:

Допис від Игорь (100) (Допис 140236)
після Subaru Legacy про неї можна сказати, що її взагалі не має

ну сравнил хрен с пальцем...

kirill 20.11.2012 21:46

как вам?и цена вроде не чо http://auto.ria.ua/auto_hyundai_h1_gruz_9758248.html

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:41.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©