![]() |
Цитата:
|
Еще попутный вопрос, что откручивал чтобы старый тосол слить?
|
А фіг його знає, я поставивив машину на схилі і зняв патрубок який заходить знизу в радіатор, походу витикло все.
|
я вот тоже думаю или патрубок снять, или крышку термостата выкрутить вместе с этим патрубком...
|
У темі 2 долучень
Трохи часу було прикрутив собі таку штуковину. :)
|
Nazar, пороги !
|
Nazar, а у кого ты переделывал машину в пассажира? Сосед машинку новую купил (Ford Transit Connect 2007 г. грузовик). Хочет ехать в Бердичев переделывать его. Подскажи к кому там обратиться?
|
завтра скину телефони і дані, мужики нормально роблять, головне пильнувати, щоб халяву не гнали але це всюди так, а за якістю роботи слідять. Вже не одну машину там робити всі задоволені.
Єдине но це на рахунок документів на переобладнання, в них не радив би робити. |
Цитата:
|
Ветровичьки прилепил? Если да? Ждю фото. :)
|
Цитата:
Респект и уважуха. Аве НАзар! |
alexusaty, супер. :)
Питання, хтось їздить або їздив в Будапешт? Цікавить куди проходить основна траса з України? по яким номерам доріг? де б можна було нормално стопити. |
Процінився сьогодні по фільтрам, вийшло:
180 - повітряний 100 - топливний 160 - масляний Фірма Knecht. Чижик по яким цінам береш? походу дороговато вийшло? Правда фірми Filtron на половину менше вийшло, але радять зараз не брати, зіпсувалась фірма.:( |
Цитата:
Если брать не оригиналы? То лучше взять Пурфлюкс. Хорошее качество. Но и цены не сильно отличаютса от оригинала. По ценам более-менее. Твои фильтра отличаюса от моих. Хотя мой топливный дороже, а масляный дешевле. :) |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
На счёт фильтрона. Оригинальный топливный я брал за 17 баксов. Фильрон стоит 60 гривен. Интересно почему? Возьми и тот и другой в руки, увидиш. :) Разница в площади фильруемого элемента и в величине пропускаемых частиц. В оригинальном и Пурфлюцсе бумага сложена ёлочкой. У остальных оно ровними складками, при этом складок меньше. |
Взяв собі сьогодні 10 літрів масла ELF 10w-40 35 грн з літру.
І фільтра завтра мають бути. Буду мінати, вот тільки тепер треба знайти де масляний фільтр стоїть, а то не можу знайти. |
Поміняв соьгодні вже нарешті масло, так як холодно манав лізти під машину, підїхав до пацанів поміняли масло, повітряний і масляний фільтра, обійшлось в 40 гривасів.
Міряв щойно титани які мені привезли з Польщі, титани бомбезні просто, але на жаль не підійшли. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:17. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©