![]() |
Re: Замена ремня ГРМ
Цитата:
По Гейтсу Ремень ГРМ на Трафика тоже копейки стоит. Но цена оригинала и замены на официальном сервисе даёт гарантию. У мужика на Мастере порвало ремень ГРМ, там попадалова на ого-го. В итоге отремонтировали за свой счёт. Так как случай гарантийный. |
Цитата:
Пишу факт,незбираюсь мірятись. |
Фу фу фу :mail1: я там ще не лазив !
|
Доброго вечора! Буду міняти ремені ГРМ. Підскажіть, будь-ласка, як зняти вентилятор радіатора в Н-1, TD, 2000 р., Vagon? Які 4 болтики викручувати - на візкозній муфті чи на шківу, що за вентилятором? Якщо зняті навісні ремні, то мабудь треба щось поставити назад, щоб зафіксувати шків та вентилятор? Чи потрібно знімати шків насоса охолодж. рідини (та зливати рідину) Чи потрібно знімати сам насос охоллодж. рідини і як це зробити? Як зняти шків? Завчасно дякую за змістовну відповідь. Також куплю нижню частину пластикового кожуха ременів ГРМ.
|
Почав писати відповіді, але, блін, стільки запитань... Я реально стільки не накнопаю. Якщо хочеш, набери мене і я зможу все розказати в тел. режимі.
|
Шкив насоса охлаждающей жидкости держится на тех-же 4 болтиках, что и вентилятор с вискомуфтой - вот их и откручивать. Помпу снимать не нужно. Жидкость сливать не нужно. Ремни навесного снимать ослабив натяжной болт на генераторе и на насосе ГУРа.
|
Voyager,действительно лучше позвони. Степа всем помогает, за что ему огромное спасибо!
|
А підкажіть скільки зараз коштує заміна ремня і роліків за роботу?
|
Дивлячись в якому двигуні...
|
Цитата:
|
Мне в начале года ломили 1000 гриников только за замену ремня- ОД
взял книгу, сам поменял,1 раб.день |
Цитата: