![]() |
У темі 3 долучень
Цитата:
|
Плохо видно принцип "солазков"
|
Цитата:
|
Это что - когда надо передвинуть, болты откручивать надо?
|
Цитата:
У меня просто отверстия через пол и снизу гайки приварены. И еще один плюс - снимаешь сиденья и ровный пол. |
Ідея зачотна, класно придумано, тай сам принцип не складний самому зробити можна.
Цитата:
В мене сидіння заді кожне окремо сувається на каркасі кожному як зручно той так і підсуває, а в Игора я так зрозумів вони всі разом суваються разом з каркасом. Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
P.S. Не хочу сказати це про кріплення Ігорові, це в загальному сказано. |
Не в обіду Ігорю, мені теж здається, що конструкція слабенька. При статичних нагрузках (типу теща) це ще пів біди, а от при ударі може вирвати крісла з алюмінієвої пластини. В мене металевий каркас, що кріпиться 4 сквозними болтами через підлогу (знизу гайки приварені), а крісла на салазках (кожне окремо) кріпляться до цього каркасу.
|
Думаю при такой конструкции есть смысл запустить толстую планку в профиль и нарезать резьбу, и к ней уже прикрутить гнезда.
|
А може краще приварити на низ кріплення від жигульовських передніх сидінь, не має нічого складного і буде їздити нормально і триматись добре буде.
Колись приварювали такі, по ціні дешеві на базарі без проьлем знайти і роботи фігня. |
Почитал тут всех, и... позавидовал Бусоводу! STAREX-БОМБА!!!
|
SUVOROV, я шарился по интернету - в Киеве кто-то продает похожего STAREXA, и цена вроде разумная..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
мужики, а ни кто не встречал на разборках трансформируемые задние сиденья. у меня задние тоже лавочка. иногда приходится чтото возить , задние сиденья снизу прикручены под защиту не залезеш. хочется поменять. салазки это хорошо, но и так третий раз перевариваю, при экстренном торможении ломаются:D
|
Цитата:
Я тоже хочу поменять второй ряд.Но ищу удобный диван,а не сидушки.Длинной 1400-1450мм.Интересут любая информация. |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:01. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©