Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Авто новини України та світу (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Новые номерные знаки, или Европа все ближе. (https://busovod.ua/showthread.php?t=15519)

vitos svp 23.11.2018 09:09

Re: Новые номерные знаки, или Европа все ближе.

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 442169)
В нас нормальні працьовиті люди. Але в нас нема ціни тим людям. Для влади це є бидло. І всі це розуміють. Але глотають і та якось буде. А владі це на руку. Отже тому із говна вилізти не можем.

Добавлено через 2 минуты

Тому в тебе все українське??? І на таврії їздиш,?

В тебе були найманні працівники??? От тільки не теба басні розказувати які в нас всі працьовиті!!! Відповідального робітника зараз хрен знайдеш! Молодь просто жах! Нормальні майже всі за кордон виїхали, а довбні ні там, ні тут не потрібні!

Який народ, така в нас і влада! Подивись у дзеркало і побачиш нашу владу.

Не виривай з повного речення, частину.
Я написав, що треба створювати власне виробництво і купувати українське! Якщо щось є і зараз Українське, то перевагу треба йому віддавати, не імпортному.
Чому даймлер або рено не викупили ЗАЗ! Без продажу його у власність великого автоконцерну, перспективи в нього не буде. Треба продавати за "ван" доллар і пільги на 5-10 років давати.
Після запуску у виробництво сучасних моделей, автобляхи спалювати прямо на кордоні, як це робити ватажок автобляхерів вже показав.

Шкодник 23.11.2018 09:30

Я так понимаю с подписанием закона президентом тема евроблях утратила свою актуальность?

Чижик 23.11.2018 09:34

Коля, ти так захищаєш отих АЄСовців, і хомячків навколо них.
А як тобі таке?
https://newsone.ua/amp/hlava-avtoevr...onomerakh.html

Як казав один: "Лох нє мамонт... "

Шкодник 23.11.2018 09:39

Чижик,
Я вчера еще это кидав
https://busovod.ua/showpost.php?p=442090&postcount=83
Но
Вроде как тетя не голосовала так как не присутствовала.
В любом случае интересная комбинация с главарем блях и помошником нардепа выходит

Чижик 23.11.2018 09:46

Санта-Барбара відпочиває!

Беза 23.11.2018 10:02

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 442172)
В тебе були найманні працівники??? От тільки не теба басні розказувати які в нас всі працьовиті!!! Відповідального робітника зараз хрен знайдеш!

Я уже писал - цена вопроса, нормальный человек не готов за дешево себя продать.

nekolay 23.11.2018 11:35

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 442172)
В тебе були найманні працівники??? От тільки не теба басні розказувати які в нас всі працьовиті!!! Відповідального робітника зараз хрен знайдеш! Молодь просто жах! Нормальні майже всі за кордон виїхали, а довбні ні там, ні тут не потрібні!

Басні ти росказуєш. Дай европейську зарплату і ті всі нормальні в чергу до тебе встануть.

Добавлено через 4 минуты
Цитата:

Допис від Чижик (Допис 442174)
Коля, ти так захищаєш отих АЄСовців, і хомячків навколо них.
А як тобі таке?
https://newsone.ua/amp/hlava-avtoevr...onomerakh.html

Як казав один: "Лох нє мамонт... "

Я нікого не ЗАХИЩАЮ. І до євросили відношення не маю. Я за нормальне а не за обдираловку. Я вище задав питання . ЧОМУ ВИ ВСІ ЇЗДИТЕ НА ПЕРЕРОБЛЕНИХ з ВАНТАЖІВОК бусах. Чому не купляли оригінальні пасси. Чому ніхто не відповів????

vitos svp 23.11.2018 11:59

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 442185)
Басні ти росказуєш. Дай европейську зарплату і ті всі нормальні в чергу до тебе встануть.

Добавлено через 4 минуты

Я нікого не ЗАХИЩАЮ. І до євросили відношення не маю. Я за нормальне а не за обдираловку. Я вище задав питання . ЧОМУ ВИ ВСІ ЇЗДИТЕ НА ПЕРЕРОБЛЕНИХ з ВАНТАЖІВОК бусах. Чому не купляли оригінальні пасси. Чому ніхто не відповів????

З якого всі чекають, що їм повинні давати!!! Стань до станка і зароби! Якщо кваліфікації вистачить! Якщо заготовку у брак заженеш хто за неї сплачувати буде, також за роботу інших робітники які її до тебе оброблювали?
Приходять розповідають багато, а як до діла доходить повний "0", як не "-".

Бо такі самі "специ" у керівництві країни, тільки і знають як кого обдерти і обікрасти.
Контолюючих органів більше ніж виробників.

nekolay 23.11.2018 12:26

[QUOTE=vitos svp;442187]З якого всі чекають, що їм повинні давати!!! Стань до станка і зароби! /QUOTE]

Так вони і заробляють тільки не гривні а євро.

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 442187)

Бо такі самі "специ" у керівництві країни, тільки і знають як кого обдерти і обікрасти.
Контолюючих органів більше ніж виробників.

А з цим згідний на 100%

Чижик 23.11.2018 12:56

Всі бляхарі, ставлять в приклад мито, авта пригнаного з німців до Польщі, або Литви. І мол он як дешево. А нічо шо то всьо Євросаюз?
Чого ніхто не привезе авто з статів, і там не розмитне і на учот не поставе? Правильно, бо ціна Того вже вийде не така гуманна.

Так що, запасаємся попкорном, чекаєм фаєршоу.

nekolay 23.11.2018 13:57

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 442192)
Всі бляхарі, ставлять в приклад мито, авта пригнаного з німців до Польщі, або Литви. І мол он як дешево. А нічо шо то всьо Євросаюз?
Чого ніхто не привезе авто з статів, і там не розмитне і на учот не поставе? Правильно, бо ціна Того вже вийде не така гуманна.

Так що, запасаємся попкорном, чекаєм фаєршоу.

Блін які стати ??? Ти про що.

Беза 23.11.2018 14:48

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 442187)
Стань до станка і зароби! Якщо кваліфікації вистачить!

Виталя, ну ты иногда такое мочешь. Вот у меня очень высокая квалификация в моей профессии, но если я буду работать на дядю, то максимум !!!! 15-ку заработаю, в отличие от стран где сварщик себе CLK, позволить может

Piric 23.11.2018 16:07

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 442185)

Добавлено через 4 минуты

Тому що переробленный дешевше це всі розуміють, і коли його переробляли закон не порушувати і лазейкі в законах не шукали, це те саме що запитати чому ти купив каравелу а не мультиван, авто з комплектаціею економ а не люкс.Пи Си : Особисто не переробляв, купував вже готовий.

nekolay 23.11.2018 17:09

Цитата:

Допис від Piric (Допис 442202)
Тому що переробленный дешевше .

Ключові слова. Так само і тепер хтось хоче дешевше.

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Piric (Допис 442202)
лазейкі в законах не шукали

Так це і була лазейка. Щоб не платити акциз за пасс. Тому що на вантажні акцизу не було.

Piric 23.11.2018 19:08

Повністю не згоден, закон тоді ніхто не порушував (то було не в обхід закону)
Якщо хочеш дешевше то і купуй те авто яке можеш собі дозволити, а не шукай як на...ати государство а вмісті з ним чесних громадян. Твою позицію я зрозумів, від часті ти правий, потрібно щось міняти в нашій страні але починати потрібно не з блях і не такими методами ИМХО!

vitos svp 23.11.2018 19:16

Цитата:

Допис від Беза (Допис 442198)
Виталя, ну ты иногда такое мочешь. Вот у меня очень высокая квалификация в моей профессии, но если я буду работать на дядю, то максимум !!!! 15-ку заработаю, в отличие от стран где сварщик себе CLK, позволить может

А там він не дядю, працює?
Прикинь скількі там дядя має, якщо зварник CLK має!!!
І скільки вони податків платять!
Наші заробітчани, де податки платять? ТУТ, чи ТАМ!

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від nekolay (Допис 442207)
...
Так це і була лазейка. Щоб не платити акциз за пасс. Тому що на вантажні акцизу не було.

Так її прикрили!
Зараз євробляхерив прикривають!
ПДВ сплачуємо по повній!
З обнальними конторами гемор!
Що наступне!

Беза 23.11.2018 19:25

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 442229)
А там він не дядю, працює?

Конечно на дядю, только там он пошел отработал и пришел и не за что голова не болит. Естественно это не везде.
Цитата:

Що наступне!

пока не нажрутся - то найдут за что, а они не нажрутся.

Вик123 23.11.2018 19:26

То була не лазєйка, то був тонель, на виході з якого клієнт мав абсолютно законну автівку. Шо мають бляхарі? Окрім обіцянок за 300-500 дол. зробити перезаїзд машині на рік?

nekolay 23.11.2018 19:39

Цитата:

Що наступне!

А наступне вже є пропозиція чи законопроект. це податок на авто старше 5років. Так ось за авто від 1000куб. До 3000куб. Прийдеться платити приблизно 11000грн в рік. Кому цікаво пошукайте в інтернеті . Я зробив скриншот але не можу з тел сюди загрузити? Нормально????

Добавлено через 4 минуты
Цитата:

Допис від Беза (Допис 442232)

пока не нажрутся - то найдут за что, а они не нажрутся.

Ну да. А мы молчим. Бляхеров припекли бляхи так они и вышли. Французы вышли их тоже припекло. А в нас все стонут и пищат что коммуналку и газ платить нечем. И никто никуда не выходит. Всё глотают.

Добавлено через 10 минут
Цитата:

Допис від Piric (Допис 442227)
Якщо хочеш дешевше то і купуй те авто яке можеш собі дозволити, а не шукай як на...ати государство !

Я купив за 16₴. І не я государство на...ав. а воно мене. Ясно???

Bober 23.11.2018 19:53

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 442235)
А в нас все стонут и пищат что коммуналку и газ платить нечем.

Бляховодів ці тарифи встраюють,от тільки жаба душить що успішний сусід їздить на легальному доброму авто,так і їм на халяву захотілось ! Як кажуть"Не хватає грошей, шукай іншу роботу"!

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:12.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©