![]() |
Re: выбор масла
Цитата:
Відколи ? ? ? Наскільки знаю, до останнього часу оригінальне VW було Кастрол Добавлено через 3 минуты Цитата:
Реально, не жмись - розкажи. Конкретно я зараз в процесі вибору масла для профільного авто. Схилявся до Ельф, підкажи щось толковіше! |
Цитата:
Не в рекламу сказано, але після декілько тестів, залив Хадо. І більше я масел не шукав. Мотор 1Y.Допуск ВАГ перекриває 500.00, по цьому мотору. Маслом дуже задоволений. Дивіться допуски по своєму мотору. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
2) Туреччина - в Європі. |
Цитата:
Bmw змінив постачальника Renault по ходу теж скоро змінить імхо Добавлено через 52 секунды Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Цитата:
Ну що до Хадо ,всі в основному побоюються, ревіталізанта. Хотя в стандартному об"ємі масла ,його всього 15 %.Для того щоб був якийсь результат, то з півроку десь по своєму старому движку (бо брав контрактний мот) я замітив зміни, пот тязі в кращу сторону. До того ж ревіталізант, працює саме де нагружені ,області. Хотя тут сам вибирає, на чому їздить. |
Цитата:
Цитата:
Замовляю на БусМаркеті або з Європи . Для себе обираю мастило яке виготовляють на одному заводі м. Бохум, Німеччина . Хвалять Wolf (Бельгія) , Neste - фіни, Febi, Penasol - німці. |
Цитата:
|
я заливаю мотюль... попробував був Fuchs ніяких змін не відчув... вернувся назад на мотюль. По ціні дорожче, але не на багато... доливаю грам 600 на 10000км. поки що задоволений
|
Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
Добавлено через 6 минут Цитата:
Правда, виникає питання : Ельф і Тотал - це ж один виробник ? |
Цитата:
|
Цитата:
:D |
Цитата:
З чого ти вирішив, що я поїду до таких як ти?:duren: Трафік в мене не перше авто, дай боже не останнє! І бензинові були, і дизельні були, газових не було! Може і електричні з'являться, колись! Так що не треба тут ля-ля! Особливо за помпу на 2,5d. Ну і так нагадаю робітнику брендового СТО! Оригінальне, це те що лежить в упаковці виробника авто, або в упаковці виробника, поставляється на конвеєр. Фірмове - замінники від солідних виробників в іх упаковці! А що лежить у власній упаковці продаванів і перекупів х.з. ну і контрафакт, який може лежати в якій завгодно упаковці! Но в основному в упаковці схожій на оригинал і фірму! Схоже Elf в нас масово продається контрафактний! |
Цитата:
ZIC , один з світових виробників присадок , на старому Н200 за п'ять років на ура . |
Цитата:
Прикольно, але total.ua рекомендує для Трафіка і Віваро M9R + DPF різні масла:out: Для Віваро QUARTZ INEO C3 5W-40 і QUARTZ INEO MC3 5W-30. Ні одне з них не має RN 0720. І, взагалі - не має реновського допуску! Ну, то Опель, припустімо... Для Трафіка TOTAL CLASSIC C4 5W-30 і TOTAL CLASSIC 9 C4 5W-30 - тут все норм, але питання - де його купити? На українських сайтах воно просто відсутнє... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
TOTAL CLASSIC 9 C4 5W-30 є в продажу, пропозицію написав в приват. |
Цитата:
|