![]() |
Re: Новая почта, Интайм и тп обсуждение перевозчиков
Новая почта, пол керпича объем Львов Одесса 60гр.
|
Заказываю запчасти с двух городов, по программе смотрю, завтра будет, отслеживаю, приезжают обе посылки утром (около 10:00) уже в городе ожидают отправки с терминала по городу, одну забрал после обеда вторую около 20:00 пришла смс что в отделении :oh:
|
...ще не давно отримував вфдправлення не велике з Харкова..телефоную продавцю де воно,бо вже мало прийти,каже відіслав..приходжу на НП,запитую теж саме?..кажуть у Львові,по такому то адресу,їдьте отримуйте там:maybe:..кажу Ви що дебіли,мені до Львова на 500грн. авто заправити треба,а посилка вартість 200грн..і чому туди прийшло..кажуть ,відправник так відправив..кажу,перешліть сюди зі Львова..сказали заплатити подвійну вартість доставки..тобото з Харкова до Львова доставка була 80грн.,і так само зі Львова в Трускавець ,..правда "обрадували",що за упаковку не буду платити 10грн:D...дзвонив на гарячу лінію,скарги писав..і нічого не вийшло..сказали відправник не перевірив адрес доставки,хоча помилилась оператор при цьому,відправник дав адрес,що я йому дав,в Трускавець..
|
Цитата:
|
Давно пользуюсь Ночным экспрессом.
Из плюсов: цены примерно в 2 раза ниже Новой почты, везут ночью, так что почти всегда утром можно забрать. Из минусов: не в каждом городе есть склад, забулдыги грузчики и часто упаковка грязновата, хотя за все время только один раз была повреждена. |
Цитата:
|
Цитата:
плюс НП выдают примерно после обеда, а Ночник сразу при открытии склада. |
Я теж не сперечатимусь, просто зараз шукаю дешевше з Коломиї на Білу Церкву, от і передивився всіх підряд, а тут ця тема...
|
багато продавців, не хочуть заморочуватись з іншими перевізниками,.... я пару днів тому заказав сідушки з дніпра, вага 155 кг, ну і обємна маса,+ без риштовки не відправляють, короче,... доставка вийде 1200 грн,....радує що сідухи по ціні хорошій.... продевець тільки згідний НП відправити іншими ні,... тут і балансуєш або ціна має бути хороша щоб перекрити вартість доставки або шукати того хто відправить дешевшим перевізником а це ой як не легко.... но НП реально тарифи заганяє...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:04. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©