Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Про дороги (https://busovod.ua/showthread.php?t=8255)

vitos svp 26.05.2020 20:20

Re: Про дороги

Цитата:

Допис від Vaha (Допис 458958)
Привіт! Як зараз дорога Харків Сімферополь, треба до Мелітополь! Чи "можно"вночі їхати?

13 травня їхав Харків-Дніпро-Запоріжжя-Василівка- поворот на Бердянськ! від Василівки до поворота новий асфальт від Онура! асфалт клали в самій Василівці! Фрезерували від Василівки в сторону Запоріжжя! Реверсивний рух там де ремонт роблять!
Що з дорогою через Новомосковськ - х.з.!
Цією можно їхати вночи без напрягу! Ям нема, є горби між Запоріжжям і Василівкою!
Який стан за поворотом на Бердянськ х.з.!

sgas 26.05.2020 20:26

Днепр - Запорожье - Мелитополь ночью можно ехать. Только не очень быстро.

victor4 26.05.2020 20:46

Цитата:

Допис від sgas (Допис 458961)
Днепр - Запорожье - ...

я так понимаю, по правому берегу... ?

vitos svp 27.05.2020 06:45

https://mig.com.ua/k-zaporozhju-prib...svoej-dorogoj/
Про ремонт в Василфвськосу районі

Виктория 30.06.2020 17:46

Всем привет.
Ребята подскажите как лучше доехать из Днепра до Одессы ?

madi 27.07.2020 19:51

Кто ездил или знает участок с Хорола на Кременчуг,достали меня эти кобеляки с царычанкой и ихний бесконечный ремонт ,вот хочу попробовать з Запорожья в Киев добраться не через решитиловку а через Каменское кременчуг и дальше вернуться на харьковскую трассу в районе хорола кто может что сказать поо этот маршрут ,мне говорили что до Кременчуга подлатали дорогу не знаю на сколько правда последнее время езжу через решитиловку но сейчас из-за ремонтов достало (

SLAVASUL 27.07.2020 20:42

Два месяца назад ездил по ней. Тоже подлатанная, но местами есть ямки. Со скоростью 80-90 можно ехать. Розганял до100 и больше но приходиться оттормаживаться из за этих ямок и наплывов. Ехал Киев-Кременчуг то без вариантов другой дороги не было. Сейчас вроде бы отремонтировали Кременчуг- Золотоноша, но не уверен. Если кто знает то напишите.

Vet 27.07.2020 21:37

Цитата:

Допис від SLAVASUL (Допис 459933)
Сейчас вроде бы отремонтировали Кременчуг- Золотоноша, но не уверен. Если кто знает то напишите.

немного подлатали, но нежданчиков хватает, больше 90 не рискну, но это на пузотерке

vitos svp 27.07.2020 22:35

Цитата:

Допис від madi (Допис 459932)
Кто ездил или знает участок с Хорола на Кременчуг,достали меня эти кобеляки с царычанкой и ихний бесконечный ремонт ,вот хочу попробовать з Запорожья в Киев добраться не через решитиловку а через Каменское кременчуг и дальше вернуться на харьковскую трассу в районе хорола кто может что сказать поо этот маршрут ,мне говорили что до Кременчуга подлатали дорогу не знаю на сколько правда последнее время езжу через решитиловку но сейчас из-за ремонтов достало (

Все життя з Бердянська на Київ нормальні люди їздили через Красноград!
11 годин ходу зі швидкістью 100..120 км/год.

Який бовдур почав робити трасу через Кобелякські хамирі!!! :oh:
Краще б зробили трасу на Дніпро через Кременчуг - Кам'янське!!!

Gena-street 28.07.2020 06:17

Самі проблемні ділянки траси Красноград-Полтава теж почали робити, отож там теж можна буде нормально їхати. Якщо зроблять звісно.

vitos svp 28.07.2020 09:54

Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 459939)
Самі проблемні ділянки траси Красноград-Полтава теж почали робити, отож там теж можна буде нормально їхати. Якщо зроблять звісно.

Зараз теж можно їхати! Звісно горбата, але без ям!
Навіть виїз з Краснограда заляпано!

madi 28.07.2020 12:13

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 459936)
Все життя з Бердянська на Київ нормальні люди їздили через Красноград! !!!

Пару лет назад тоже этим маршрутом ездил сейчас не вижу смысла -длинный самый да и дорога не айс.
На счёт что б лучше с Кременчуга на Днепр дорогу б сделали согласен!
Маэмо тэ до що маэмо

Gena-street 28.07.2020 12:42

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 459940)
Навіть виїз з Краснограда заляпано!

Я там не був вже майже 4 роки, але з дому казали, що виїзд з Краснограду цілком нова дорога. Аж цілих 300 метрів поки що, але ровнісінька. Зроблена цим літом.

Bircha 28.07.2020 20:11

У темі 5 долучень
Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 459939)
Самі проблемні ділянки траси Красноград-Полтава

Самая проблемная Н11 Днепр-Николаев, от казанки почти до Снигеревского кольца нова трасса, с Кривого Рога только начали делать на Казанку.

Bircha 28.07.2020 20:20

Блин шото с телефона у всех боком фотки :)

Bober 28.07.2020 21:32

Цитата:

Допис від Bircha (Допис 459946)
с телефона у всех боком фотки

Скидай сидячи,а не лежачи на дивані :lol:!

Bircha 29.07.2020 00:21

Цитата:

Допис від Bober (Допис 459947)
Скидай сидячи,а не лежачи на дивані :lol:!

Фоткай бетонку по колено :tomato::friends:

vitos svp 29.07.2020 07:49

Цитата:

Допис від madi (Допис 459942)
...длинный самый да и дорога не айс.
...

ти що маршрутчик, що кожен кілометр раш? Я їзжу де комфортніше, а не там де вигідніше!
Якби до Новомосковська з Запоріжжя була нормальна ділянка, то був би найшвидший шлях! А так вимушені пертися транзитом через Дніпро і все Запоріжжя!

Цікаво де айс?

Горбата тільки ділянка між Харківською трасою і Красноградом, і від Запоріжжя до Степногорська, але там зараз перекладають асфальт!

madi 29.07.2020 08:22

Я не маршрутчик,но езжу каждую неделю Киёв Бердянск и назад потому и спрашиваю ....

Пс в том то и соль что нормальной дороги нет и приходиться выбирать как всегда из тех что есть лучшую

vitos svp 29.07.2020 10:25

Цитата:

Допис від madi (Допис 459951)
Я не маршрутчик,но езжу каждую неделю Киёв Бердянск и назад потому и спрашиваю ....

Пс в том то и соль что нормальной дороги нет и приходиться выбирать как всегда из тех что есть лучшую

А я тобі яку порекомендував!:meowth:
Тебе і ця не влаштовує!:gordiy:

Лишається тільки на геліокоптера переходити!:D
Так тебе там розхід палива не влаштує, скоріш за все!

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:26.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©