![]() |
Re: Встречи Киев.
У темі 1 долучень
Громадное Спасибо Хозяевам за прием! Спасибо Анатолию за организацию встречи, супруге за хлопоты с едой, и отдельное Спасибо за услуги нянечки для моих киндеров!
Спасибо Всем за приятно проведенное время. Рад был личному знакомству. |
Дякую за фото, але таким як я, не буваючим на зустрічах, цікаво де і хто на фото. Я наприклад знаю лише двох. Так би мовити для ознайомлення заочного. Тим більше, що так гарно стоять в ширенгу, легко зрозуміти. Чи в нас є тема з фотками одноклубників? Як немає, то можна відкрити, типу - я і моє авто, наприклад.
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Ну и так сдаю всех, слева на право kangoo8429, Димончик, kon-an, juravel, Леша, Карапуз, Шкодник, artemogik, halyapin, dmishanya |
[QUOTE=Kon-an;301258]https://busovod.ua/attachment.php?at...1&d=1424612886
Наконец-то появились фото. Огромное спасиба kon-anу за гостеприимство!и всем за теплую компанию! :beer: |
Цитата:
обіцяв приїхати весною, та і Микола з Коломиї повинен бути по справах |
Цитата:
https://busovod.ua/showpost.php?p=301251&postcount=116 При чому. Один бандерівець, спілкувався виключно російською мовою, другий то на російські, то на українській мові. Трейтій виключно на украінській. Але другий з трейтім ще й намагались на польській та чешській мові спілкуватись. Навіть я якесь слово польське я був вивичив. Але з годом забув .:) Да. Микола з Коломиї, мені телефонував, коли я в Рівному був. Дуже хотілося б щоб він приїздив в Київ, не по "справах" які має на сьогодні. А просто так. |
Дуже хотілося б щоб він приїздив в Київ, не по "справах" які має на сьогодні. А просто так.[/QUOTE]
Згоден |
Спасибо Kon-an за тёплый приём,рад знакомству с вышеперечисленными одноклубниками.Всё весело, просто и без понтов.
|
kangoo8429,
Та в нас тут Всі без понтів, як ти замітив. Отже запрошуемо всіх на наступну зустріч. |
Цитата:
прогулянка |
Цитата:
|
У темі 16 долучень
Я в строю))) Акт первый)
|
У темі 14 долучень
Акт 2)
|
У темі 11 долучень
Акт 3)
|
Цитата:
|
Весело вам було. Толік, а чого ти свого говірливого друга маламута не випустив, щоб поміг шашлики посмажити.
|
собакевич зачет!
|
Цитата:
|
димончик,
Спасибо за тортик от бабули и за "Академічну", а также спасибо Vaha ,за два ящика гвоздей которые будут переданы в зону АТО. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:59. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©