![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
Знайшов приватну заправку у Франківську: дизель 18грн/літр. По заявкам - з вог. Якість їзди хороша. На педаль реагує швидко, диму не дає.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
где такой вариант можно раздобыть? |
Цитата:
P.S. К коммерции не привязывать, за что купил , за то и продал. |
Сегодня видел цену на газ 16.5 возле метро Киевская.:oh:
|
Цитата:
|
Маршал с утра 16.00 грн. газ...
|
А навіщо ризикувати купувати талони? 2 грн орієнтовно і так великі мережі дають знижки, а то й більше якщо заправлятись постійно. Я вже пропонував - можу поділитись знижкою 2 грн безпроблемно 1-2 людям. просто заїзджаєте на азс показуєте зі смартфона - і маєте моментальну знижку на зеленій мережі вог на все крім газу. На газ менше.
Але так ніхто не відізвався :) Окко мені взагалі 2.50 постійно смс шле знижки. |
Цитата:
|
|
Доброго вечора!
Скажіть панове де зара краще заправляись ? ( траф 1.9.\100) Заправлявся на Формулі розхід був по трасі при 90-120км\год 6.8-8 літрів Заправився на окко розхід при такій самій їзді став менший...6.3-7.4л Кажуть що на ВОГ ще краща солярка хтось знає чи це правда? |
Цитата:
|
Цитата:
майже завжди заправляюсь на Укрнафті Авіас, ніколи не було ніяких проблем. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
то є різниця між ними ? в мене ще 20 літрів окковської лишилось думав Воговську спробувати, але чи треба ? І чи дійсно та "евро,пульс" краща? ніж простіша соляра |
Цитата:
|
Цитата:
Особисто я при морозах на місцеву заправку оКкО більше ні ногою - це після 2х порваних обраток тої зими .А морозу було всього лиш -15:meowth: |
По моей памяти Окко с 2006 года грешит замерзающим д.т.:negative: Мариуполь, Харьков, Полтава, Сумы.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:45. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©