![]() |
Re: Выбор зимней резины.
Ось сьогодні в Києві був "день придурка" - я так називаю день першого реального снігу... Наче у нас Флоріда, і неочікувано випав сніг.
Ще те задоволення постійно об'їжджати на підйомах буксувальників. Черги на монтажі всюди... Протестував свою обновку 215/70 R16 100T Goodyear UltraGrip Ice Arctic (шип) - реально супер. |
Для информации, может кому интересно будет
https://shina.guide/press/16261/#more-16261 |
Цитата:
|
Цитата:
Nokian, це шини і річка у Фінляндіі. Цікаво він сам це придумав:mail1:, чи перепечатав з якогось, Європейського видання? Виключивши із первісного списку Мішлен, Контіненталь і Бріджстоун!:no-no::D |
Цитата:
|
Перешел на kleber transalp 215/65/16c , больше мишки нравится в управлении
|
Зимня или нокиан нодман или мишелин шип
|
Я поставив Michelin X-Ice XI3 215/65 R16 102T. Вийшла пара десь 5200 разом пересилкою. Колеса бомба по всіх параметрах. Що по мокрій трасі, що по снігах. Едине слабке місце це відвертий лід. Але це ж не шип. І,доречі вже встиг перевірити на міцність. Одного разу вийшов і не помітив що одне колесо стоїть на диску. Сів і поїхав, через всю парковку. Так як був сніг і на парковці постійно крутив кермо, не відразу помітив, що їду на спущено у. Проїхав десь метрів 70 - 100. Думав капец колесу, пожував. Став качати компресором, більше 2 навіть не качало. Була дирка. Я на бігом на монтаж. В тягнули скло. Подивився в середину шини чи не погризло корд. А на ньому ні сліда. Відбалансувалось ідеально. Зараз чудово їздить руль не тягне. Короче обійшлося легким переляком. А то 100 баксів колесо)
|
Користуюсь Nokian WR C
я розумію що порівняння недоречне але коли проїхав 75км на літній goodyear і після 20хв заміни на нокіан був дуже вражений мягкістю їзди |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
|
Катаю Нордман 7 шип, то шипы слышу при разгоне, и в зависимости как накачаны колеса.
|
DenVivaro, Goodyear UltraGrip Ice Arctic (шип)
|
у мене шипована SAVA шипи чую коли торможу...
|
Цитата:
|
сегодня целенаправленно решил усадить буса. Резина БЕЛШИНА Artmotion Snow Бел-217 215/65R16 98T
мне не платят за рекламу))) http://images.vfl.ru/ii/1547385847/6...24936008_m.jpg снега у нас под навалило, и техника прошла этому комплекту 2-й сезон так вот усадить буса таки удалось)))) но как усадил не быстро,так же надежно выехал на 2 передаче в раскачку. лопата не пригодилась)))))) короче говоря вторую зиму я очень ей доволен) за следующую зиму куплю еще такие, хотя и этих еще хватит |
У темі 1 долучень
Судя по фото снега очень мало)))
На хорошей резине бус уверенно прет по целине |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:30. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©