![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
обычно после повышения цены на газ, цена на бенз и дизель тоже растет :(
|
Продают ДТ евро5,по 19грн.,не плохого качества,говорят белоруский.
У меня вопрос,почему на брендовых азс украинский дизель дороже и евро4,по 23.50грн.,где Нас обманывают? |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
1он не белоруский, 2 он белоруский но за него не заплатили налоги 3 брендовые азс больше зарабатывают |
Цитата:
|
Цитата:
|
Керуюсь, відгуками тих хто там заправлявся, і п'ятою точкою, про бодягу були б негативні відгуки, хоча все можливо.
|
і я вставлю своїх 5 копійок.. у Тернополі (думаю що не тільки ) у вільному продажі є талони на ДП на ВОГ по 20 грн.. приїхав у магазин купив і поїхав заправлятись на заправку.. а на заправці по 23.50 ось так..
Добавлено через 1 минуту сам заправлявся по 19 ДП з румунії чи Болгарії.. не гірший чим на окко чи вог.. |
Цитата:
|
Тут виникло ще одне питання. А скільки того ДП виробляється в Білорусі, що його вистачає на всю Украіну, Рассею, та ще ж шось і собі потрібно залишити?
|
Цитата:
Уметь как грится нада)) ну и крышу гарну иметь.. |
Позавчора заправився по 18,50 мозирьом. Знайомий чувак торгує оптом, мені продає в роздріб. Платить всі податки, акцизи і все що з тим пов'язано. Говорить, все, що вище 18,50, йде в карман власникам заправочних мереж.
По поводу газу, я одного разу говорив своєму знайомому в якого *зажигалка" на газу, що колись лафа з газом закінчиться і газовий кілометр вирівняється з бензиновим. |
Цитата:
|
Газ на VNT 15.29грн.:shock: ANP 14.10грн.
|
цена газа прогнозируется до 17грн/л
http://oilnews.com.ua/a/news/Noviy_r...00_grnt/228843 |
Цитата:
|
Схеми. Газове Дежавю https://www.youtube.com/watch?v=FTvmRw7xWh0
|
Заказал талоны по 13.50 грн на газ АЗС Маршал, а дальше посмотрим....
|
Это прощупывание рынка. Создают искусственный дефицит, подымают цены и смотрят, после какой отметки продажи существенно упадут. Потом немного цену опустят ниже этой отметки и цена стабилизируется. А обыватели будут радоваться, что газ стал по 13,00, ведь был по 15-17, а то что до этого стоил около 10грн за литр уже никого не будет интересовать.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©