![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Я С КАЖДЫМ ДНЕМ ВСЕ БОЛЬШЕ ЛЮБЛЮ СВОЕГО ОРЛА!!! С предыдущими авто у меня не было такой гармонии :)
|
|
А я и говорил-машинка со смыслом...:cool:
|
Приятная в езде машинка.
"Ланосы" на трассе в шоке. |
Как показала вчерашняя езда по "покращенно" очищенным дорогам проходимость тоже на уровне.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я пока что за один присест 1200км осиливал на Трафе, единственный неудобняк у меня получался это усталость в голеностопном суставе ноги которая на газульке, по спине вопросов на удивление не возникало...
|
Цитата:
|
Щоб не змучуватись на трасі хочу круїз-контроль. :)
|
Цитата:
|
На другом авто есть круиз и поэтому рука всё время шарит в поисках кнопки включения, а её нет ((
Часто еду по маршруту Киев-Львов а там можно на круизе и ноги отдыхают. |
Цитата:
|
Проблема в тому що через великі пробіги права нога починає в ступні хрустіти та "нити", а з круїзом хоч трохи розім'яти можна, а при беззупинковій їзді на 800 км йому взагалі ціни немає.
|
Цитата:
|
olexa, а как книжечку почитать?
|
Цитата:
А так, що найбільше запамяталось: - найбезпечніша швидкість, середня, - 105 км/год; - найбезпечніша миттєва швидкість - швидкість більша на 5-10 км/год від основного потоку машин; - висота сидіння така, щоб голеностоп на педалі акселератора мав кут близько 90* у режимі руху, теж у колінному суглобі; - відстань до керма така, щоб рука була прямою і спина не відривалась від спинки сидіння, коли ручка перемикання передач у найдальшому положенні "вперед"; - найкомфортніша температура у кабіні 20-24*, вологість 70%; - найбезпечніший час безперервного руху 80-100 хв. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:17. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©