![]() |
|
Re: Болталка
Rulik, Можна зупинитися на 2-3 дні, поруч багато цікавинок. Руслан мені маршрут прокладав, щоб швидко і цікаво. А потім вже у Закарпаття.
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Є таке чудове місце по дорозі, Мисливка, варто побувати, особливо грибникам. |
[QUOTE=Rulik;45876
одразу туда! Є таке чудове місце по дорозі, Мисливка, варто побувати, особливо грибникам.[/QUOTE] А ну, детальніше)) |
Автомобілем
У місті Долина на кільці повернути за вказівником на селище Міжгір'я, на початку села Мислівка (після вказівника 28-го кілометру) повернути ліворуч біля вказівника "12 місяців". Проїхати ще приблизно 1,5 км. В неті повно відео про Мислівку, тихій спокійний відпочинок. Гриби росли на території. |
хочете відчути всі радості від дороги Долина-Міжгір"я??)))) тоді можете поїхати у мислівку))) Я був там 11.05. дорога довжиною 15 км мені получилась 40 хвилин... Але як будете їхати через Долину то дзвоніть))) :beer:
А ще по дорозі у Мислівку можете подивитись на воду яка горить))) Це по дорозі 50 м від траси. чи точніше від напрямку))) |
Цитата:
|
так)) працює)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
всем привет. подскажите пожалуйста, где в Луцке можно оставить авто под охрану? р-н замка. заранее спасибо.
|
Привіт, камради.
ФБ видав, що у Вадіма Ткач сьогодні День народження. Адміни проспали? Чи мо' це я туплю або ФБ обманює? :no-no: |
Цитата:
Все вірно, фб не збрехав Адміни ж теж люди)) Ніхто не заважае привітати самостійно) Пс не завжди є час та звязок. |
хто є з Харкова, щоб подивився рено кенго 2010 року 1.5 дизель? друг вагається у покупці?
|
Добавлено через 5 минут
Цитата:
Добавлено через 1 час 25 минут Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Він сам у Харкові зараз живе... Але уже відмовився від покупки даного авто... так, що і проблема відпала сама собою. Люди хочуть знайти авто якому 10 років який має стан краще нового...
|
Тема согласована
|
Парни , а что это за новый прикол ездить без переднего номера
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:32. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©