![]() |
|
Re: Болталка
Цитата:
|
Дякую.
|
Всем привет. Где то проскакивало сообщение , что есть на форуме владелец нубиры дизельной. Не могу найти кто . Подскажите. Нужен отзыв об авто, расход. Продал свой автомобиль. Есть дизельная в продаже, не знаю стоит ли связываться ?
|
Цитата:
|
"Товарищ майор" на місці: лазив я сьогодні на польському аллегро з ноутбука, шукав фільтри, свічки, сайлент-блоки до машинки своєї. Пізніше поліз з телефона до ФБ просто полазити що там новенького. Що я бачу перше? Правильно - рекламу саме того, що шукав через ноут на аллегро. Хоч би трохи шифрувались.
|
Гена, копни глибше, ще цікавіше знвйдеш.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А типа в компе хром без входа в аккаунт?
|
Цитата:
|
Ноут не до мого аккаунта прив'язаний. А телефон до мого. Але може колись виходив в телефоні з домашнього інтернету?
|
Цитата:
|
Встановив Adblock Plus, багато сайтів свариться,просять відключити, 90% реклами блокується.
|
Цитата:
Хочете перевірити? 1. виходимо з акаунту в Гугл Хром 2. очищаємо Cookies 3. заходимо - і все, реклама починається від балди |
ух ти))) і зразу реклама)))зараз тобі заграє музика))):ga:
|
Йопти, вже 600 сторінок курде.
Смайл здивування однако. |
Привет. Есть вопрос о Львове. Авторынок большой или маленький ? Вообще он один там или несколько. На ютубе видел видео карбазар возле арены, с виду маленький рынок и авто мало. Стоит туда ехать или нет ?
|
Привет парни!Вопрос такой я сегодня ехал по трассе и машина больше 155 км в час не разгоняеться....вопрос какая у вас максималка на 1.9 100 л.с? И если это не нормально в чём может быть проблема? Спасибо!
|
190 легко. А проблем разогнаться 2-е: или спуск короткий, или уклон маленький.
п.с. Анекдот про двух :meowth: и количество знаешь ? :beer: |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:45. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©