![]() |
Re: Болталка
Мы на этой машине поменяли ,помпу так как старая потекла,потом крышку темостата и сам термостат,,машина моего знакомого ,мы с ним проехали 30 км и темература за 90
Добавлено через 1 минуту До замены все было хорошо,страно с какого перепугу машина грееться????? Добавлено через 5 минут Выплюнул весь антифриз в расширительный ,сейчас на дисцилированой воде,я снял сейчас термостат,проехался и все равно температура растет,бульб в бачке нет !!???? |
Термостат по температуре правильный подобрали, кстати как вариант что из-за неправильной крышки с корпусом может выгонять в расширительный. Может проверить бульбы под крышкой ? Мы так обычно смотрим если нет возможности подключить прибор (на прорыв картерных газов) к расширительному бачку. Просто не знаю как там на вашем авто.
|
Цитата:
|
На этой машине да ,бачок ниже стоит ,чем крышка радиатора,термостат на 85° ,корпус темостата оригинальный,завтра поменяю крышку,на радиаторе,так как писал она сломана,проеду гляну на температуру))) я думаю что дело в крышки радиатора!!!!
|
У темі 1 долучень
Заїхало на ТО таке чудо,40т.км.,виглядає як новий
|
У темі 1 долучень
Сьогодні перевалив за 200:shock:
|
Цитата:
|
Игорь, все,капец теперьтолько в лом.
А как старший поживает, буса продал? |
Цитата:
Цитата:
|
Привіт, камради.
Ткніть носом в тему про сонячні електростанції. У когось із наших клубнів є така. Пошуком користувався, не можу знайти :maybe: |
Цитата:
Оця? |
Цитата:
|
Хто підскаже? Стоїть на гені звичайний шків, хочу поставити обгонну муфту, підійде чи там не така посадка на валу? Дякую.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
у мене в знайомого на 2.5 також стоїть звичайний шків..
Добавлено через 1 минуту під звичайним шківом зазвичай є дистанційна шайба яку треба забрати при заміні на обгонну муфту. |
В мене теж звичайний шків...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У меня обычный стоит, не колбасит и не вибрирует.
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Віп потяг в файне місто на першій коліі:krutoy:
|
Ремни оригинал . Вчера прикупил ремень грм и два ролика (гейтс) а вот на зад купил два аморта не знаю как оно будет ходить , какой то япан парт написано нидерланды, упаковка достойная со втулками и перетянуты т.е. зажаты.
|
Помогите найти голову на опель Виваро 2.0 по умеренной цене и не убитую! Можно голую! Спасибо!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Нужны полиуретановые шины(отдельно) для колес тачки, никто не сталкивался?
Желтые, 3,5х8 |
Беза, "Мірмекс", або "Складскі технології", Харків. Що душа забажає.
|
нет там такого
|
У темі 1 долучень
Є, але у "зборі". Тоді "барабан" наше фсьо.
|
Цитата:
|
Хочу купить форсунку на опель виваро 2.0, цена плавает от 4000 и выше, и номера каталожные разные, может кто подскажет?
|
С фармацевтикой не кто не связан? Нужен большой объем лекарств
|
Есть товарищ со стоматологией связан, может есть выход и на другие лекарства.
|
Оо, за идею спасибо. Есть такой тоже знакомый, сразу не догодался)). Спрошу
|
Кому не ліньки, проголосуйте, то друзяка мого сина
Народ, нужна ваша помощь. Будет очень здорово, если и не только ваша (соседи, друзья, друзья друзей и так далее). Мой друг, с которым я сотрудничаю (читай: я сам), подался на Jager Music Awards, и надо помочь набрать под его аудио 300+ голосов. Там же можно и послушать заодно, что к чему. Логин через фб и лайк на странице по ссылке ниже - и вы уже помогли развитию укр. музыки и культуры в целом. Ссылка: https://jagermusicawards.com.ua/youn...ord%5D=desdrux |
Цитата:
|
У темі 4 долучень
Нихто не юзает данный девайс ?
|
Бодя це що за караоке?
|
Цитата:
|
старенькой рабочей КНОПОЧНОЙ типа 1100 нокии ни у кого не завалялось?
|
Ну шо, Хундайники? http://mashyna.com.ua/auto/47607
|
Цитата:
|
Супер! :vo:Буде до чого тягнутися. Гуму шкода, я б на ній років 5 би відкатав. Гадаю, Сашко Байк глатає слину.:D:friends: Мабуть і я собі втулю 2 турбіни і сзп (кпп) від Камаза, щоб вали не ламалися,:secret::nasmeshka:
|
помогите найти датчик давления топлива опель виваро 2.0
|
Bosch - 0 281 002 800 цей?
|
0281002915
|
так він не на 2.0 ніби.. це з 2.5 літрового після 2006 року...
|
на райке стоят два датчика ,мне надо на 2.0, он прямой
|
Сторона высокого давления
Код двигателя: M9R 782, M9R 786 BOSCH 0 281 006 187 https://media.intercars.pl/p/1/165/4...65-310x310.jpg Код двигателя: M9R 780 BOSCH 0 281 006 188 https://ic-files-res.cloudinary.com/...6gbbmsncoi.jpg оба есть в продаже, не дефицит |
Цитата:
|
И шо, реноклуб так и не выкарабкался?
|
та и єто чахнет.......
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
От майже нема про що і спілкуватися.:vinovat: |
Ребенок без автокресла - штраф!
Первый штраф за нарушение правил перевозки детей будет составлять 30 необлагаемых минимумов доходов граждан - 510 гривен. Повторное подобное нарушение в течение 1 года повлечет штраф в размере 50 необлагаемых минимумов доходов граждан - 850 гривен. Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
А что есть еще какой то? Добавлено через 1 минуту Цитата:
Думаю буде як і інше виконуватися. |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Так там мова йде про перевозку дітей на передньому сидінні - так шо крім суми штрафу нічого не змінилось.
|
Цитата:
|
Цитата:
Але якщо воно таке то і знати не хо |
А як бути з автобусами міжгорода?
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
Я от по собі сужу Своя дитина то в креслі і в планах переводити на бустер Але Е ще двое які часто зі мною на дальняк- як з ними? Іноді з садочка друзяк сина беру- знову жопа Про то що зупинитись зимою забрати мати з дитиною... От що робити в таких випадках? Чому нема виключень ? Це ж реаліі нашого життя Ми не в штатах де в кожноі родини е авто |
Цитата:
Ну вибачте мене - деякі дітки віком 8-12 років в дитяче крісло ні за який прянік не полізуть ! |
Виходить чергова, корупційна, схемка- домовлюйся з поліціянтом на місці.:dash2:
|
Цитата:
Якщо на машини племіникив треба буде відвезти, то що тепер зась! Згоден що можно заборонити перевозити дітей на передньому сидінні, без спеціальних засобів і на задньому в разі відсутності дорослих! |
А от если ремень не достаёт до защёлки? То как то кресло пристёгивать?
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Е спецзасіб Подивись що таке бустер Вони різні як раз під старших |
Я свою дочку возил на переднем сиденье в детском кресле пристегивая просто ремнем, щас уже не помещается, ездит сзади, а вот года два назад решил сьездить в макдональдс он рядом 30км и не взял кресло, гаец остановил и увидел ребенка сзади , получил штраф 5000руб, оплатил в течении 10дней половину и больше без кресла не ездил.
|
Может 3 км, а то 30 это как-то совсем не рядом
|
Цитата:
|
Это точно:yes3: до работы 15км, до Твери 25км, каждые выходные леруа,глобус, ашан, и все магазы по объездной 50км.
|
У нас найбагатша країна по заробітних платах. Вчора у дворі ремонтували пошкоджений кабель електроживлення будинку: екскаватор, "летучка", аварійка і , УВАГА! - 10 ремонтників, з 9.00 до 17.00 із законною перервою на обід. Як розподілялись обовязки з ремонту, я х.з. але на фото видно. При чому до обіду в ямі був всього один працівник, а фото вже по обіді. І так весь робочий час, що я аж не втримався і зфоткав таку "ударну" працю. А кожен же ж має на менше 10 тис грн зарплатні, не менше! Ось де ціна на електрику і віддача. Годуємо дармоїдів!
Сьогодні ще працюють у тому ж складі, відновлюють демонтовану загорожу дитячого майданчика, правда лише 8 чоловік і "летучка"! https://d.radikal.ru/d13/1911/92/80a1384e657a.jpg, https://a.radikal.ru/a42/1911/dd/3e7ba4f19703.jpg |
Прям, как в армии.
|
На одного работника 10начальников-и послать некого.
|
bobrow, Доречи, фа-фа твоєму бусику у минулу п'ятницю біля жбк 13. А може то був четвер?:maybe: Я ,щось, став губитись у часі.:ah:
Добавлено через 10 минут Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Всем привет нахожусь в Эгипте в Шарме,
Поразило ихнее качество особенно мед,препаратов Цены доступные ( у них за подделку смертная казнь) Купил обезбаливаюшее зуб разболелся цена 1$ через 5 мин забыл что и где болело, У моей супруги есть псариез цена решения вопроса 30$ это крем + таблетки , |
Цитата:
|
Цитата:
|
Потрапив під машину – плати: пішоходів змусять оплачувати ремонт авто, яке їх збило - https://www.segodnya.ua/ua/ukraine/p...i-1372570.html
Цитата:
|
Цитата:
Но в эгипте нет рака и псариаса - почему????? Ответ я получил в больнице--- они с детства принимают масло черного тмина,- это имуностимулятор |
Цитата:
В Україні не прецендентне право, і рішення по однаковим справах може буди різне... До речі А чому не пишуть номер рішення? Це ж публічна інфа в реестрі, але номера немае чогось.. |
Парни,а никто не занимается ремонтом аккамуляторов на шуруповёрт.Как вариант с Ni Ca заменить элементы на Ni Ca или по хорошему на Li Ion
Спасибо. |
Цитата:
Нам колись гід розказував що в єгиптян дуже високий процент захворюваності на цукровий діабет ,але гугл про це мовчить. Цитата:
Під літій переробити в принципі можна , але геморойно .Там потрібна імпульсна зарядка і контролер заряду літієвих батарей. |
Цитата:
|
Мережа фірми AZ: продають, ремонтують усі аккуми (окрім авто). Підказали мені контакти людей, які вмонтовують мережеве джерело живлення (220v) у корпус штатного аккума.
|
С 1 января 2020 года вступает в силу принятый Верховной Радой закон о применении уголовной ответственности за вождение в нетрезвом виде. Водитель получит судимость по новой ст. 286-1 УК даже в случае привлечения в первый раз.
https://biz.ligazakon.net/news/19156...otvetstvennost |
Цитата:
|
стасян фильтруй базар
вродеж не малолетка....а пишешь какую-то хрень |
Нет. Мне интересно... Алгоритм снятия, .... Кажжды должен отвечать за свои слова....
|
Цитата:
За слова нужно отвечать И тебе первому Три года тебя нихрена не изменили, и то что ты мне вешал по телефону оказалось гнилым базаром. Ибо ты и суток не смог чтобы не написать очередной перл на незнакомого тебе человека. Итак Пункт 3.2 3.3 3.4 Бан |
Цитата:
|
Цитата:
Звонив, просився, обіцяв.. повірив на свою голову( І в ітозі те саме менш чим за суткі Як на мене досить ставати на ті самі граблі. Вони не міняются |
Шо то я пропустил :)
|
Цитата:
|
Стасик, ну ты редкое г.
Нафига ты просился обратно, что бы опять воду мутить |
Як в тій пісні - "отряд не заметил потери бойца". ))
|
Цитата:
|
Интересно, его на втп тоже забанили уже?
|
Хто чим красив залізні діски?
Щоп протримались хоч пару років, бажанно в балоні хоча компрессор теж е. Весною планую робити бо страшненькі стали |
краска Motip для дисков в баллончиках, грунт этой же фирмы
|
Цитата:
Автомобільна фарба + лак для яхт поліуретановий! Можно пофарбувати звичайним пензлем. Тільки підготовку треба нормально зробити! Краще відпіскоструїти і прогрунтувати. |
Цитата:
Грунт -фарба та й досить як на мене А фарбу в балоні недооцінюють як на мене |
Цитата:
Хрен його знає що кітайці набовтають в тих балонах! Там 99% розчинник, а не фарба! Фарбував одного разу з балончика, іржа полізла ще до нового року! |
Володя, я возил на пескоструй и красил мимо кассы порошковой краской. Вышло шост под 1000 грн...краска бомбища! Молотком не отобьеш !
|
Привіт, камради.
Надибав от таку фірмочку https://remfara.com.ua/product-categ...ry-hyundai/h1/ дуже сумніваюсь, що вони самі клепають ті стекла. Шукав на АліЕкспрес, по бусах взагалі нічого не знайшов. Мо' хто вже купляв скло фари у Китаї та ткне фейсом в посилання. Був би вельми вдячний. |
Цитата:
|
удали сообщения .думал тут больше обсуждают в болталке такие вопросы))
|
Цитата:
|
Цитата:
Після прокатки треба буде знову їх піскоструїти і фарбувати наново! А так помазав залишками фарби і можно їхати далі! Порошкова то для легкосплавних дисків! |
Цитата:
Кажись на таврии толькои то лет пять назад |
Себе тоже пескоструил и красил. Первый раз отпескоструил промышленным пескоструем, покрыл хорошей грунтовкой, потом краской, затем лаком. Хватило на полтора года, первые сколы пошли вообще после шиномонтажа. Жалко было потраченного времени и сил. Диски на 17,5, грузовые. На следующую машину уже отдал после пескоструя на порошковую окраску - результат гораздо лучше, но и цена за подготовку и покраску - больше половины стоимости новых турецких дисков. Если еще и свои старые продал бы - вышло бы даже дешевле.
|
Цитата:
|
Свої катки перший раз вичухав вручну майже до чистого металу і покрасив з балончика без грунта - вистачило на 2 роки , потім фарба почала відлущуватись ! Звісно жесть , але під пивко якось весело робота пішла :D
Маю ще пару ржавих дисків куплених в одноклубника - по весні на піскоструй і мабуть на порошкове фарбування. |
Цитата:
|
А ты шось робыв кроме того шо нужно?)))
|
Цитата:
Стійку на легкосплавних дисках вирвало? |
Цитата:
|
Цитата:
Шина вціліла, чи рубануло/гулю надуло! |
Цитата:
Скажу одно, легкосплавы на крайсе капец крепкие.... и тяжёлые |
Підскажіть, будь-ласка. Чого пропала можливість, з телефону, фото закидати? Навіть аватарку не дає можливості другу вибрати. Немає проводки, при загрузці, до галереї телефону. Це у всіх так, чи мій кирпич тормозить?
|
Цитата:
Потім ,,скрепка‘‘... |
Цитата:
Або щось треба підстроїти, треба розбератись. Дякую. |
У темі 1 долучень
Тест с телефона
|
Робить загрузка, провіряй свій телефон
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Вроде на япе тоже работает
|
У темі 1 долучень
Смотря какой браузер может быть. У меня хром стоит загрузка открывается в новой вкладке. Загрузить фото потом эту вкладку нужно закрыть
|
Фото, при додаванні теж проходить, а загрузити з галереї не дає можливості. Лише фото, відео та загрузки якісь пропонує на вибір. Вибираю загрузки, а мене викидає назад на сторінку додавання файлу.
|
Шо за тело? Может с разрешениями в браузере что то не так
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 39 секунд Цитата:
|
За те шо не має як речі занести
|
Христос Родився! Всіх зі святами. Хочу просити Вас допомогти проголосувати за нашу Бориславську ялинку. Вам всерівно, а нам буде приємно.
https://www.facebook.com/41001068646...9745849824683/ |
сделал
|
Тоже) и Борислав выиграл с разницей 2%))
|
Выходит и я помог.
|
Панове, як боретесь з шахраями, які телефонують і мовчать в трубку? Getcontact пише, що шахраї, а краще приймати дзвінок, чи ігнорувати?
|
Цитата:
|
після таких дзвінків ваш номер телефона стає не ваш і з банківської картки пропадають гроші..
|
Обращяйтесь к оператору и сделайте замену сим только по паспорту.
|
Цитата:
А для об'яв на площадках тупу лох.уа взагалі краще отдєльну сімку мати. |
повір той кому треба знає любу сімку..
|
Подскажите, какой онлайн картой удобнее всего пользоваться в крупных городах Украины. Навигатор не всегда точно ведет. У нас более точно яндекс-навигатор показывает на смартфоне. Но на сколько я помню, в Украине яндекс не работает. Чем воспользоваться аналогичным?
|
Цитата:
Добавлено через 13 минут Цитата:
|
Друзі, дякую за підтримку. Завдяки Вашим голосам в півфіналі перемогла ялинка саме з Борислава. Тепер розпочався фінал. Якщо маєте змогу, зробіть це ще раз. Дякую.
https://m.facebook.com/permalink.php...H7NE&__tn__=-R |
Цитата:
|
Приєднався.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Всім привіт. Може хтось може по VIN комплектацію старого японця розшифрувати? Буду щиро вдячний.
|
Гена, пробуй тут https://carinfo.kiev.ua/
|
Дякую, щось новенького т й взнав
|
Привіт хочу поставити оригінальні дивани на трафік, підкажіть чи отвори для кріплення їх передбачені чи ні? В якощо ні то як краще їх закріпити? І чи вони лягають на зад ? Якщо не лягають , то чи можна переробити щоб лягали ? Завтра фото пороблю
|
blackstalker,
Ну звідки в грузовіку отвори під сідушки? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Цитата:
Дякую. То вже так не буду ставити їх. |
Всем привет. Кто сталкивался с подтверждением стажа вождения? Как выходили из ситуации?
|
Цитата:
1 Наявністю свідоцтва про реєстрацію Т.З. якщо ти власник. 2 Наявністю запису (має право керувати П.І.Б. вказано твій). 3 Тимчасовий реєстраційний талон на твоє ім'я. 4 Доручення на право куревання. 5 Довідка з місця роботи що до закріплення за транспортним засобом. Десь так. |
Штрафы ?
|
Цитата:
|
Есть в новом буге знакомый узнаю свисну. Кировоградская область где именно живеш?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Объясните недельному бусоводу по движку: стоит бирка M9R 782, объём 1995 по паспорту, на кузове 115 CDTI. По мануалам везде пишут что 782 90 л.с. Где почитать по этому движку, сколько коней в нем?
|
В зависимости от прошивки с завода идут 90 и 115 пони двигатель и остальное идентичное
|
Как узнать какая прошивка?
|
Цитата:
|
Дякую.
|
Всем привет. Где то проскакивало сообщение , что есть на форуме владелец нубиры дизельной. Не могу найти кто . Подскажите. Нужен отзыв об авто, расход. Продал свой автомобиль. Есть дизельная в продаже, не знаю стоит ли связываться ?
|
Цитата:
|
"Товарищ майор" на місці: лазив я сьогодні на польському аллегро з ноутбука, шукав фільтри, свічки, сайлент-блоки до машинки своєї. Пізніше поліз з телефона до ФБ просто полазити що там новенького. Що я бачу перше? Правильно - рекламу саме того, що шукав через ноут на аллегро. Хоч би трохи шифрувались.
|
Гена, копни глибше, ще цікавіше знвйдеш.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А типа в компе хром без входа в аккаунт?
|
Цитата:
|
Ноут не до мого аккаунта прив'язаний. А телефон до мого. Але може колись виходив в телефоні з домашнього інтернету?
|
Цитата:
|
Встановив Adblock Plus, багато сайтів свариться,просять відключити, 90% реклами блокується.
|
Цитата:
Хочете перевірити? 1. виходимо з акаунту в Гугл Хром 2. очищаємо Cookies 3. заходимо - і все, реклама починається від балди |
ух ти))) і зразу реклама)))зараз тобі заграє музика))):ga:
|
Йопти, вже 600 сторінок курде.
Смайл здивування однако. |
Привет. Есть вопрос о Львове. Авторынок большой или маленький ? Вообще он один там или несколько. На ютубе видел видео карбазар возле арены, с виду маленький рынок и авто мало. Стоит туда ехать или нет ?
|
Привет парни!Вопрос такой я сегодня ехал по трассе и машина больше 155 км в час не разгоняеться....вопрос какая у вас максималка на 1.9 100 л.с? И если это не нормально в чём может быть проблема? Спасибо!
|
190 легко. А проблем разогнаться 2-е: или спуск короткий, или уклон маленький.
п.с. Анекдот про двух :meowth: и количество знаешь ? :beer: |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:02. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©