![]() |
Re: Топливо, цены, АЗС
Это был паспорт качества, в сертификате температура не указавается.
|
Ждём снижения цены на топливо...
http://ultramir.net/auto/32739-pod-n...-syurpriz.html |
Закарпатье,UPG-евро дизель 16.20/л
|
газ помаленько тоже пошёл вниз
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Також маю інфу (від ще однієї АЗС) що на UPG насправді завозять хороший дизель
|
Цитата:
|
Цитата:
Слабка антиконкурентна політика і неефективна робота Антимонопольного комітету дозволяють великим трейдерам диктувати свої умови на українському ринку пального. На світових ринках продовжується обвал цін на нафту через перевиробництво. Для України це означає істотне здешевлення російського газу, який прив'язаний до цін на "чорне золото". А ось зниження вартості бензину очікувати не варто - якщо воно і відбудеться, то буде незначним. Про це пише видання Новый регион, повідомляють Патріоти України. На думку експертів, основні причини цього - політика уряду Арсенія Яценюка, дії НБУ і монополістів на ринку палива. "На сьогоднішній день у структурі ціни: 220 доларів - акциз, 50 доларів - роздрібний акциз і 180 доларів - ПДВ," - пояснив ситуацію з цінами на бензин експерт інвесткомпанії Concord Capital Андрій Герус. "Близько 500 доларів за тонну - це собівартість нафтопродуктів і приблизно 100-150 доларів - маржа, яка покриває всі операційні витрати, всю діяльність компаній. Тому в ціні палива дуже високу роль відіграють податки, а також виплачують їх компанії, чи ні". За його словами, крім курсу гривні, який тільки за останні два місяці знизився на 10%, величезну роль грають обмеження Нацбанку, які ставлять нафтотрейдерів у складну ситуацію. "На сьогодні діють жорсткі обмеження з боку НБУ, який, фактично, в ручному режимі задовольняє заявки на купівлю валюти, і задовольняє тільки ті, де є прямий імпорт від виробників, і ті, де йде післяплата, що ускладнює покупку валюти нафтотрейдерами", - сказав експерт. Директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко аналогічної думки. "Зниження ціни, якщо навіть і відбудеться, то буде несуттєвим на фоні постійного зниження курсу гривні. Тобто, у гривневому еквіваленті чекати зниження вартості бензину не варто", - сказав він. Провідний експерт енергетичних програм Центру Разумкова Володимир Омельченко крім перерахованих причин невідповідності ситуації з бензином в Україні світовим тенденціям назвав монополізацію вітчизняного ринку моторного палива. На його думку, слабкі антиконкурентна політика і робота Антимонопольного комітету дозволяють великим трейдерам диктувати свої умови. "Для виправлення ситуації необхідно створити конкурентний ринок нафтопродуктів, посилити не тільки антимонопольне законодавство, але і його застосування - можуть бути прекрасні закони, але вони не застосовуються і результатів не дають", - підсумував Омельченко... http://patrioty.org.ua/ecomomic/chom...ni-102935.html |
Граждане бусоводы цены на топливо стали ниже зайдите ко мне в темку,там есть хорошего качества топливо по вкусной цене...
|
Цитата:
|
Вже бачив 15.00, правда назву АЗС не побачив! Хай буде ноунейм, але все ж таки...
|
Ціни на паливо в м.Коростень:
- ОККО - 17.99 - WOG - 17.99 - ANP - 16.50 - UPG - 15.95 - "Фактор" на варшавці - 14.35 |
Цитата:
|
сьогодні ціни на всіх азс мінімум мінус 50 коп
|
DRB, надолго ли...
|
Цитата:
|
Bober,
По своему опыту с гбо скажу что можно и невсегда это кидалово Варианты есть Я отбирал заправки методом тыка выкатывая в ноль и сравнивая пробег и залитый газ Мне когда-то налили 43 в 40 л баллон)) устроил хай отказался платить за 3 л тыкал доками на гбо Проехал 420 км на нём и тихо охренел Кстати про отсекатель у меня он реально трещит и отключает только на Воге потому как там давление дают хорошие в основном льют медленно под маленьким давлением от и несрабатывает он) И по теме газ на вчера в Киеве 7*20 |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Тока что видел 6'80 газ..
И соляра на оккко 17,49 Что неможет нерадовать) |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 54 минуты Цитата:
|
Заправляю два своих буса на ОККО, начали по дороге на ходу глохнуть, сегодня оин из них начал глохнуть при троганьи, пока не подкочал грушей. Перед этим такая проблема была начали глохнуть заехал на диагностику поменяли топливные фильтры, а теперь через пару тысяч км опять такая проблема. На окко заправляюсь три года таких проблем не было, теперь думаю перейти на WOG.
|
Re: Качество топлива на АЗС
Заправляют на ОККО три года но это зимой начались проблемы сразу на двух трафика, заехал на диагностику, поменяли фильтра и поехал, через пару тысяч опять такая проблема, один доехал с Харькова, а второй, правда в городе стал, сняли фильтра один на половину в парафине а на втором бусе полностью.
Заправляют только на выезде с Харькова на ОККО дизель евро. Раньше таких проблем не наблюдал, теперь думаю перейти на WOG. Добавлено через 40 секунд Заправляюсь на ОККО три года но это зимой начались проблемы сразу на двух трафика, заехал на диагностику, поменяли фильтра и поехал, через пару тысяч опять такая проблема, один доехал с Харькова, а второй, правда в городе стал, сняли фильтра один на половину в парафине а на втором бусе полностью. Заправляют только на выезде с Харькова на ОККО дизель евро. Раньше таких проблем не наблюдал, теперь думаю перейти на WOG. |
Заправляюсь воговским леваком(последний раз по 14.5), -24 завелась без проблем
|
практично завжди заправлявся на ОККО (окрім газу на старому авто)
останній раз їздив на ДП від РомиДизеля (біля -20, завод норм), підїзжаючи до гаражу ляпнув по звичці ОККО зимньої... тепер хз читаю відгуки і якось стрьомно... |
Беза, :+1: автолюкс?
|
Цитата:
|
сьогодні подешевіла соляра на авіас, укрнафта, анп -15грн
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
15 грн. если брать за налик или по безналу на АЗС, но если купить стрейч карты на офисе или в их представительствах то цена на 50 коп. на литре дешевле на все виды топлива. Тоесть если на стеле АЗС цена на ДТ 15,00 то купить стрейч карты (талоны) можна по 14,50
|
Я на WOG заправляюсь. На стеле 16.49, у меня по карте сразу 1грн/л скидка , плюс 2грн/л падают на карту. Итого сейчас 13.49 получается
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Максимальна 1,5 на літрі. Це для дуже хороших людей. є і по 1 грн.. таку знижку доволі складно отримати . МОжу звісно запропонувати скористатись своєю карткою :)))) але тоді бонуси мені підуть :) |
Блин! Умничал тут, других учил, а сам сегодня дальше 10 км от города не отъехал и то с мытарством. До бокса назад пару км не дотянул, жена на кангу первый раз в жизни тянула. Летел на вокзал в Запорожье на коробченке, билет купил за 10 мин до отправления. Уже 10 мин еду, завтра в Сумах буду!
|
когда? я от Сум отехал на 10 км и домой, по дороге три раза загорелся "стоп двиг", но не глохла. После перезаводки все нормально но опять повторилось. Домой назад поеду с утра на диагностику. Завтра нужно обязательно быть в Киеве. Заводится нормально, в баке и ОККО и АНП.
|
Цитата:
То летняя солярка с разжижителем в баке, набадяженая на не Смотри на прозрачные топливные трубки все видно, полей на фильт потихоньку горячей водой, 2 литра хватит. |
Дає результати моя викладацька діяльність! Заїжджаю на АЗС "Укрнафта", а там заправщик, з моїх бувших студентів, каже можете заправлятись, соляра не "АХ" але їхати до -25 буде. Потріпались трохи "за жизнь", так сказав, що бадяжать всі від НПЗ, нафтобази і до заправщиків. Хто більше, хто менше, порадив заправлятись одразу після зливу бензовоза у танки на АЗС. Якщо є можливість, краще почекати, поки зіллється паливо, ніж приїхати через кілька годин. Сказав, що дуже слідкують за фільтрами відсіку води, тому не радив заливати ДП через каністри і поза колонкою. Недолив є завжди, оскільки колонку регулюють на мінімум допуску, а не середній показник. В результаті, спалив 20 л соляри, проїхавши 207 км і це зараз, при -17-18*, з прогрівами, пічкою, фарами на зимовій гумі.
|
Цитата:
все в бочці змішується то що осіло на дно піднімається і каламутить а потім в бак, ну хіба якщо бути впевненим в фільтрах на азс, але коли вони їх міняють- незнаю |
Під час Новорічних свят накатав по Західній і Центральній Україні 4 500 км, пускався з півтичка (2 прогріва свічок), температура до -19"С. Заправлявся Єкто і Окко!
09.01.16 вивозив дитину до потягу у Запоріжжя, на зворотньому шляху заправився до повного Єкто у Василівці, Запорізької області. До вчорашнього дня машина стояла у боксі. Пригнав під підїзд, шоб о 21-00 виїзжати до Запоріжжя. на вулиці -16" було. Пустився не зразу пару раз прийшлося крутити. До офіса доїхав, але звук від двигуна був трошки інший. Після офісу треба було заскочити до одного місця, по дорозу дав газу (ОЖ була вже градусів 40"С) і заглох, завівся на холостих працює нормально, їдеш загоряється лямпочка і глохне. доїхав до місця підняв капот, прозора трубка на половину порожня, груша не здута, качається нормально, але паливо трубку не заповнює. На холостому робить, починаєш їхати - глохне. Бл*ді - залили літнього ДП!:beeee: Фільтр запарафінило! Зайшов до кафе, попросив горячої води, дали 2л пляшку з коли. На працюючому двигуні помаленьку зверху поливав на трубку подачі палива і фильтр, шо його омивало. двох літрів вистачило розтопити фільтр - пішло тепле ДТ, у трубці і бульбашки майже щезли. Проїхав кілометри три - знову заглох. Доїхав до Вогу залив ДП до -32"С (24 л), думаю розбовтаю ту шо у баці.Налили це 2 л гарячої води. Відїхав трошки від АЗС, шоб лужу їм не робити, ще раз розтопив фільтр. Ну думаю тепер піде все нормально, підігрів фільтра штатний є, проток є, все повинно працювати! Відїхав кілометрів 7-10, все почалося знову, Бл*ді! Розвертаюся назад, тиркаюся, глохну, потихеньку продвигаюся. Не доїхав пару кілометрів, не хоче їхати, на холостих працює, ОЖ 64"С. Коли їхав на Запоріжжя, заїхав на ту АЗС, питаю яке Єкто ви мені залили 09.01.16, зідповідь - зимове, сертифікат є на -20"С! Вкрив х*ями, завтра до книги скарг заяву накатаю. Завтра повернуся буду перевіряти штатний підігрів палива + замовив обігрів фільтра, як приїде буду ліпити на колбу фільтра. Висновок: на наших АЗС не можна довіряти ні операторам, ні бумагам!!! Зимове паливо бадяжать на нафтобазах, додаючи до літньго ДП хер знає шо! |
Тест зимового ДП у Київі:
https://youtu.be/38dKqmpGPSY І моя сьогоднішня фотка зимового ДП при -6,1'С, яке заявили на АЗС як на -20'С, на якому я у понеділок не виїхав у відрядження при -14-16'С. http://i004.radikal.ru/1601/7a/3f4b944cd422.jpg Знімав зверху, бо стакан не прозорий, а пляшки прозорої під рукою не було. Шо вони в нього набовтали, чи вирніше недобовтали? |
Аміс:beeee:,це ж Лукоіл,звідки там якість?:dash2:
|
Цитата:
ЛукОйл у Львові напевно Правий Сектор підтримує!!! АЗС Amic, на кожному великому перехресті! В нас не має, найблища 150 км. |
Цитата:
|
Цитата:
|
А сколько от Мелитополя до Бердянска?
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Звідки візьметься зимова солярка на Амік (Львівська обл.),як вони не продали ще літню,бо мало хто танкуе,і взагалі навіщо в них заправлятись,поруч завжди є якісніші конкуренти.
|
А какой,чей сейчас бенз по качеству нормальный? Вопрос по АИ-95.
|
Цитата:
|
Возвращался на коробченке бензиновой из Запорожья, заехал на Вог, спросоня сразу дупли не собрал, 92-й (20 грн), дороже 95-го (18 грн) !:shock: экологический со спиртом!
Уехал на Укрнафту, заправился нормальным 92-м по 17-50! Я с бензином не в теме, машина с Бердянска не выезжает, жене заправляет дома на одной и той же АЗС! |
Цитата:
|
ранее ездил на дизеле - лил дизель ОККО, теперь на газ/бензине катаюсь, бензин тоже только на ОККО заливаю.
|
15 лет заправляюсь на одной заправке ОККО,при вьезде в город: потому,что по пути и потому что проблем за это время не возникало еще...
на прошлых выходных, одолжил брату свой бусик на неск.дней, для поездки в Австрию...он оттуда заправил полный бак ихней соляры,так что я еще несколько дней тут катался...ощущения,что поставили крутой чип или сменили двиг. на новый:shock: сегодня,наконец,заправился нашим "гаумном"...и опять мой родимый двиг.:D |
:+1:
|
wasya, а різниця по розходу соляри яка. На скільки меньше бере іхньоі? Мого бусика коли гнав товариш з Німеччини, то порахували, на тій солярі, гружонний повністю скатами, 6,7-7 літрів. Отаке.:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Типа новые яхты и самолёты....
|
ДТ ещё чуть просядет? Авиас вроде опять снизил...
http://avias.com.ua/site/all/1864860459 |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А на рахунок тих хто постять картинки як зверху раджу згадати математику і фізику - порівнювати речі можна лише привівши до єдиної величини.
тобто якщо барелі в доларах то і ціну на паливо в доларах Я памятаю що раніше дизель був десь біля 90 центів - тягнувся до 1 долару за літр. Зараз же біля 60 центів, навіть ближче до 50 Ну звісно, якби дещо повідміняли з акцізів може був би біля 50 а то й нижче центів. Доля того що держава трохи тримає вартість пального вище ніж могла б є... але ціна палива в доларах в порівнянні з докризовим часом реально менша майже вдвічі зараз. Ми вже вийшли на таке що роздріб в Білорусі майже рівний нашому роздрібу. |
DRB, я помню зиму 13/14 года на авиасе дт было по 9.20 Окко при этом торговал по 11.20-11.40 Это нмного больше 1$:-)
|
нефть подешевела в несколько раз, поэтому в долларах и дешевле
|
Цитата:
особливо популярна зараз нафта була в 2000 році 34 долари бензин 2,05 грн нафта зараз 34 долари, бензин 20 тільки те що всі хто лайкають і репостять виглядають в моїх очах ідіотами - вони не думають.. елементарна математика - порівняння двох різних величин. а для логіки - 2000 рік долар був в районі 5 наскільки памятаю а зараз 28.. акцизи які були на паливо тоді і які зараз :))) ну просто спам необдуманий дістає.. . |
На обьезной Николаева видел вывески Евро ДТ 12.30грн.
|
Цитата:
Решил посчитать: Баррель≈159 литров. Цена сегодня $34,20, доллар нынче 25,89. И так: 34,20/159х25,89=5,57 грн/л НЕФТИ!!!... |
+ добавляем акциз, ндс, транспорт и прочие расходы-это по самым скромным расчетам больше 8 гривен на литр плюсуется! Ну и заработок продавца сюда-же приплюсуем. Вот и цена на выходе. Правда, конечно очень интересно, куда бабло из этих 8гривен налогов девается, мля....
|
Вадим, а процесс производства ты исключил? Тоже ведь затраты...
Ну а куда бабло...давно ж известно, что самый лучший бизнес - присосаться к бюджету. |
Вы на нефти собрались ездить? Из неё сначала нужно топливо получить и при этом вложить средства ещё.
А, ну да, не успел. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
http://oilnews.com.ua/a/news/Reyting...ronovke/221543
Рейтинг «бодяжников» за январь 2016 |
Заехал на днях на "Socar", до красной метки на приборке оставалось еще одно деление. Заправился "до полного", залили 89,1 литра. И это при емкости бака 90л. Кажется где-то нас наё...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Окко вже підняло ціну дизеля на +0.5
Вог ще ні, але готуються. Або сьогодні підіймуть і пофіг на перезмінки або завтра. Затарив пару сот літрів на картку - хай лежать |
DRB, а як купити на картку?
|
Цитата:
https://wog.paymaster.ua/ukrainian/p...Id=705&catId=1 вводиш номер своєї картки прайд і купуєш. Якщо вже маєш акційний бонус (в мене 2 грн) то ще й повернеться на картку за онлайн покупку бонусами (за них можна заправитись) |
Цитата:
|
Цитата:
|
теж сьогодні взяв талонів вог 80л по 14.19
окко вже дорожче) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Збільшилась ціна закупки палива в опті, усі кивають на долар, бо нафту на переробку зараз завозять по ціні двохмісячної давності, така у нафтотрейдерів система що нинішня ціна нафти відображається у паливі десь через півтора-два місяці.
Так що то що ціни піднімають на другий день після підняття ціни на ринку нафти просто розвод для кінцевого споживача.:maybe: |
Цитата:
|
Цитата:
Я вже розписував, там принцип наступний зараз. якщо береш більше 20 грн тобі відразу йде 1 грн на картку з літра в гаманець якщо завтра купиш знову 20 літрів то 1 грн 25 коп. ще раз (не частіше ніж в добу) і 1.50 Тільки от не можу добитись чи продовжують акцію бо 29.02 останній день так можна догнати свої бонуси до 2 грн з літра. я от потрохи добив до 2 грн і вже пару місяців бонусами отримую 2 грн. сподіваюсь що акцію знову продовжать. І прикол основний в тому що на ці віртуальні гривні можна заправлятись. Я от коли маю трохи вільних коштів заливаю на картку літри і їду поки паливо не дорожчає відразу заливаю в бак :)) Шкода буде якщо акцію не продовжать. Але так як ВОГ і ОККО між собою воюють методами акцій (ціну стараються тримати однакову) - думаю придумають чергову нову. У ОККО здається від 1 грн до 1.50 так само знижка надається і так само бонуси заливаються. Тільки от за них можна лише товар купити якийсь а не пальне. Тільки от маркетологи що у ВОГ що у ВОГ якісь ідіоти :duren:. Якби я не мав там товариша - я б не розумів цих їхніх акцій. Реально. |
DRB, нет, на Окко мгновенная скидка, т.е. сразу топливо на1-1,5 грн дешевле.
|
Цитата:
Там чорт ногу зламає зараз з їх знижками. У ОККО можна отримати миттєву знижку і бонуси, у ВОГ от ці бонуси про які я писав і ще до 1 грн додатково можна отримати при покупці онлайн (десь давав табличку). ТОбто купуючи онлайн можна мати загальну знижку майже 3 грн на літрі. у ОККО там не 1,50. Можна і більше - мені приходила смс зі знижкою 1,75, тому я думаю що у ОККО є так само до 2 грн знижка плюс бонуси... По цінах я так розумію вони десь вирішии між собою не воювати - ото й вигадують бонусні схеми |
На Окко прикольно было,возвращали бонусы наличкой +машину можна помыть за них.
Купил 40л.ВоГа.через приват24.,кину канистру на следующий год,пусть не пригодится,но будет. |
DRB, до речі, пам`ятаєшь розмову про дію програми Прайд? Відкрий, якщо є бажання, карту мережі Вог, зокрема Артемівськ та Соледар. Над картою є "+параметри", вибери "діє програма Прайд"...З 5 заправок у названих містах лише на двох азс діє програма...
|
Цитата:
Але підозрюю що проблема в зв"язку. Бо програма "прайд" працює в них лише онлайн. І десь рік тому я дуже сильно матюкався коли не міг скористатись бонусами. |
Цитата:
|
Цитата:
якщо ти їх не використовував - заїдь на любу АЗС попроси сказати скільки в тебе бонусів - і на цю всю суму можеш спокійно заправити пальне. Не більш ніж на 500 грн на добу (не знаю коли ввели цей ліміт, вчора на АЗС мені про нього сказали) тобто в тебе на картці є додатковий віртуальний гаманець на якому ці бонуси нараховуються і висять поки не захочеш їх використати.. P.S. от я ж кажу маркетологи в них ДИБІЛИ - людина користується карткою а про методологію бонусів до людей не донесено інформацію. |
Цитата:
До сітки прив"язали досить надійно і система втрати бонуса з нагадуванням в смс режимі - діє. І имхо загалом байдуже якщо ти використаєш бонуси більш 500 гр. потім, все рівно заправлятись потрібно, а ціна приваблива. Все звичайно вирішує ціна. А те що ми про них говоримо - це вже успіх, бо навіть пішохід який зі скуки або цікавості заходить до нас на сайт та читає тему - буде знати де гарні акції та норм. пальне і колись скористається... А це успіх маркетолога. |
Це успіх маркетолога сайту Бусовод.уа.
А я реально працюю в суміжній компанії, а не на самому ВОГ, і про ці всі подробиці акцій і їх механіку взнаю від товариша - який працює там в сфері ІТ. Безпосередньо має відношення до технічного запуску цих акцій. Так от фіг би я щось знав якби це мені не розказав він. |
Цитата:
Про онлайн-покупку можеш ще от почитати якщо маєш багато гривень https://paymaster.ua/about/news/wog.html про це взагалі чомусь ніхто ніде не пише. |
солярка на wog уже 17,49
|
Импортное топливо на вог говорите?)))
http://m.kp.ua/kiev/economics/530770...aynskyi-benzyn |
Цитата:
|
Цитата:
|
У нефтеперерабатывающего заводика один клиент - вог...сомнительно. А если учесть, что вог недавно выиграл тендер на поставку дт для укрзализныци и связанный с этим судебный иск от окко, то картинка может получиться совсем неоднозначная.
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Сам последнее время заправляюсь на Укрнафте. Вроди полет нормальный. Хрен его знает что за топливо там, но по крайней мере не хуже ВОГ или ОККО. И цену Укрнафта не подняла.
|
Про ВОГ я скидував відео,рослідування журналістів,канал 2+2.
Хто ще вагається раджу подивитись-сторінка 40,пост №782. |
При том, что крайний месяц-полтора заправляюсь на воге, илюзий не питаю.:aiwan-hi:
Добавлено через 13 часов 56 минут "Укрзализныця" может остановиться из-за недостатка топлива Источник: http://delo.ua/business/ukrzaliznycj...opliva-313130/ © delo.ua Остановка закупки топлива инициирована АМКУ после жалоб компаний "Элемент Нафта" и "Окко Бизнес Контракт". 23 февраля 2016 года входящая в украинскую финансово-промышленную группу компаний "Континиум" компания "Вог Аэро Джет", которая на протяжении последних нескольких лет является основным поставщиком нефтепродуктов для "Укрзализныци", в очередной раз выиграла тендер на поставку дизельного топлива для нужд железных дорог в этом году на сумму 1,4 млрд грн. |
Больше года заправлялся на Брент-ойл. Цена была 13-13,5 грн за литр. Теперь моё менеджерьё нашло, типа качественней и дешевле, топливо по 15грн. на "Маршале". Ни по динамике, ни по расходу разницы не ощутил. Благо, мой трахторець кушает всё подряд.:D
|
Каждый раз как проезжаю мимо заправок, получаю шок. Катаюсь с осени на газу.
|
Цитата:
Це як? Що за газ? |
Цитата:
|
bogdanbil, не обращай внимание это троль.
|
Цитата:
Никого не защищаю,конкуренция должна быть здорова,ВОГ объявил акцию по проверке нефтепродуктов на азс,кто ещё присоединился,кто уверен в качестве?? Мне нравится там заправляться,бонусами заливаю для себя солярку,не надо обманывать работодателя,от чего получаю моральное и материальное удовольствие. |
Цитата:
ОККО тоже рекламирует контроль на всех этапах реализации топлива,так почему так много отрицательных отзывов? Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Я против грязной конкуренции! |
Цитата:
|
Чей канал 2+2 не знаю. Укрнафта, АНП, Авиас- Коломойского.
|
Цитата:
У Меня на работе,ни то что бренд заправки не меняют,адрес,а некоторые даже на одной колонке заправляются,во фанаты. На Воге ДТ на 50коп. поднялось,завтра у всех будет,с чего это? |
Укргаздобыча будет выпускать бензины Евро-4
http://biz.liga.net/svoy-biznes/tek/...iny-evro-4.htm Ну и дт тоже, поэтому с осени, думаю, разницы в цене между нашим и импортом уже не будет. |
http://oilnews.com.ua/a/news/Reyting...ovodske/222042
Рейтинг «бодяжников» за февраль 2016: новые центры в Днепродзержинске и Светловодске |
Вы чо тут соляру по 8 00 захотели? Готовьте вазелин!!! По 25 00 ждите...
|
Цитата:
|
Свободная страна... Свободные цены на АЗС...
|
Хлопцы,как по качеству соляра ТНК,стоит лить?Купил сегодня первые талоны по 14грн.Для меня разница в деньгах ощутимая,по сравнению с параллель по 18,50.В месяц литров 500 выкатывать буду......
|
Я езжу почти постоянно на ней нет вопросов, только стал через канистру заправлятся расход уменьшился
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Сегодня заправился на Нефтеке ДТ- Вентус. Что сказать... После ВОГа разница очень заметна, в пользу Вентуса.
|
Сегодня знакомый предлагал,слёзно,Вог дт по 14грн..
На 100л. вога проехал 1400км.,80%город. последние 20л. заправка для страховки,лампочка горела с горки. 31.03.201610:00 Паливо дизельне MUSTANG 20 л 379,80 грн +40,00 грн АЗС - Львівська філія 25.03.201611:16 Паливо дизельне MUSTANG 20 л 379,80 грн +40,00 грн АЗС - Львівська філія 21.03.201610:15 Паливо дизельне MUSTANG 20 л 380,00 грн +40,04 грн АЗС - Львівська філія 15.03.201609:19 Паливо дизельне MUSTANG 20 л 359,80 грн +40,00 грн АЗС - Львівська філія 11.03.201610:46 Паливо дизельне MUSTANG 20 л 360,00 грн +40,04 грн АЗС - Львівська філія 04.03.201611:00 Паливо дизельне MUSTANG 20 л 350,00 грн +40,04 грн АЗС - Львівська філія |
Немогу найти, в какой то теме обсуждали скидки-бонусы на ВОГе, спрошу тут.. Сам в основном заправляюсь на ОККО - там мне понятно - у меня от 15л-1,20грн, от 60л-1,7грн сразу снимается от цены топлива, т.е. при 18,99 я плачу по 17,29.
Сегодня на ВОГе взял ихнюю карту ПРАЙД, заправил 20л по 18,99. Заплатил по 18,99 На карту пошло 20грн/бонусов... В их условиях пишут 100 бонусов=1грн. Так это 20грн и я за эти 20 бонусов куплю 1л ДТ или это только 0,2грн на покупку ДТ? Понятно лучше спросить у них, но.. выходные.. и может ещё кому то нечего делать... |
можеш купити один до одного - 20 грн 20 грн на паливо.
тільки якщо ти сьогодні купив отримав 1 грн з літра -завтра буде 1.25 і так до 2.00 з літра |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
victor4, а ти в ''онлайні'' наклацай кілька сотен літрів:-)
|
Дякую:), кілька сотень то і не нада, а от сотнею вийшов би на 2 грн знижки.. якраз на слідуючому тижні одною поїздкаю їх би і спалив.. а проїзжатиму ВОГ лише раз, без "онлайну" нічого не "наклацаю"..:), та і менше 2 грн на ВОГі не цікаво, так як на ОККО маю 1,70 ..
|
Цитата:
|
Наклацай онлайн 501 літр буде 3 грн (1 грн миттєво)
інший варіант - не памятаю назву банку - розраховуватись картко ю банку - там теж 1 грн миттєво. Ну або мати зразу картку зі знижкою.. ну це вже трішки проблематично На ОККО 1.70 теж не максимум - мені приходило 2 грн.. але обмежений період |
Был случай на ОККО колонка отработала а топлива не добавилось.И как докажешь если заправлял 20л.?
|
Мне как-то "зажигалку" воздухом задули,вместо газа......проехал км 20 и усё.....чеков не брал......
|
Цитата:
|
ДТ по 19.99:out:
|
Rulik, будем заправляться пивом))):beer:
|
Цитата:
|
Укрнафта по 17 торговала,Вог поднял до 20,без одной копейки
пиво тоже не дёшево,как бензин стоит |
UPJ-17.30; Укрнафта-17;Маркет( местная и популярная)-17.50.
ОКО-19.99. |
Хоть бы газ не подняли:notworthy:!
|
«Укртатнафта»: з 8 квітня - дизпаливо тільки стандарту Євро-5
http://www.energy-95.com/index.php?page=4&id=76 |
Цитата:
Не хочеться,шо би це було черговим дуриловом населення. Ми вже так відвикли вірити,в своїй державі. |
Darts-Trafik, если они не обманывают, то у Окко\Вог\Шелл теперь есть серьезный конкурент с более интересной ценой
|
Цитата:
|
Цитата:
Где список глянуть? |
Цитата:
|
Цитата:
А там хз, что и где продают... |
Параллель на сегодня 19.45,авиас 17,тнк 18.50......
|
Інтернафта вчора 15,80
|
Цитата:
|
Це ппц.... Сьогодні ДТ на WOG у Києві по 19.99....
|
Цитата:
|
Цитата:
Одна сеть однако,а разница........... |
Цитата:
|
Заметил, что по харьковской трассе на заправках БРСМ и ВОГ дизель дешевле примерно на гривну чем в Киеве.
|
Цитата:
|
ОККО 19.99 - 1.57 = 18.42
ВОГ 19.99 - 0.70 = 19.27 :out: |
Залил Укрнафта, действительно после апрельской сертификации Евро 5 оно стало чище, выхлоп и сама солярка пахнут уже не так сильно, как это было осенью-зимой
|
Денис, на какой заправке лил?
|
Заправляюсь в Краматорске,на параллели,19.99-0.50=19.49/л.ТНК по 19.50...
|
Цитата:
|
Укрнафта и иже с ней всегда славились хорошим наливом.
|
Дурят везде, и качество так себе.
В части качества хочу выделить Сокар и UPG, бензин 98 у них рулезный, и дизель ничего так. |
:+1: за UPG. Солярка у них ничего так, запраляют вроде ровно и машинка тянет неплохо, еще понравилась солярка на заправке MARSHALL на бориспольской окружной на подьезде к Броварам, но заметил такую фишку, солярка у них если хорошая, то стоит там на заправке машин 40 дальнобоев, если так себе то то ни одной фуры))))Видно что-то знают)
На маршаловской солярке мой тихоходный механизм может даже с Ланосами посоревноваться в разгоне))) Не смотря на то, что все заправки пяткой в грудь себе стучат, что у них самая мозырьская и самая белорусская солярка, по расходу и разгону видно, что топливо у них бадяжат не стесняясь. Мой батя эксперементы проводил, с каждой заправки сцеживал себе в пластиковую бутылку дизель и отстаивал, так вот самая мутная и с парафином была на заправке AMIC ? потом были БРСМ и КЛО. Как ни странно но авиас была довольно прозрачной и осадка было мало, вог была с сильным осадком почему-то коричневого цвета(сама же солярка зеленоватая) и лидером оказалась какая-то сверх забитая заправка из какого-то не асфальтированного села) белая, прозрачная и ни грамма осадка. С UPG топливо тоже было прозрачным и без осадка. Такие вот дела. Пы.Сы все замеры проходили этой зимой при морозах. У бати еще канистра была с Белорусской соляркой купленной там, то качество у них действительно на высоте. |
Кто в курсе,почему так цены на газ,взлетают?:shock:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
говорят что с России стало проблемно возить газ и ДТ. Именно оттуда газ был по хорошей цене. И 2-я версия проскакивает, которую уже написал Вик123 - насчет этого, что так будет, предупреждали еще пол года назад
|
Цитата:
|
Цитата:
Антимонопольный полез в цену как слон в лавку В раше чейто с заводом минус нам на наш рынок Беларусь есно с раши нам кидала минус наш рынок Поляки сами тарятся , им зиму топить нада именно лпг По итогу дефицит Пс 13 быть( Дето так |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
По Киеву ещё не видел 13,хз(
Самому на выхи нада катнуть почти 700 км (( |
Современная бодяжная соляра будет именно прозрачной как слеза, ну или подкрашенной http://vgoru.org/index.php/template/...-avyakerosynom
|
Кто подскажет, есть ли смысл переходить на заправки Укрнафты. Уже пол года трубят, что начали производить солярку евро 5. Есть ли реальные отзывы?
|
RenaultOpel, Нет в Украине топлива Евро-5
|
Этим летом ездил на море, в общем проехал около 2500 км. В поездке провел личное исследование бензина. В результате: Хрень редкая и самая дорогая - WOG, далее - ОККО, гораздо лучше по расходу (на 1 л меньше), по динамике такая же, но гораздо дешевле - УКРНафта. Еще лучше по динамике и еще на пару сотен грамм, и по акции дешевле была - БРСМ, очень хорошего качества но дорогая - SOCAR. На остальных не было возможности и времени заправляться!
|
Цитата:
|
Цитата:
Навіть при витраті пального на 5 поділити.... по 50 літрів? Виїзджав до майже пустого баку? :) от в мене був період де можу оцінити газ - 90% заправок на БРСМ їхала добре, схоже не дурили по кількості. Загальний пробіг десь тисяч 30. Бо бензину - пробіг був коли заправлявся на ОККО - ні разу не наривався на недолив. Якість хороша (звичайний 95 але то було більше 3 років тому) Орієнтовно десь тисяч 50-60 накатав в основному на ОККО. Те ж саме - не на ОККО були заправки лише за кордоном. По дизелю - пробіг 90% зараз ВОГ (крім ВОГ лише за кордоном заправки). Звичайний дизель (зимою додаю антигель про всяк випадок) Жодних проблем. пробіг 60 000 км вже. Негатив. Заправлявся газом на тому ж ВОГ однією з авто - недолив газу мене категорично не влаштовував і по газу спригнув з ВОГ відразу. а на пробіг 2500 оцінити 5 різних азс? дивний експеримент |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:03. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©