![]() |
Назар, колпаки стали просто шЫкарно! Тока диски в чёрный покрасить и как бы титаны! :cool:
|
Та на зиму і так піде, а титани само собою, будуть, мають в кінці тижня привезти пару комплетів, і ціна хороша 2000 грн за комплект, хочу подивитись і поміряти чи щось нормальне привозять і як будуть дивитись, а то на цю партію вже клієнти чекають.
|
Nazar, да 2000 это почти даром!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Супер, значить можна заказувати туманки.
|
Начинаю дразнить Назара. :D
http://www.elcats.ru/opel/ImageHandl...7-c11a4672ae20 Смотрим на нижний бампер, и на деталку под нумером 4 (Комплект, профили, защитные, панель переднего бампера). :) Тока вот цена нового по Екситу 3500 грн. :cool: Или оно уже сразу на бампере стоит? :( |
Чижик, получается это уже немного другой тип бампера идет, такой как тут установка ПТФ - Опель Клуб Первый Российский
|
Був в Мигії, Бориславі, Одесі, Львові і взагалі дофіга де був
только не в Харькове |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Ні, буду робити мульти візу, одна поїздка в Будапешт, а друга пока не визначився думаю в Чехію в Прагу, і взагаліто дуже в Венецію хочу(і wizz air туди літає із Львова).
|
Цитата:
Это я так, не отговариваю - делюсь впечатлениями. |
В стамбул інакша віза йде, а я шенген хочу зробити. можна і в іспанію або в італію, все рішається, сам не знаю куди але кудись треба поїхати.
Цитата:
|
В Турцию виза покупается за 20 долларов прямо на границе. Мы когда летали в 2004 году туда прямо на паспортном контроле визу получали.
|
Соседка ездила в Прагу очень понравилось .В Египет можно там супер
|
Nazar, ты уже менял масло в своем виварике, интересно сколько заливаешь? я лью 7 литров и уровень всего до 4 точек поднимается
|
Ні не міняв, попробував масло нормальне не було потреби ще міняти, скоро буду міняти.
Сьогодні антифріз залив, ціна 90 грн 5 літрів, поки їхав до хати температуру компютер не показував, приїхав кент до мене показав цікау штуку, виявилось, що там на трубці є спіцальний болт для спуску повітря, після того все запрацювало і ще пів бачка рідини пішло в систему. |
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Цитата:
Сьогодні прогнав через пічку, спустив ще повітря і долив 2 літри, в результаті вже 7 літрів антифрізу пішло. На 2 фото човник.:) |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:02. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©