![]() |
Re: Автомойки!
Цитата:
|
Взяли на работу такого зверя http://kranzle.in.ua/poluprofessiona...a-kranzle-1132 ,при 130 бар,отдача круче чем на мойке самообслуги
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Rulik, Достойный аппарат.:vo: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 26 минут Кораблик, Извини, помочь не смогу.:vinovat: Подобные мойки завозятся в больших количествах и продаются по очень приятной цене, но ни сервиса, ни запчастей на них нет. Сломался- покупай новый.:( Пластиковый Керхер намного надёжнее чем китайский алюминий. |
А з форумчан, ніхто не займається продажем мінімийок?
|
Зимой мыть самому как-то не очень, согласись. Так что автомойки перечеркивать не стоит. Смотря куда попал.
|
Цитата:
|
Marcepan, Скажи откуда ты;) и я подскажу тебе нормальные автомойки.:vo:
|
Автномна мийка високого тиску, вибір
Міркую над придбанням автономної мийки високого тиску, щоб забор води був з резервуару (діжка, відро...). Якщо є комбіновані мийки, в яких забор як з труб водогону, тк і з резрвуару - буде ще краще.
Хто які мийки використовує? Що порадите? Дякую. |
Re: Автномна мийка високого тиску, вибір
В мене керхер к5.20, але це ще старіша модель, зараз не знаю чи є такі. Можливий забір води з відра, але використовую з системи. На рахунок води, економніше, ніж з шланга. Чутливий до напруги, буде менше 200в, не запуститься!
|
Цитата:
|
Сам не користувався, але в товариша така вже декілька років. Довольний.
https://www.motoblok.biz/ru/catalog/...4aAn_GEALw_wcB |
Користуюсь дешевою і древньою Макітою 101. Вже років з десять. З них років чотири не працює клапан вимкнення від тиску, заніс в сервіс, сказали клапанів до неї немає, від інших моделей буде коштувати як пів моєї мийки. Забив. Кнопкою включив - і вона маслає постійно, а помити двір в мене займає часом пів дня. Через це тріснув пістолет. Поміняв (від 102-ї + перехідник). Цього літа перетерся шланг. Поміняв (від 102-ї + танці з бубном). Ще з неї капає вода. Забив. Кожної весни дивлюсь ціни на мийки :D
Пару років тому сусід моніторив недорогі мийки, і купив Макіту HW 102. Поки що задоволений, але він її не гвалтує, так як я. А от, чи бере вона воду з резервуара - не в курсі... |
Взял К5, на олх во Львове, спасибо Вове(Газда), на 3000 дешевле чем у официалов, супер доволен
|
Моя думка незмінна- Керхер. Як бюджет- Блек-енд-Декер.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:25. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©