![]() |
Я мав на увазі не таук саму, таку тут і не знайдеш, але шось по проще можна взяти.
|
Nazar, Например?
|
Наприклад Fiat Doblo, і по салону класно і по розмірах нічо так.
|
Nazar, Говорят оч даже не плохая машина, но маленькая. У меня, например, требования были - не менее 2,5 метров кузов
|
Не така і дуже маленька салон досить просторний, але згідний як салон потрібно великий то нічого не зробиш треба купляти більшу. Погодбся з інакшої сторони якщо глянути той Starex з таким салоном, купляти не для перевозу грузів, а для катаня себе.
|
Смотря какой груз возить,мне моего с головой.Думал вначале сидухи поставить, теперь решил оставить как есть
|
Мені коли взяв потрібно було якраз такого як мій кінь по обєму, а тепер можна і шось по менше, але люблю великі машини обємні, сьогодні на Ланусі їздив зовсім інакше по зручності, ноги біля керма, сидиш як на асвальті, жах.:)
|
Тогда вперед за новой машиной, только не забывай, что итальянцы похуже японцев-корейцев
|
Можна буде поміняти після літа за той час машину повбиваю(два ремонта починаються). Як шось нове брати то тільки джипа, а на нього грошей зараз невистачає.
|
Цитата:
|
Ремонт маю на увазі в хаті і квартирі і ше + робота, машина буде вигрібати по повній.
|
У темі 1 долучень
карманный вариант :)
|
У темі 2 долучень
И еще парочку...из Австралии.
|
У темі 1 долучень
Подстрелил старекса у нас на работе:
|
abez, Это случайно не тот, что в Киеве продавали??? Уж больно похож...Это он парни !!! Тот что скидывал Sekas, Счастливчик, за 12шт. зелок, отличная машина!!!
|
У темі 1 долучень
Такого сьогодні зустрів на вулиці, здається Daewoo Istana.
|
SUVOROV, походу он еще продается, пару раз видел его по выходным крутился в районе ямы нашей и все на транзитах, скорее продается.
|
Цитата:
|
SUVOROV, на машине не видел опозновательных наклеек - типа продам и телефон, если попадется, попробую спросить.
P.S. Машинка очень красивая, была бы возможность, взял бы себе, ей еще литье и просто лялька. Но увы, хотя нет ! У меня к счастью галант :) ТТТ |
У темі 2 долучень
Порівняння мій чортик(ще як так і далі поїжу буду виставляти в темі на найбруднішу:)) і Тойота Хайс.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:03. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©