![]() |
Re: Ремонт квартиры
известь+ накладные лед светильники:vo:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты MasikS, Серега чет меня пластик стремает на стены, потолок ещё расматриваю как вариант но стены.. Пол готов - вата- осб, времянка линолиум) |
У темі 3 долучень
У меня пока так)
|
Шкодник, А чего такие зазоры на вате?
|
Цитата:
Первый плотно к брускам |
Шкодник, Вовка, вату пароізоляцією закривав, під юсб? Бажано було б закрити. На стіни можна теж екструдер, як на перилах і через сітку шпаклівку під фарбу, або текстурну шпаклівку, якщо нехочеш вагонку. Буде додаткове утеплення кімнати. Я під вагонкою все утепляв. Ламінатом недорогим можеш зашити стіни, теж гарно виходить, лише каркас треба з рейок або профілю зібрати. Відтінків тьма, на любий смак. Обов'язково всі примикання пінопласту до рейок, чи між листками пропінюй клей-піною чи звичайною піною, аби уникнути термо-мостів. Як не підганяй всеодно вітер буде гуляти. Той другий шар вати, на підлозі, з зазорами-всеодно, що без нього. Дуже наглядно перевіряється неякісне утеплення під вагонкою, або під гіпсом, коли висверлюєш отвір під розетку чи вмикач, а з того отвору так дме вітер, що аж по рукам бере, та пилом очі задуває. :) Аксіома: утеплювач складений насухо, без пропінювання стиків та примикання-гроші на вітер.
|
MasikS, не закрив..
Стены уже утепленны, там 10 ка вата заштукатуренна,потолок остался только неутеплен. Сегодня в эпик заехал, гипсовая плитка аля рванный камень..кто-то сталкивался? Чего-то мне кажется что пылезборник будет. |
aragua,
Цитата:
|
Шкодник, Володя, в Петривцях кто-то делает подобную плитку, только под кирпич, кажется 75грн квадрат. Где-то у меня телефон вроде их записан.
|
Вадим я ще сам нинаю чего туда хочу))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
olexa, Михайлович, типу такої, варіантів тьма. Гіпсове литво.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Я покупал вот недавно клинкерную плитку!
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:50. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©