![]() |
Re: 25.06-28.06 Лебедівка кемпінг (Одеська область) є бажаючі? День конституції
Ромко, ти безсовістний, хіба можна отак рвати серце? Ще й фоток накидав... Короче ми попередньо з Вами
|
:) чим більша компанія тим веселіше
|
Цитата:
|
Маю інфу про вартість - з дорослої людини за добу 50 грн.
Така ж вартість як і минулого року :) |
Ромчик, а можна трошки докладніше ?
+- ціна: - за мишину скіки в сутки? - за палатку? - з дитини? - чи є душ з прісною водою? - як з туалетами? - чи є дрова вугілля щоб купити? чи є де так набрати? |
1. ціна просто з людини 50 грн в добу
2. за машину 0 3. за палатку 0 4. з дитини 0 5. душ є з прісною водою 6. туалет то є але .. 4 стіни і отвір :) 7. дрова для багаття назбирати не проблема. А от такі щоб жар тримати краще пару в'язок привезти з собою додатково 8. прісна вода доступна щоб набрати - на ній варили, мили овочі - все добре. 9. в продажу було того року - холодне розливне пиво - дуже дрібна креветка - питна вода бутлі з магазину - соки води До села де можна купити (Лебедівка) чого не вистачає десь хвилин 40 пішки. |
У темі 1 долучень
ну і ще одне. Кидаю малюнок. Чомусь всі як описують рекомендують їхати так якпоказано по синій лінії. Але я б рекомендував по зеленій. після дощу по синій існують доволі нехороші калюжі (Правда, Алі? )
а от по зеленій лінії вони невеликі, ще й шовковиці багато можна потоптати. |
так может летняя встреча за одно? :ah::beach::beer::friends::Laie::maybe2:
|
Ну схоже народу планує їхати немало. :)
Я озвучу лише одне - в дорогу збиратись привязуватись точно не треба один до одного. Бо буде не дорога а кошмар.. Якщо ж хтось приїде перший - то просіть на в"їзді щоб дали місце таке щоб поруч було 2-3 місця, і поближче до спуску. Я б взагалі за те щоб поближче до входу стати (там вода і пиво) |
У темі 2 долучень
і от початок зеленої лінії. Рік тому виглядав так (тільки це поворот від села Лебедівка а не від Базар'янки) і сама лінія :)
|
мені короче все подобається :)
ми плануємо їхати:) |
Чуть ближе в Рыбаковке тоже есть кемпинг,сосновая посадка,нет обрыва(хорошо для тех кто с детьми) совсем рядом магазин,правда мелковатое море,но опять же для детей хорошо.
p.s постараюсь как минимум на сутку подскочить. Добавлено через 6 минут Ой!!! Я перепутал, Лебедевка это в сторону Вилково,а я возле Коблево говорю, но тоже хороший вариант. |
По синей не рекомендую)))))) на пузо сел....... Но запасной водитель был))))) за пол часа выехали)))) слева от входа очень даже интересно.....второй раз Рома там останавливался и таки да....пиво рядом плюс спуск к морю)))) но тогда не злоупотреблял как нынче)))) смотри фотка....где-то я там засветился...)))
Добавлено через 1 минуту Место отличное.....но чувствую что прийдется сразу после работы ехать....дабы места были)) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Не знаю що там на рахунок здибанки.. я планую куди вже планую :)) там точно добре.. а рибаковка - може десь наступним разом..
намалюєте фотографії, умови - побачимо |
Да все тоже самое,только без обрыва. В принципе 20км не пугает, просто там допустим недалеко аквапарк,можно пол денька покататься)
|
Блін, якраз в кінці місяця планую на Тираспіль, через Одесу. Можу підгадати, щоб попасти теж відпочинко-здибанку. Там ніколи не бував, навік доведе? А бронь на місце можна придбати, замовити по телефону. Чи як правильно зробити?
|
Цитата:
Якби хтось був на місці то міг би зайняти звісно. Якщо ми будемо на місці - то думаю щось займемо. Чи хто там перший приїде |
Вчера по работе был в Лебедёвке. Из Ильичёвска до Лебедёвки доехал за два с лишним часа, дорога есть, но скорость средняя км 60 в час. Ремонтируют разводной мост и пускают машины по одной полосе, пришлось ждать минут двадцать пока пропустят встречные.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:41. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©