![]() |
Re: Обсуждение покупки и продажи Trafic\Vivaro\Primastar
Цитата:
|
Цитата:
Ткнуть носом в в информацию от офов, о регламентах ТО после 90 000? Приготовь ка : http://vintagemarket.com.ua/img/shop/600162_yKUFFY.png потом продолжим разговор. ;) |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
Ткни! Да ты гурман! Чан С утра от литрушки того самогона трещать не будет? |
Цитата:
Готов выложить литрушку того самогона? ;) |
Цитата:
- ты меня хочеш напугать той литрушкой? Или считаеш его напитком богов, шо зациклился на нем? |
Цитата:
Оно те нада... Прикатывай ко мне...Чачи хряпнем. Отменной.:beer: |
Цитата:
По поводу Вітаса... Ти ж знаєш. Якби я до нього прислуховувався. То народ мабуть, до цих пір замісь штатного КК, башляв би за "левий" Ну.. І є ще декілька" корисних порад" від шановного добродія. А от коли доходить до справи "После коректных и суперправильных советов". Цей добродій має властивість- "слиться типо красиво":aiwan-hi: |
Цитата:
Якщо робиш пред'яву конкретно що, де коли? |
Цитата:
Цитата:
Ось: Цитата:
П.С. Нікому нічого не зообов"язанний. Хочеш шоб було продовження? Приймай умови. Або відповідай за свої слова. По мануалам та офіційним джерелам. А так - все це ТРЬОП! |
Цитата:
Ну, і далі по темі! |
Цитата:
Я ж кажу: Нікому нічого не зообов"заний. Тим паче Тобі, на шару. Покажу. Умови по 1дм3 пойла приймаєш? ;) Ні? Тоді чоловіче іди і розповідай свої байки, пацанам біля під"їзду. Можливо. Вони будуть слухати з роззявленими ротами, та уважно. :) |
Если с этого спора получится истина то браво вам,если буде очередной срач то ганьба:aiwan-hi:
Не скатуйтесь к оскорблениям! |
У темі 2 долучень
Ось така у мене сервісна книжка:
Долучення 37235 Долучення 37236 Не було часу якісно знімати (все видно, крім водяних знаків:) ). Там далі є ще сервісні інтервали на мовано 2.5 DCI, так міжсервісний 40 тис., розписано все до 240 тис. |
Eduard, замена воздушного фильтра каждые 90 тыс.км до сих пор меня шокирует
и тормозная жидкость после 120 тыс.км выкачивалась черного цвета с каждого колеса и главного цилиндра сцепления (Робот), антифриз желейный, масло из КПП черное, масло с Робота тоже черное |
Цитата:
Виложив сервыску, яка в природі не існує. Я в розпачі. Так хотів з Вітосом до конценсусу в 1дм3 дойти. :) |
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
Готовий за рюмкою не тільки чаю виконати переклад сервісних робіт, а потім обговорити кожен пункт на його раціональність. Добавлено через 11 минут Цитата:
Добавлено через 20 минут Цитата:
Може за ціпок до свого мотора шось нариєш? Удачі! Викладеш, я тобі консенсус забеспечу! |
Цитата:
Сам цю інформацію шукаю. Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Від тебе окрім слів і перевода стрілок я поки шо нічого не побачив. Консенсус я тобі гарантував, можу грошима купиш собі ту пляшку "божественного самогона". Дайте йому мануал на ціпок! І шо ти все по мануалу робиш, ТО кожні 30 000 робиш, а фільтр через 90 000, як у мануалі Eduarda прописано? Так згідно того мануалу може машину твою треба було списати і викинути на помійку після пробігу 210 000 км, бо сервіска закінчилася? 7-ме ТО за мануалом не передбачене. Не морочте пане людям голову!!! |
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:57. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©